ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه قاتق بابونه؛ غذایی ساده با طعم عجیب!

اگر علاقه مند به دستورهای متنوع آشپزی هستید در این بخش با طرز تهیه قاتق بابونه کرمانی همراه ما باشید. این غذا بسیار مقوی است.

طرز تهیه قاتق بابونه؛ غذایی ساده با طعم عجیب!

قاتق بابونه یک غذای محبوب کرمانی بوده که طعم فوق العاده‌ ای دارد. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه قاتوق بابونه با یک مخصوص همراه ما باشید. شما با نحوه اماده کردن انواعی از غذاهای محلی همراه ما هستید.

مواد قاتق بابونه رسپی قاتق بابونه

طرز تهیه قاتق بابونه کرمانی:

این غذای محلی بسیار مقوی بوده و می‌ توانید برای وعده‌ های مختلف آن را تهیه کنید. طرز تهیه قاتق عدس و قاتق گوشت  با رسپی دیگر را در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:

  • بابونه: 1 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم: 1 پیمانه
  • روغن حیوانی: 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • قره قوروت: 1 تکه

طرز پخت:

برای آماده کردن این غذای محلی خوشمزه ابتدا باید آرد را تفت دهید. تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری آرد درون آن بریزید. حرارت را کم کرده و مدام آرد را هم زده تا تفت خورده و از حالت خامی درآید.

طرز تهیه قاتق بابونه

بعد از اینکه رنگ طلایی شد و بوی خامی آن از بین رفت، ادویه‌ های فلفل، نمکف زردچوبه و پودر بابونه را اضافه کنید و همراه آن تفت دهید. شما می‌ توانید از مقداری پودر مرزن جوش نیز برای معطر کردن این غذا استفاده نمایید.

مقداری روغن مایع را درون تابه ریخته و به آرد اضافه کنید. حالا خوب هم زده تا آرد باز شده و گلوله نشود. در مرحله بعدی مقداری آب سرد روی مواد بریزید تا مواد روغن بیندازد و به آن زمان دهید تا پخته شود.

زیر حرارت را کم کرده درب قابلمه را قرار دهید تا قاتق شما به آرامی جا افتاده شود. اگر طعم جذاب‌ تری را می‌ خواهید در این غذا تجربه کنید، با آن مقداری قره قروت اضافه نمایید. این قسمت سلیقه‌ای بوده و در صورت دلخواه می‌ تواند قرقرود را حذف کنید.

در مرحله نهایی بعد از جا افتاده شدن غذا می‌ توانید یک عدد تخم مرغ درون آن شکسته و هم بزنید. حالا قاتق شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید. در این مرحله از طرز تهیه قاتق بابونه مقداری از مواد را درون کاسه ریخته و مقداری نان درون آن خرد کنید.

طرز تهیه قاتق بابونه

این غذای محلی را می‌ توانید با روغن‌ های طبیعی و سالم تهیه کنید. شما می‌ توانید دستورهای پخت متنوعی از این غذا داشته باشید. ما در این بخش یکی از ساده‌ ترین رسپی‌ ها را برای شما علاقه‌ مندان قرار دادیم. شما می‌ توانید این غذای مخصوص را در وعده شام و ناهار تهیه کرده و نوش جان کنید.

این غذای مخصوص و محبوب را باید با کره محلی تهیه کرده تا خواص بیشتری داشته باشد. برای تزیین روی غذا می توانید از مقداری پیاز داغ و نعناع داغ نیز استفاده کنید. مقداری زردچوبه درون مواد خود اضافه کرده تا کمی خوش رنگ تر شود.

این غذای محلی مخصوص را با دستورهای دیگر می توانید، تهیه نمایید. این دستور یکی از ساده ترین روش ها برای تهیه این قاتق مخصوص کرمانی است. برای سرو این قاتق بهتر است از نان خشک و ترد استفاده کنید که طعم بهتری خواهد داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان