ماهان شبکه ایرانیان

کریمی قدوسی در گفتگو با افکارنیوز تشریح کرد؛

هویت چهار جاسوس تیم مذاکرات کشف شد

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وضعیت افراد دوتابعیتی و دارای گرین‌کارت در حوزه مسئولان و مدیران ارشد و شناسایی خلاءهای قانونی در این زمینه گفت: در حالی دفتر رئیس جمهور وجود جاسوس در تیم مذاکرات را انکار می کند که تا کنون هویت چهار جاسوس حاضر در تیم مذاکرات برای ما محرز شد که سه جاسوس فراری و از ایران خارج شدند.

گروه سیاسی- جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد و کلات درمجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار افکارنیوز با اشاره به انکار دفتر رئیس جمهور از وجود جاسوس در تیم مذاکرات و بابیان اینکه چهار جاسوس در تیم مذاکرات بودند، گفت: آقای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، علی اکبر صالحی و تخت روانچی از اعضای تیم و محور مذاکرات بودند که این روی قضیه بود. اماپشت پرده چهار جاسوس قرار دادشتند که  مذاکرات را مدیریت می کردند.

وی  با بیان اینکه این چهار نفر جاسوس بودند و هر کدام یک کار مهم بر عهده داشتند، افزود: در راس این چهار جاسوس، سیروس ناصری قرار داشت. 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: ناصری هفته ای یک بار از لندن به تهران می آمد و آقایان چهار میلیون تومان پول بلیط هواپیمای وی را پرداخت می کرد. حق ایاب و ذهاب و حق مشاوره هم می گرفت و بر می گشت به لندن.

کریمی قدوسی با تاکید دستگاه قضایی حکم بازداشت ناصری را صادر کرده ولی وی دیگر به ایران نمی آید، تصریح کرد: نفر دوم لایه پنهان مذاکرات فردی به نام آقای مشکور بود. تا بحال کسی اسم وی را نشنیده است.

وی با بیان اینکه این فرد 2 تابعیتی ایرانی-فرانسوی است، تصریح کرد: وی مشاور حقوق بین الملل تیم مذاکره بود که قرار بود چارچوب توافق را براساس حقوق بین المللی تنظیم کند.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وضعیت افراد دوتابعیتی و دارای گرین‌کارت در حوزه مسئولان و مدیران ارشد و شناسایی خلاءهای قانونی در این زمینه با بیان اینکه فرد سوم آقای شعبانی 35 ساله است، گفت: وی  مسئول رسانه ای و اطلاع رسانی تیم مذاکرات بود که جریان رسانه ای داخل و دیگر کشورها را هماهنگ می کرد.

کریمی قدوسی افزود: این فرد تحصیل کرده یک دانشگاه جاسوس پرور انگلیس بود. آن دانشگاه معرف است که هر فردی در آن درس می خواند، بدون استثنا عضو «ام آی سیکس» ( سازمان اطلاعات و جاسوسی انگلیس) است.

وی تصریح کرد: این فرد هم اکنون فراری است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: وقتی با ظریف در مجلس در این خصوص صحبت شد، وی خود این موارد را قبول کرد.

کریمی قدوسی با بیان اینکه نفر چهارم عبدالرسول دری اصفهانی است، گفت: وی کارشناس خبره و برجسته و مسئول میز انگلیس در وزارتخانه خزانه داری آمریکا بود.

وی گفت: دری اصفهانی چهار گذرنامه داشت. ایرانی، انگلیسی، آمریکایی، کانادایی.

رئیس هیئت تحقیق و تفحص از وضعیت افراد دوتابعیتی و دارای گرین‌کارت در حوزه مسئولان و مدیران ارشد و شناسایی خلاءهای قانونی در این زمینه گفت: این جاسوس مسائل مربوط به مالی، پولی، بانکی و اقتصادی تیم مذاکرات را بر عهده داشت. 

کریمی قدوسی اضافه کرد: وی از بانک مرکزی بعنوان مشاور سیف حقوق می گرفت که توسط نهاوندیان رئیس دفتر وقت روحانی، به تیم مذاکرات وصل شد.

وی تصریح کرد: دری اصفهانی علاوه بر حقوق از ایران، ماهانه شش هزار و 500 پوند از انگلیس هم حقوق می گرفت.  از ایران حقوق می گرفت که به تیم مذاکره و ظریف کند تا تحریمهای بانکی چگونه برداشت شود اما از انگلیس حقوق می گرفت که چگونه تحریمها بعد از مذاکرات ادامه یابد.

نماینده مشهد و کلات با بیان اینکه این فرد به جرم جاسوسی بازداشت شد و در حال محاکمه است، افزود: باید از دستگاه قضایی بخواهیم تا اعترافات این جاسوس پخش شود و آن وقت مشخص خواهد شد که مذاکراتی در کار نبود.

کریمی قدوسی تصریح کرد: از این چهار جاسوس سه جاسوس اولی از کشور فرار کردند و فقط دری اصفهانی در زندان است.

 جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد هفته گذشته سه مصاحبه با سایت افکار نیوز داشت که با تیترهای «پشت پرده منتفی شدن وزارت نهاوندیان و مولاوردی/ همسر یک وزیر پیشنهادی خارجی است»، «سلطانی فر، ابتکار و انصاری دارای گرین کارت آمریکا/ خانواده های این افراد مظنون به داشتن اقامت آمریکا»، «اطلاعات جدیدی از دو تابعیتی ها/ از حضور دسته جمعی خانواده یک وزیر فعلی در خارج تا اقامت عروس وزیر دیگر در آمریکا» در این سایت منتشر شد.

بعد از انتشار این اخبار، روز پنج شنبه گذشته  دفتر رئیس‌جمهور اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرد کرد که اظهارات اخیر آقای کریمی قدوسی در وارد کردن تهمت جاسوسی به برخی اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای و تکرار دروغ در مورد دوتابعیتی بودن برخی مسئولان دولت، از جهات مختلف مایه شرمساری و وهن جایگاه نمایندگی مجلس محترم شورای اسلامی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان