ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بال مغولی؛ طعمی تند، لعاب‌دار و فراموش‌نشدنی!

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع آشپزی هستید در این قسمت با طرز تهیه بال مغولی کباب شده همراه ما باشید. این کباب با یک سس دست ساز مزه دار می شود.

طرز تهیه بال مغولی؛ طعمی تند، لعاب‌دار و فراموش‌نشدنی!

یکی از انواع کباب‌ ها با طعم‌ های متنوع کباب مغولی بوده شما در ادامه با طرز تهیه بال مغولی که به روش خاصی مرینیت می‌ شود، آشنا خواهید شد.

رسپی بال مغولی

طرز تهیه بال مغولی با مرینیت مخصوص:

این بال کبابی به شیوه مخصوصی مرینیت می‌شود و مزه بسیار متنوعی دارد. طرز تهیه کباب بناب و کباب تابه ای با دستورخای مخصو را در لینک مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • کره: 4 قاشق غذاخوری
  • بال مرغ: 500 گرم
  • دانه کنجد: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید: 2 قاشق سوپ خوری
  • سویا سس: 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خرد شده: 4 عدد
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 5 حبه
  • روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • هویج خلالی: 1 عدد
  • فلفل قرمز: 1 عدد
  • کلم برگ: 1 پیمانه
  • کدو خلالی:  1 عدد
  • تره فرنگی: 1 پیمانه

طرز تهیه:

این کباب با ترکیبی از سبزیجات تهیه می‌ شود. سبزیجات ذکر شده را که شامل هویج، تره فرنگی، کدو، فلفل قرمز بوده بشورید و به صورت خلالی برش بزنید. بال‌ های مرغ را پاک کرده و بشورید.

بعد از اینکه آب آن کشیده شد، درون تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از باز شدن کره مقداری زنجبیل را درون آن تفت دهید. حالا سبزیجات خلالی شده را به مواد تابه اضافه کرده و به همراه یکدیگر تفت دهید تا رنگ سبزیجات کمی تغییر کند.

روش پخت بال مغولی

در ادامه نوبت به آماده کردن سس کباب می‌ رسد. برای داشتن این سس دانه‌ های کنجد را درون تابه بدون روغن تفت دهید تا بوی آن درآید. مقداری دانه‌های کنجد را بکوبید تا کمی نرم شود. مقداری شکر، سرکه، سویا سس، پیازچه خرد شده، روغن کنجد، سیر و سس بالزامیک را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

برای مزه‌ دار شدن بهتر کباب‌ ها می‌ توانید بال‌ های خود را درون مواد سس ریخته و به خوبی به مواد سس آغشته کنید. از شب قبل این کار را انجام داده و به مواد بال زمان دهید تا به خوبی مزه‌دار شود.

در ادامه می‌ توانید بال های مزه‌ دار شده را روی منقل کباب کنید. این کباب طعم فوق العاده‌ای داشته و بسیار خوشمزه است. بعد از پخت کباب می‌ توانید آن را درون ظرف مورد نظر سرو کرده و مواد سبزیجات تفت خورده را نیز در کنار آن سرو کنید.

طرز تهیه بال مغولی

شما می‌ توانید انواع کباب‌ ها را با این سس آماده کرده و نوش جان نمایید. در صورت دلخواه به جای بال می‌ توانید از سینه مرغ و یا حتی گوشت ورقه‌ای شده هم استفاده کنید. گوشت را درون مواد سس به مدت یک شبانه روز قرار داده و بعد آن را روی تابه گریل یا روی منقل کباب کنید.

این کباب ها به روش خاصی مرینیت شده اند و طعم ویژه و خوشمزه ای دارد. این کباب با رسپی مخصوص را تهیه کرده و در کنار نان و سبزی نوش جان کنید. شما می توانید بال های کبابی را درون این سس هم بپزید. همچنین این کباب را با گوشت هم می توانید، تهیه نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان