به گزارش خبرنگار مهر، سال 1391 و همزمان با دولت نهم خبری منتشر شد که از تبدیل خیابان استاد نجاتاللهی تهران به پیادهراه صنایعدستی خبر میداد. پنج سال از آن زمان گذشته و نه تنها خیابان این خیابان به پیاده راه تبدیل نشده که بخش اداری معاونت صنایع دستی اداره کل سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران هم از این خیابان که در مرکز شهر و در جایی قرار گرفته که قطب فرآوردههای دستی است به خیابان ولنجک نقل مکان پیدا کرده و هنوز به قلب شهر برنگشته است.
دی ماه سال 1395 خبری در خبرگزاری مهر منتشر شد که از انتقال معاونت صنایع دستی استان تهران به خیابان ولنجک خبر می داد. این خبر، واکنش هنرمندان را به همراه داشت تا آنجا که حسین بختیاری، دبیر شورایعالی تشکلهای صنایع دستی کشور نیز به این تصمیم واکنش نشان داد و آن را تصمیمی غیرمسئولانه دانست و افزود: متاسفانه مسئولان، هیچ کدام از تماسهای مرا جواب نداده به همین خاطر من نامهای خطاب به زهرا احمدیپور، رئیس سازمان نوشته و نظر و خواسته هنرمندان را با وی در میان گذاشتهام.
وی خیابان ویلا را مرکز صنایع دستی پایتخت دانسته و گفته بود: ساختمان معاونت صنایع دستی استان تهران، نماد و مرکزی برای هنرمندان و علاقهمندان به صنایعدستی به شمار می آید. به همین خاطر تصمیمی که گرفته شده، غیرکارشناسانه و غیرمسئولانه است و به ضرر هنرهای سنتی ما تمام می شود.
بختیاری همچنین گفته بود: روزگاری کل ساختمان فعلی به صنایعدستی اختصاص داشت اما در حال حاضر تنها بخش کوچکی از این ساختمان شش طبقه در اختیار صنایع دستی و باقی متعلق به قسمتهای دیگر اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. حالا همین بخش کوچک هم قرار است از مرکز شهر و قلب صنایعدستی تهران به ولنجک منتقل شود. جایی که رفت و آمد هنرمندان به آن دشوار است البته قبلا هم تصمیم گرفتند معاونت صنایع دستی کشور را به اصفهان منتقل کنند و این تصمیم بدون کارشناسی به پیکره صنایع دستی آسیب وارد کرد حالا با این تصمیم خدا می داند که چه اتفاقی خواهد افتاد؟ قطعا به سرگردانی بیشتر هنرمندان و به هم ریختگی امور منجر می شود.
نزدیک به یک سال از این تصمیم می گذرد. هنوز ساختمانی در مرکز شهر به معاونت صنایع دستی اختصاص پیدا نکرده. گرچه رجبعلی خسروآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر از اختصاص ساختمانی در میدان ولیعصر(عح) به این معاونت خبر داده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران گفت: دو ساختمان در میدان ولیعصر وجود دارد که یکی از این ساختمان ها، فروشگاه دائمی صنایع دستی است و دیگری هم قرار است در اختیار اداره کل استان تهران قرار گیرد و به ساختمان اداری معاونت صنایع دستی تبدیل شود.
خسروآبادی همچنین به تعامل با اعضای جدید شورای شهر برای تبدیل خیابان ویلا به پیاده راه خبر داد و افزود: اگر این خیابان به پیاده راه تبدیل شود، اتفاق خوشایندی است. به عبارتی ما از سرعت گردشگران در این خیابان کم می کنیم و موجب می شویم تا فروشگاه های صنایع دستی دیده شوند. چرا که ما وقتی در یک شهر پیاده روی می کنیم، خوبی ها و بدی هایش را درک می کنیم وگرنه با رانندگی در اتوبان که شهر و حس و حالش را نمی شناسیم. از این رو با اعضای جدید شورای شهر جلسه داشته ایم تا خیابان استاد نجات الهی به پیاده راه تبدیل شود.