یک دندانپزشک گفت در خصوص جرمگیری دندانها، تفاوت سفید کردن دندانها با جرمگیری و مراقبتهای پس از جرمگیری توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش به نقل از فارس،عبدالجواد رحیمپور دبیر شورای عالی دندانپزشکان ایران در خصوص جرم گیری دندانها اظهار داشت: معمولا افراد بین سفید کردن و جرمگیری دندانها اشتباه میکنند، باید توجه داشت با استفاده از هر دو روش دندانها سفیدتر میشود، اما سفید کردن دندانها بیشتر با اهداف زیبایی انجام شده و در فرایند سفید کردن دندانها تمرکز بر سفید کردن و براق کردن دندانها است.
وی افزود: جرم گیری فرایندی است که با برداشتن پلاکها و جرمهای روی دندان که باعث جذب باکتری روی دندان میشوند به افزایش سلامت دندانهای شما کمک میکند. هدف اصلی در فرایند جرم گیری دندانها حفظ تمیزی دندانها است و کمتر به سفیدی دندانها توجه میشود.
رحیمپور تصریح کرد: از دیگر باورهای غلطی که افراد را نسبت به جرم گیری دندانها بدبین می کند این است که فکر میکنند جرمگیری باعث لق شدن دندانها میشود.
دبیر شورای عالی دندانپزشکان ایران تصریح کرد: با تجمع تدریجی جرم روی دندانها و لثه و بیتوجهی به این موضوع، مقداری از استخوان نگهدارنده دندان تحلیل میرود.
وی یادآور شد: در حقیقت دندان به این دلیل قبلا لق شده ولی به علت انباشتگی جرم و چسباندن دندانها به هم، بیمار لق شدن آنها را احساس نکرده است، اما بعد از برداشتن جرمها فرد متوجه آن میشود. البته افرادی که دندان های سالمی دارند بعد از جرم گیری، لق شدن دندان را مشاهده نمیکنند.
رحیمپور در خصوص مراقبتهای پس از جرمگیری گفت: پس از جرمگیری لازم است مسواک زدن با روش صحیح انجام شود، زمان مسواک زدن صحیح حداقل 2 الی 4 دقیقه باشد. همچنین استفاده از نخ دندان حداقل یک بار در روز الزامی بوده و کنترل بهداشت دهان و دندان هر 9 ماه یکبار امری ضروری است.