جوجه کباب یک نوع غذای محبوب و پرطرفدار بوده که با مواد مختلفی مرینیت می شود. به همین دلیل در ادامه طرز تهیه جوجه کباب چوراسکو و نحوه مرینیت کردن آن را نیز در ادامه آموزش می بینید.

طرز تهیه جوجه کباب چوراسکو:
این نوع جوجه کباب با ادویه های مخصوص طعم دار می شود. طرز تهیه کباب آبی و کباب ترش با رسپی های دیگر را در لینک دبنال کنید. این کباب های مخصوص و خوشمزه طعم عالی دارند.
مواد اولیه:
- سینه یا ران مرغ: 500 گرم
- سیر: 3 حبه
- پیاز: 2 عدد
- آب لیمو ترش: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید: 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- فلفل قرمز یا پاپریکا: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز پخت:
برای آماده کردن این جوجه مخصوص باید ابتدا مرغ را مزه دار کنید. مرغ را به تکه های کوچک خرد کرده و درون کاسه بزرگ بریزید. یک عدد پیاز بزرگ را رنده کرده و به مواد اضافه کنید.

در ادامه سیر رنده شده را نیز با مواد خود ترکیب نمایید. مقداری سرکه، آب لیمو ترش تازه، فلفل قرمز، پاپریکا، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و در صورت دلخواه کمی زعفران را به مواد افزود و با یکدیگر ترکیب کنید. مواد را به خوبی ورز داده تا ادویه های طعم دهنده به خورد مرغ برود.
در این مرحله از طرز تهیه جوجه چوراسکو حالا نوبت به استراحت دادن مرغ ها می رسد. روی مرغ یک سلفون پیچیده و درون یخچال بگذارد تا به مدت 2 تا 3 ساعت مزه دار شود.
هر چقدر زمان بیشتری به مرغ ها بدهید، طعم و مزه بهتری خواهد گرفت. در ادامه باید یک منقل مناسب برای گریل و کباب کردن جوجه ها انتخاب کنید. اگر فضای مناسب برای منقل یا باربیکیو دارید، می توانید جوجه ها را سیخ کشیده و با حرارت ملایم زغال آن را کباب کنید.
اما اگر در فضای آپارتمانی هستید و جای مناسب برای کباب کردن جوجه ها ندارید، می توانید از تابه گریل استفاده کنید. تابه خود را روی حرارت قرار داده تا داغ شود.
حالا جوجه ها را درون سیخ چوبی قرار داده و درون تابه بگذارید تا با حرارت جوجه ها کبابی و پخته شود. بعد از اینکه یک طرف جوجه ها طلایی شد، سمت دیگر جوجه ها را نیز روی تابه قرار داده تا به خوبی سرو کرده و نوش جان کنید.
این جوجه مخصوص طعم متنوعی داشته و یکی از انواع کباب های خانگی است. شما می توانید با رسپی های مخصوص این جوجه خانگی را آماده نمایید.
برای داشتن یک جوجه تردتر بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید. سرکه جوجه را ترد کرده و طعم بهتری با آن می دهد و شما می توانید از مواد دلخواهی برای مزه دار کردن این جوجه استفاده کنید.
بهتر است میزان زعفران درون این جوجه بیشتر باشد. همچنین ادویه های پابریکا و فلفل سیاه را به صورت تازه تهیه کرده و یا دانه خرد شده آسیاب شده آنها را استفاده کنید. این کباب مخصوص را در مدت زمان بیشتری استراحت داده تا به خوبی مزه دار شود.