به گفته منابع چینی، چیپست اسنپدراگون 845 کوالکام، با حداکثر فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز عمل خواهد کرد که در این صورت، حداقل از منظر سرعت کلاک چندان نسبت به اسنپدراگون 835 برتری نخواهد داشت. البته به لطف بهره گیری از فرآیند 7 نانومتری کمپانی TSMC، کماکان انتظار می رود چیپست پرچمدار جدید کوالکام پرفورمنس بهتری نسبت به اسنپدراگون 835 با فرکانس کاری 2.45 گیگاهرتز داشته باشد.
اگرچه انعقاد قراردادی میان کوالکام و TSMC نشان می دهد که احتمالاً باید منتظر تولید اسنپدراگون 845 با فرآیند 7 نانومتری باشیم، اما برخی فعالان صنعت با این گمانه زنی موافق نیستند و عقیده دارند کوالکام یک بار دیگر از فرآیند 10 نانومتری بهره گرفته و چیپستی هشت هسته ای ارائه خواهد کرد از منظر عملکرد کلی، تنها اندکی نسبت به اسنپدراگون 835 برتری دارد.
با این همه اگر چنین اتفاقی بیفتد، کوالکام قطعاً خط مشی پیشین خود را زیر سوال خواهد برد که قصد داشت با پیروی از قانون مور، هر سال تعداد ترانزیستورها روی هر اینچ از مدارهای مجمتع خود را تا دو برابر افزایش دهد. اگر کوالکام واقعاً یک چیپست 10 نانومتری دیگر عرضه کند، این تراشه قطعاً اسنپدراگون 845 نامیده نمی شود و ممکن است تحت عنوان اسنپدراگون 836 به دست تولیدکنندگان برسد.
آدرنو 630 در نقش پردازشگر گرافیکی اسنپدراگون 845 ظاهر خواهد شد و کوالکام پیشتر تایید کرده نسل بعدی چیپست های موبایل اش، از مودم X20 بهره می برد که می تواند به سرعت دانلود 1.2 گیگابیت بر ثانیه دست یابد. اسنپدراگون 845 احتمالاً هشت هسته 64 بیتی خواهد داشت و درست مانند روند پیشرفت چیپست های اخیر این کمپانی، بهبودی در مصرف انرژی با خود به ارمغان می آورد. ضمناً گلکسی اس 9 و اس 9 پلاس سامسونگ، احتمالاً نخستین موبایل هایی هستند که همراه با این چیپست روانه بازار می شوند.