ماهان شبکه ایرانیان

[اینفوگرافیک] بنشین و دمی به شادمانی گذران!

یادتان هست که کلاس‌های ۴۵ دقیقه‌ای دبستان چقدر دیر می‌گذشت؟! یا اینکه کلاس‌های یک ساعت و نیمی دبیرستان. البته همه کلاس‌ها هم اینگونه نبود. مثلا اگر کلاسی بود که ما عاشقش بودیم، یا برایمان زود می‌گذشت یا در بدترین حالت! احساس می‌کردیم که چقدر خوب و مفید گذشت. مثلا احتمالا کلاس ادبیات از کلاس‌های نوع یک بود و کلاس ریاضی از نوع دو.

[اینفوگرافیک] بنشین و دمی به شادمانی گذران!
[اینفوگرافیک] بنشین و دمی به شادمانی گذران!

یادتان هست که کلاس‌های 45 دقیقه‌ای دبستان چقدر دیر می‌گذشت؟! یا اینکه کلاس‌های یک ساعت و نیمی دبیرستان. البته همه کلاس‌ها هم اینگونه نبود. مثلا اگر کلاسی بود که ما عاشقش بودیم، یا برایمان زود می‌گذشت یا در بدترین حالت! احساس می‌کردیم که چقدر خوب و مفید گذشت. مثلا احتمالا کلاس ادبیات از کلاس‌های نوع یک بود و کلاس ریاضی از نوع دو.

درست است که زمان در فیزیک یک چیز ثابت و جهانی است. (درواقع آنجا هم اینگونه نیست!) اما برای مغز ما اینگونه نیست و فهم ما از گذشت زمان کاملا نسبی است. عواملی مانند سن و حال ما تعیین کننده سرعت گذر زمان است. به طوری که وقتی شاد هستیم زمان تند و موقع غم زمان کند می‌گذرد. سرعت گذشت زمان به سن هم بستگی دارد. برای یک ادم 50 ساله گذر زمان ده سال از عمرش خیلی سریع‌تر از یک شخص 20 ساله است.

با روش‌های می‌توان سرعت گذر زمان را کند کرد. اینفوگرافیک امروز هم در همین باره است. اما بیایید قبل از آن و برای خوشی اوقاتتان، تفالی بزنیم به خیام!

این قافله عمر عجب می‌گذرد    دریاب دمی که با طرب می‌گذرد

ساقی غم فردای حریفان چه خوری     پیش آر پیاله را که شب می‌گذرد

منبع: keyretirement

 

22+
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان