ماهان شبکه ایرانیان

پرتاب نخستین ماهواره چاپی از ایستگاه فضایی بین‌المللی+ فیلم

کیهان‌نوردان روسی طی یک پیاده‌روی فضایی که روز گذشته (۲۶ مرداد) انجام شد، نخستین ماهواره تمام‌چاپی دنیا را در فضا رهاکردند.

پرتاب نخستین ماهواره چاپی از ایستگاه فضایی بین‌المللی+ فیلم

به گزارش ایسنا به نقل از دیلی میل، دو فضانورد روسی به نام‌های "فدور یورکیخین" و "سرگئی ریازانسکی" پنج نانوماهواره‌ را از ایستگاه فضایی بین‌المللی رها کردند در حالی که محفظه خارجی و بسته‌ باتری نخستین ماهواره با استفاده از یک چاپگر سه‌بعدی تولید شده بودند.

هدف از ساخت این ماهواره، بررسی تحمل محیط فضا توسط یک ماهواره مجهز به قطعات چاپ سه‌بعدی اعلام شد. این ماهواره مجهز به ابزار الکترونیکی معمولی است و با زبان‌های مختلف با زمینیان ارتباط برقرار می‌کند. سامانه مزبور در واقع توسط دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک تومسک در صربستان ساخته شده است.

ماهواره‌های دیگری که روزی پنج‌شنبه توسط فضانوردان روسی از ایستگاه فضایی بین‌المللی رها و وارد مدار زمین شدند، دارای قطعات فضایی معمولی بوده و هر یک فقط 4.536 تا 10.89 کیلوگرم وزن دارند. انتظار می‌رود این ماهواره‌ها پنج تا شش ماه در مدار زمین باشند و یکی از آن‌ها به پاس شصتمین سال تولد نخستین ماهواره دنیا به نام "اسپوتنیک 1 " آزاد شد که در چهارم اکتبر سال 1957 توسط اتحاد شوروی به فضا پرتاب شده بود.

تیم کنترل ماموریت روسیه از خارج از مسکو این پیاده‌روی فضایی برنامه‌ریزی شده را مدیریت کرد.

پیاده‌روی فضایی از جمله رویدادهایی است که دانشمندان و علاقه‌مندان به حوزه‌های مختلف فضا با راه‌اندازی هر ماموریت اکتشافی در انتظار آن هستند و ناسا هم با آگاهی از این موضوع همیشه این رویدادهای فضایی را به صورت زنده پوشش می‌دهد.

فدور یورکیخین، فرمانده "اکسپدیشن 52"، و "سرگئی ریازانسکی"، مهندس پرواز آژانس فضایی روسکاسموس، روز 17 اوت (26 مرداد) با پوشیدن لباس‌های فضانوردی این پیاده‌روی فضایی را انجام دادند.

این هفتمین پیاده‌روی فضایی سال جاری و دویست و دومین پیاده‌روی فضایی است که برای پشتیبانی و نگهداری از تجهیزات فضایی انجام شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی