ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی با دستور اصلی از قلب وین

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع آشپزی هستید در این قسمت با طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی همراه ما باشید. این ژامبون طعم منحصر به فردی دارد.

طرز تهیه کالباس لبرکزه اتریشی با دستور اصلی از قلب وین

ژامبون یکی از انواع فست فودهای امروزی است که تنوع زیادی دارد. به عنوان مثال: در این قسمت طرز تهیه کالباس لبرکزه را آموزش می‌ بینید که یک نوع کالباس اتریشی با طعم فوق العاده است.

رسپی کالباس لبرکزه

طرز تهیه کالباس لبرکزه به روش اتریشی:

این کالباس می‌ تواند در سفره غذایی شما جای داشته باشد و یک کالباس با طعم متنوع است. طرز تهیه کالباس لیوانی و کالباس خانگی  با دستورهای دیگر را در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:

  • گوشت گوساله: 500 گرم
  • جگر: 100 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • چربی: 200 گرم
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل، نمک، پودر سیر: به مقدار لازم
  • سرکه: 1 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی و پودر دارچین: به مقدار لازم
  • آب مرغ: 100 میلی لیتر
  • نان تست: برای سرو

نحوه پخت:

آماده سازی اولیه این کالباس ابتدا باید گوشت و مواد چربی آن را آماده کنید. ابتدا گوشت و چربی را به تکه‌ های کوچک برش بزنید. پیاز و سیر را خرد کرده و کنار بگذارید. در ادامه به سراغ پخت گوشت و چربی بروید.

گوشت را به همراه چربی درون قابلمه‌ ای ریخته به آن سیر، پیاز، فلفل، زردچوبه و در صورت دلخواه کمی برگ بو اضافه کنید. روی گوشت را آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا به آرامی پخته شود.

مواد کالباس لبرکزه

پخت جگر اختیاری بوده شما می‌ توانید جگر را در این رسپی حذف کنید. اما برای پخت آن می‌ توانید جگر را تفت دهید. شما همچنین می‌ توانید جگر را به همراه مقداری آب روی حرارت گذاشته و با آن پیاز سیر و برگ بو اضافه کرده و زمان دهید تا جگرم کمی پخته شود. جگر نباید با آب فراوان طبخ شود. یک لیوان آب برای پخت آن کافی می‌ باشد.

قسمت بعد باید مواد را به خوبی میکس کنید. مواد گوشت و جگر را از درون قابلمه خارج کرده و درون میکسر بریزید. به همراه مواد خمیری خود مقداری پیاز، سیر، فلفل، پودر سیر، پودر دارچین، پودر جوز هندی اضافه کرده و خوب با یکدیگر میکس کنید.

در ادامه به مواد مقداری سرکه و آب مرغ بزنید. حالا نوبت به پخت و بسته‌ بندی کالباس می‌ رسد. در این مرحله از طرز تهیه کالباس لبرکزه مخلوط خمیری آماده شده را باید درون کیسه‌ های محکم بریزید.طرز تهیه کالباس لبرکزه

می‌ توانید از سلفون محکم هم استفاده کنید. قالب‌ های مخصوص هم وجود داشته که می‌ توانید از بازار تهیه کرده و کاربرد را درون آن بریزید. اگر از سلفون استفاده می‌ کنید، به خوبی دو طرف آن را بسته و مواد را درون قابلمه آب در حال جوش بیندازید.

30 دقیقه به مواد زمان داده تا درون آب جوش بپزد. حالا ژامبون را از درون قابلمه خارج کرده سلفون را جدا کنید و زمان داده تا خنک شود. کالباس شما آماده بوده می‌ توانید برش زده و نوش جان کنید.

این کالباس با طعم اتریشی مخصوص خود طعم فوق‌ العاده‌ ای دارد و شما حتی می‌ توانید از ادویه‌ های دودی برای معطر کردن این کالباس استفاده کنید. این ژامبون خانگی طعم فوق العاده ای داشته و یک ژامبون سالم است که می توانید، آماده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان