ماهان شبکه ایرانیان

روستای چنگلوا

روستای چنگلوا از توابع شهردهدشت،شهرستان کهگیلویه،استان کهگیلویه وبویراحمد می باشد.

روستای چنگلوا از توابع شهردهدشت،شهرستان کهگیلویه،استان کهگیلویه وبویراحمد می باشد.

تاریخچه چنگلوا

در اصل معروف به سنقر اباد ، که شناسنامه افراد روستای چنگلوا به اسم سنقر اباد ثبت شده است،که بعد ازآن افرادی به نام تیمور مغول وچنگیز مغول به این منطقه هجوم اوردند ودراین نقطه سکونت کردند،که به چنگلوا معروف شد.

اهالی روستای چنگلوا ،مانند اهالی سایر روستاهای استان ،علاقه زیادی به کشاورزی ودامداری دارند…ا

درچنگلوا شغل میوه فروشی باوانت از رونق زیادی برخوداراست،شغل معلمی ،جوشکاری ، مغازه داری و…..از بقیه شغل های این روستا است.

البته در روستای چنگلوا ،شغل هایی مانند پیمانکاری راه ،ساختمان وبرق از اهمیت زیادی برخوردار است وبیشتر اهالی روستا در کارهای راه وساختمان پیشرفت های چشمگیری داشته اند.

اثار تاریخی

دارای اثار تاریخی 400سال پیش دوران صفوی که معروف به قلعه تل کدخدایی وقلعه شیخ محمد زمانی واقع در چنگلوا وگور بخیل وقبر سپید در نزدیک یوردهای زمستانه وجاده قدیم معروف به گچ تیزنک که قبلا راه عبور ومرور کهگیلویه به بهبهان بوده قرار دارد،ودارای معدنی معروف به گوگرد واقع در پهلکی در منطقه عشایر نشین چنگلوا می باشد.

اماکن مذهبی

دارای اماکن مذهبی از قبیل،امامزاده بی شهربانو،امامزاده حبیب الله و امامزاده امیر حمزه می باشد.

امامزاده بی بی شهر بانو چنگلوا مربوط به دوره صفوی است و در شهرستان کهگیلویه، روستای چنگلوا واقع شده و این اثر در تاریخ 07 مهر 1381 با شمارهٔ ثبت 6292 به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است

روستای چنگلوا

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان