یکی از انواع غذاهای بین المللی مقوی و مخصوص جگر بوده که شما می توانید در ادامه این قسمت با طرز تهیه جگر کبابی به سبک ایرانی آشنا شوید. این نوع کباب کردن جگر موجب پخت بهتر می شود.

طرز تهیه جگر کبابی خوشمزه:
این جگر بسیار خوشمزه بوده و در عین حال مواد معدنی و مغذی درون آن حفظ می شود. یکی از غذاهای اصیل و محبوب که از دیرباز در ایران وجود داشته است. شما با طرز تهیه کباب ترش و کباب پنجابی با دستورهای دیگر در لینک آشنا می شوید.
مواد اولیه:
- جگر گوسفندی: 400 گرم
- پیاز: 1 عدد
- دنبه گوسفندی: 100 گرم
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: به مقدار لازم
- لیمو ترش: 2 عدد
طرز تهیه:
برای آماده کردن این جگر مخصوص ابتدا باید جگرها را شسته و به تکه های مکعبی متوسط خرد کنید. جگرها را درون کاسه ای ریخته و یک عدد پیاز درشت را درون آن ریز کنید.

مقداری روغن زیتون فلفل و نمک را به مواد جگرها اضافه کرده و خوب آنها را ورز دهید و کنار بگذارید تا جگرها مزه دار شود و عطر پیاز به خورد آن برود. روی ظرف را یک سلفون پیچیده و کنار بگذارید تا جگر به مدت چند ساعت مزه دار شود.
جگرهای طعم دار شده را از درون یخچال خارج کرده و به آن یک آب لیمو ترش اضافه کنید. دنبه ها را نیز به صورت مکعبی برش زده و با آنها کمی نمک و فلفل بزنید. حالا در این مرحله نوبت به سیخ کشیدن دنبه ها و جگرها می رسد. یک در میان جگرها و دنبهها را قرار داده و به سیخ بکشید.
روی یک منقل مقداری زغال ریخته و زغال را آتش بزنید. بعد از اینکه زغال ها آماده شد، سیخ ها را روی زغال قرار داده و با حرارت ملایم آن را کمی باد بزنید تا جگرها کباب شود.
جگرها بعد از کباب شدن آماده بوده و می توانید در کنار نان تافتون، سبزی، پیاز جعفری و مقداری ترشی آن را نوش جان کنید. در کنار این کباب ویژه و مقوی می توانید از مقداری سبزی نیز استفاده کنید.

طرز تهیه جگر کبابی به همراه دنبه با یک روش آسان را در این قسمت آموزش دیدید. این جگر می تواند در موارد زیادی مورد استفاده باشد و حتی می توانید برای وعده های مختلف خود تهیه کرده و نوش جان کنید. یک غذای مقوی سالم که به کودکان کمک زیادی می کند.
شما می توانید با این روش انواعی از کباب های مخصوص را تهیه کرده و نوش جان کنید. کباب های مقوی که طعم های متنوع و جذابی داشته و برای وزن دهی و افرادی که بیمار هستند و سیستم دفاعی پایینی دارند، بسیار مناسب می باشد.
شما می توانید جگر گوسفند، جگر گوساله، جگر مرغ را با همین روش ها مزه دار کرده و کباب کنید برای مزه دار کردن و مرینیت کردن کباب ها می توانید از مواد مختلفی استفاده نمایید. پیاز، سیر، فلفل و فلفل تند مهم ترین مواد برای مزه دار کردن انواع گوشت مرغ و حتی جگرها هستند.