پاستیل پوست هندوانه شکری با بافت نرم و بسیار خوشمزه برای پذیرایی گزینه عالی است و به راحتی هم درست می شود. اگر مایلید تا با طرز تهیه پاستیل پوست هندوانه شکری آشنا شوید با ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاستیل پوست هندوانه شکری
پاستیل پوست هندوانه شکری یا آبنبات پوست هندوانه یک پاستیل با بافت نرم و بسیار خوشمزه و خوش طعم است که به سادگی می توان در منزل آن را درست کرد و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت برد همچنین در مهمانی برای پذیرایی هم گزینه عالی به شمار می رود.

این پاستیل خانگی خوشرنگ و خوشمزه با هزینه کمی آماده می شود و تنها به کمی حوصله نیاز دارد. در ادامه طرز تهیه پاستیل خانگی پوست هندوانه شکری ارائه می شود. همچنین می توانید طرز تهیه پاستیل مغزدار و طرز تهیه پاستیل زنجبیلی را نیز مطالعه کنید.
مواد لازم
برای تهیه پاستیل پوست هندوانه به مواد زیر نیاز است:
- 4 پیمانه پوست هندوانه
- یک پیمانه آب
- یک و یک دوم پیمانه شکر
- یک قاشق غذاخوری آبلیمو
- یک قاشق غذاخوری پودر ژله هندوانه
طرز تهیه
برای تهیه پاستیل پوست هندوانه ابتدا پوست هندوانه را بگیرید به صورتی که کمی از هندوانه روی پوست باقی بماند. بعد پوست هندوانه ها را به شکل دلخواه خرد کنید. پوست هندوانه خرد شده را داخل ظرف بزرگی ریخته و روی آن آب یخ بریزید و حدود 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
سپس از یخچال خارج کرده و آب روی آن را خالی کنید و پوست سبز هندوانه را از بخش سفید آن جدا کنید. بعد داخل قابلمه بزرگی کمی آب بریزید و آن را روی حرارت قرار داده تا بجوشد. وقتی آب به جوش آمد پوست هندوانه را داخل آب در حال جوش ریخته و دو دقیقه ای زمان بدهید تا پوست هندوانه داخل آب بجوشد.
بعد از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید و پوست هندوانه را آبکش نمایید. زیر آب سرد گرفته تا خنک شود. در ادامه داخل ظرف بزرگی آب یخ ریخته به طوری که کمی یخ از آب بیشتر باشد. بعد پوست هندوانه را داخل مخلوط آب و یخ ریخته و حدود 24 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از 24 ساعت پوست هندوانه را از یخچال خارج کنید و داخل آبکش بریزید. سپس داخل قابلمه ای شکر، آب و آبلیمو ریخته و مخلوط کنید تا شکر حل شود بعد آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. هنگامی که به جوش آمد پوست هندوانه را اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا به آرامی به جوش آمده و شربت قوام پیدا کند.
در نهایت پودر ژله را با دو قاشق غذاخوری آب جوش ترکیب و به مواد اضافه و دو دقیقه زمان دهید تا بجوشد. سپس حرارت را خاموش و یک ربع صبر کرده تا مواد کمی خنک شوند. سپس پوست هندوانه را داخل آبکش ریخته و اجازه دهید دو ساعت بگذرد تا شربت اضافی آن خارج شود.
در ادامه پوست هندوانه را داخل سبدی چیده و اجازه دهید یک شب تا صبح باقی بماند و رطوبت آن گرفته شده و کمی خشک شود. در نهایت پوست هندوانه را درون شکر یا پودر قند غلتانده و می توانید این مرحله را انجام ندهید. خشک شدن پاستیل حدود 5 روز زمان می برد.
بعد از این مدت وقتی پاستیل خشک شد آن را در ظرف درب دار یا کیسه فریزر بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. می توانید برای طولانی مدت در فریزر قرار داده تا تازه بماند.

بیشتر بدانید.
برای آن که پاستیل پوست هندوانه نرم و مناسبی تهیه شود باید اندازه ها را رعایت کنید. همچنین زمان های استراحت در یخچال موجب ترد شدن پوست هندوانه می شود. در قسمت اول خیساندن هر چه پوست هندوانه تایم بیشتری در یخچال باشد در نهایت پوست هندوانه بافت پاستیلی تری پیدا می کند.
در زمان ریختن پوست هندوانه در آب جوش بیشتر از دو دقیقه قرار نگیرید. حتما از هندوانه با پوست ضخیم و کاملا سفت استفاده کنید. اگر هندوانه پوست نازک و نرمی داشته باشد پاستیل خوبی به دست نمی آید. ضمنا هندوانه را به نحوی پوست بگیرید که حتما یک لایه نازک از بخش قرمز رنگ هندوانه روی پوست باقی بماند تا پاستیل پوست هندوانه زیباتری داشته باشید.