طرز تهیه دوکبوکی ویژه با یک رسپی آسان را در این بخش آموزش می بینید. این غذا بسیار با کیفیت بوده و رسپی سادهای دارد. این غذا به سبک کره ای تهیه شده و روش های مختلفی برای طبخ آن وجود دارد.

طرز تهیه دوکبوکی با دو روش:
این غذای محبوب کرهای با یک روش آسان تهیه شده و دارای سس مخصوص می باشد. شما می توانید با این سس دست ساز انواعی از غذاها را تهیه کنید. طرز تهیه 4 غذای کره ای با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه نمایید.
روش اول:
در این نوع از رسپی شما تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کرده و درون تابه تفت می دهید. در این روش خمیر را فرم نداده و مایه خمیر را درون سس تفت داده تا مواد با یکدیگر ترکیب شود. اما در روش های دیگر شما باید خمیر را رول کرده و شکل دهید.
مواد اولیه:
- آرد برنج: 2 لیوان
- آب جوش: 1 لیوان
- نمک: 1 دوم قاشق چای خوری
- روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
مواد سس:
- پیازچه: 1 دسته
- فلفل چیلی: 3 قاشق غذاخوری
- آب جوش: 4 لیوان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
- ماهی خشک: 5 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- نودل: 1 بسته
- سیر: 3 حبه
- تخم مرغ آب پز: 3 عدد
- کلم: 30 گرم

درون ظرفی مقداری آرد و نمک را با یکدیگر ترکیب کنید. آب جوش را به آرد برنج اضافه کرده و به همراه مواد خوب ترکیب کرده تا یکدست شود. مقداری روغن کنجد درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. پیازچه های خرد شده را درون تابه سرخ کرده تا کمی طلایی شود.
آرد برنج آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید تا از حالت خامی درآید. آرد برنج را به همراه مواد سس تفت داده تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شود. حالا دوک بوکی شما آماده بوده و می توانید، نوش جان کنید.
روش دوم:
برای آماده کردن دوکبوکی روش های دیگری هم وجود دارد که شما در این قسمت یکی از این روش ها را عنوان کردیم. در این روش طبخ شما باید دوکبوکی ها را به روش حاضری به قطعه های کوچک تقسیم کرده و رول کنید و در نهایت درون مواد آب جوش بیاندازید تا پخته شود.

مواد اولیه:
درون ظرفی مقداری آرد برنج الک شده نمک و آب را با یکدیگر ترکیب کنید. آب جوش را به آرامی به مواد اضافه کرده تا یک خمیر یک دست به دست آید. قابلمهای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، دوکبوکیها را به صورت دایرهای گرد کرده و درون آب جوش بیندازید. 15 دقیقه که خمیرها درون مواد پخته شد، آبکش کنید و در ادامه سس غذا را آماده نمایید.
مقداری پیازچه را خرد کرده و درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید. کمی سیر به مواد اضافه کرده تا عطر بهتری بگیرد. به مواد خود می توانید کمی فلفل شیرین، سس سویا، شکر و رب گوجه فرنگی اضافه کنید. مواد را خوب ترکیب کرده و 5 دقیقه روی حرارت به آن زمان دهید.
کلم ها را خرد کرده و به مواد سوس خود اضافه نمایید. مقداری نودل هم درون آب جوش ریخته و بعد از نرم شدن آبکش کنید و به مواد اضافه نمایید. می توانید از مقدار تخم مرغ آب پز نیز برای روی آن استفاده کنید.
در مرحله نهایی دوکبوکی شما آماده بوده و می توانید، نوش جان کنید. طرز تهیه دوک بوکی به همین سادگی است و شما می توانید یک غذای متنوع کرهای داشته باشید.