به گزارش خبرنگار مهر، مراسم رونمایی از مجموعه شعر «جُون، خادم المهدی» شامل مجموعه ای از اشعار شاعران کشور در رثای شهید محسن حججی عصر روز گذشته در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار شد. این کتاب به اهتمام سیدحسین متولیان با همکاری موسسه فرهنگی هنری کسا و نشر نارگل منتشر شده است.
بخشی از این مراسم به شعرخوانی شاعران و ترانه سرایان جوان در رثای شهید حججی اختصاص داشت و در بخش دیگر نیز متولیان دقایقی درباره این کتاب توضیحاتی داد.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: زمانی که برای نخستین بار تصویر شهید محسن حججی را در رسانه ها دیدیم همه حس کردیم که انگار خونی در درونمان می جوشد و حالی در ما دگرگون شده است. اینها همه به خاطر جذبه محسن بود. وقتی رهبر انقلاب سالهاست به ما می گویند طوری رفتار کنید که جذب حداکثری داشته باشید حالا میشود دید که چگونه میشود این گونه بود. محسن همه ما را با رفتارش به عکس العمل نشان دادن وادار کرد.
متولیان ادامه داد: قصه این کتاب از اولین عکس محسن شروع شد. در آن عکس دیدم که بر روی سینه لباس «جُون، خادم المهدی» درج شده است. ابتدا فکر کردیم این اسم مستعار اوست اما بعد از آن بود که فهمیدم اشتباه می کنیم. او این کلمه را ازجغرافیای سال 60 هجری قمری به امروز ما آورده بود.
وی گفت: شهید حججی جناب «جُون» غلام امام حسین(ع) را انتخاب کرده بود؛ کسی که داستان زندگی عجیبی دارد و در روز عاشورا و در لحظه شهادت، امام حسین (ع) سرش را بر دامن می گیرد و برایش دعا می کند.
محسن با انتخاب عبارت «جُون خادم المهدی» رفتاری شاعرانه از خود نشان داد و بلند گفت که خادم امام زمان خودش است.
وی همچنین عنوان کرد: برای گردآوری این کتاب فراخوانی منتشر شد و از شاعران خواستیم تا اشعار خود در رسای محسن را برای ما بفرستند. نزدیک به 900 قطعه شعر به دست ما رسید که البته همه آنها را نمی شد در این کتاب قرار داد و جالب اینکه همه سلائق و طیف ها در این کتاب شعر حضور دارد. در واقع این حضور محسن بود که مرزبندی ها را شکست و همه را گرد خود جمع کرد. محسن با رفتار خود به واقع یکی از اعضای خانواده ما شد و همه ما رابه این تصمیم واداشت تا در رثایش چیزی بگوییم.
متولیان درباره عنوان روی جلد کتاب که براساس آن گفته شده این کتاب به اهتمام شهید محسن حججی گردآوری شده است نیز گفت: من هیچ کاره این کتاب هستم هر کدام از ما تنها «جُون» هایی خدمتگذار به «جُون خادم المهدی» بودیم. این کتاب و گردآوری اش هنر محسن بود.