غلامرضا موسوی از تهیهکنندگان سینمای ایران با تاکید بر اینکه زیرساختهای اکران فیلم خارجی در ایران فراهم نیست به خبرنگار مهر گفت: ما نیاز به 5 هزار سالن سینما در کشور داریم ولی در حال حاضر فقط 400 پرده سینما در کشور داریم. در همین شرایط مساله فیلمسوزی مطرح میشود که این بحث از نبود سالن سینما برای اکران فیلمهای ایرانی نشات می گیرد، حال در این شرایط که سالن کم است و فیلم ایرانی باید دیده شود درست است یک مصیبت به بار مصیبت ها اضافه شود؟
وی با اشاره به اینکه اول باید سالن به قدر کافی ساخته و بعد درباره اکران فیلم خارجی صحبت شود، توضیح داد: بسیاری از مردم فیلم های خارجی را با کیفیت خوب و در صفحه 75 اینچی تلویزیون های خانگی با کیفیت صدای خوب می بینند پس خیلی ها از دیدن فیلم خارجی محروم نیست.
تهیهکننده فیلم «بغض» افزود: البته نگران تاثیر گذاشتن فیلم های خارجی روی فروش فیلمهای ایرانی نیستیم چون فیلم خارجی در صورت اکران با کلی ممیزی اکران می شود و از سوی دیگر هالیوود که اصلی ترین تولیدکننده فیلم است به راحتی به ما فیلم برای اکران نمی دهد و می ماند فیلم های هندی که باید رقص و آوازش را در بیاوریم و نمایش دهیم که دیگر فیلم هندی نیست و باز مردم اگر بخواهند آن را ببینند در خانهشان میبینند.
موسوی درباره اینکه چرا بحث اکران فیلم خارجی هر چند مدت یکبار مطرح می شود، بیان کرد: وقتی یک نفر درباره کم آبی صحبت کند برایش ایجاد هزینه می شود اما در عرصه ورزش و هنر هر کس درباره هر چیز صحبت کند یا بد و بیراه بگوید هزینه ای ندارد حتی می تواند با این حرف ها پز روشنفکری بدهد.
وی درباره بحث فیلم سوزی نیز گفت: موضوع این است که عده ای فیلمشان نمی فروشد و بحث فیلم سوزی را مطرح می کنند و عده ای کمی مانده به اکران فیلمشان این بحث را مطرح می کنند تا نکند سالن سینمای کمتری برای اکران نصیبشان شود، اما در این فضا فیلمی مانند «قهرمانان کوچک» اکران می شود که هیچ بازیگر مطرحی هم ندارد و همه فکر می کنند چون نمی فروشد بعد از 2 هفته از اکران پایین می آید و فیلم «قاتل اهلی» آقای کیمیایی اکران می شود اما مردم این فیلم را می بینند و خوششان می آید و الان 5 هفته است این فیلم در اکران مانده و حقش است تا هر وقت می فروشد روی پرده بماند.
وی درباره انتخاب دبیر جدید شورایعالی تهیه کنندگان سینما نیز اظهار کرد: با پایان دوره دبیری مهرداد فرید هنوز کسی به عنوان دبیر جدید انتخاب نشده است و کارهای شورایعالی تهیه کنندگان به صورت جمعی انجام می شود.
این تهیه کننده درباره جدیدترین فیلم تهیه شده توسط وی بیان کرد: آخرین کاری که تهیه کردم «موریانه» ساخته مسعود حاتمی بود که یک فیلم تعاملی و اجتماعی و نوع ویژه ای از کار تجربی است. همچنین قصد دارم کار دیگری را تهیه کنم ولی ترجیح می دهم تا آغاز فیلمبرداری درباره اش صحبت نکنم.