عده زیادی از مردم دنیا که برای سفر به دبی و مهاجرت میروند، به دنبال یک زندگی بهتر و داشتن سرمایه و پس اندازی برای اینده و شغلی بدون مالیات هستند. اگر شما نیز در فکر مهاجرت به این شهر بزرگ هستید، این مقاله مسائلی را که باید قبل از سفر بدانید برایتان توضیح خواهد داد. با ما همراه باشید. تا نکات سفر به دبی رو در سفر خود همراه تور دبی و یا اگر قصد سفر برای تماشای اماکن دیدنی دبی و جاذبه های گردشگری دبی را دارید ، شما را برای سفری بهتر و جذابتر راهنمایی کنیم.
شرایط آب و هوا
اگرچه دبی در منطقه ای گرم بنا شده اما دارای زمستانهایی دلپذیر است. با وجوداینکه زندگی در گرمای خیابانهای این شهر در طول تابستان سخت و حتی طاقت فرساست، اما در زمستان محیط بیرون از خانه هوایی لذت بخش دارد. به طور کلی هوای این شهر همیشه آفتابی است. در سفر به دبی ممکن است گاهی باد یا طوفانهای شدید باشد اما جدا از این مسئله، زندگی در دبی به دلیل بالابودن امکانات رفاهی راحت است. با این حال شاید نقاط منفی نیز در باره آن وجود داشته باشد. به عنوان مثال یک بارندگی ساده در این شهر میتواند باعث شود که خیابانهای آن را آب فرا بگیرد و ممکن است که این آب به داخل خانه ها هم نفوذ کند؛ زیرا شیشه های بیشتر خانه ها ضد آب یا دوجداره نیست. در سال 2004 و2005 در کوه هجر شهر رأس الخیمه ی امارات، بعد از چهل سال بارش برف مشاهده شد که موجب حیرت اهالی گردید. دبی اماکن دیدنی و جاذبه های بسیاری داردکه در سفر به دبی با تور دبی میتوانید در این مناطق مختلف هیجان ها و امنیت بالا را تجربه کنید.
فصول راحت برای سفر
در سفر به دبی با تور دبی و فصل های مختلف ، در فاصله ی ماههای خرداد تا مهر، آب و هوای دبی به شدت گرم و مرطوب است؛ در این زمان دمای هوا تا 50 درجه سانتی گراد بالا میرود و رطوبت نیز تا 90 درصد و بیشتر میرسد که باعث بخار گرفتن سطح شیشه ی عینک شما میشود.این یعنی به طور طبیعی در این زمان از سال زندگی در دبی نباید آسان باشد اما تمام نقاط این شهر به سیستم تهویه ی مطبوع تجهیز شده که گرمای تابستان را برای ساکنان آن قابل تحمل تر میکند. جدا از بحث آب و هوا بیایید با قوانین و نکاتی که یک فرد قبل از سفر به دبی با تور دبی بداند آشناتر شویم
مالیات
امروزه در قوانین دبی و یا سفر خود با تور دبی هیچ نوع مالیات بر در آمدی وجود ندارد اما زندگی کردن در آن کاملا هم بدون مالیات نیست. مالیاتی که در دبی از مردم گرفته میشود «مالیات بر ملک شهرداری» نامیده می شود. برطبق قانون این مالیات، 5 درصد از اجاره ی سالانه ی یک خانه و یا در صورتی که شما مالک منزل باشید 5/0 درصد از ارزش کلی ملک شما را به صورت سالانه شامل میشود. مالیاتهای دیگر این شهر برای اماکن دیدنی دبی و یا تماشای جاذبه های گردشگری دبی مالیات 5 درصدی بر بلیط کنسرت ها و مالیات 10 درصدی برای غذا و نوشیدنی در رستورانها می باشد.
تورم
از نظر صندوق بین المللی پول، مهمترین چالش پیش روی کشور امارات تورم این کشور است که میزان کلی آن در حدود 8 درصد تخمین زده شده است. بانک ملی دبی اخیراً آماری را منتشر کرده است که طبق آن میزان تورم در این شهر 15 تا 22 درصد اعلام شده است. البته این آمار به طور کلی با ارقام 4 تا 7 درصدی که دولت این کشور در ماه جولای سال 2006 اعلام نمود، متفاوت است. از دلایل اصلی بالا بودن تورم در شهر دبی را افزایش مستمر اجاره بهای خانه های مسکونی میدانند. در نظر داشته باشید که آمار یاد شده متعلق به سال 2006 است و مطمئناً با میزان تورم امروزی این شهر متفاوت می باشد.
آیا دبی امن است؟
شهر دبی از نظر زمین شناسی روی «خط گسل سواحل غربی» قرار دارد.خوشبختانه این گسل چندان فعال نیست و میزان فعالیتهای زمین در این منطقه از حد متوسط کمتر است.به طور مثال پس لرزه های زلزله ی 9/5 ریشتری سال 84 در جزیره قسم ایران، این شهر را هم لرزاند و باعث نگرانی مردم آن گردید.با وجود لرزش شدید ساختمانها، خوشبختانه هیچ ساختمانی فرونریخت. براساس اعلام شهرداری این شهر، تمام ساختمانهای دبی که در طول بیست سال گذشته ساخته شده اند، طبق قوانین محکم و استانداردهای مفاومت دربرابر زلزله های 5 ریشتری بنا شده اند. برای نظارت بر ساخت بلندترین ساختمان جهان، یعنی برج خلیفه ی دبی، دولت امارات تعدادی از مهندسین آمریکایی را به آنجا آورد. البته گفته میشودکه ساخت و ساز بناهای بزرگی مانند این در مکان کوچکی مانند دبی ، ممکن است تأثیرات منفی بیشتری بر گسل های ایران بگذارد و در حقیقت همسایگی ایران و خط گسل های آن با امارات میتواند خطراتی برای این شهر ایجاد کند.
مکانی برای زندگی
در دبی در حدود 235 هزار واحد مسکونی وجود دارد و هفتاد درصد از جمعیت این شهر اجاره نشین میباشند. اگر به این شهر نقل مکان کنید ، میتوانید در سفر به دبی با تور دبی در هرجایی از شهر که علاقه داشته باشید خانه ای بخرید یا اجاره کنید. ورود خارجی ها به بازار مسکن دبی از سال 2002 آغاز شد. این مسئله باعث افزایش چشم گیر اجاره بهای خانه و آپارتمانهای این شهر گردید و فضایی رقابتی در بازار مسکن این شهر ایجاد کرد. با توجه به اینکه هیچ ارگان یا نهاد خاصی برای کنترل این مسئله و مقابله با افزایش قیمتهای مسکن در دبی وجود ندارد، این افزایش همچنان ادامه دارد. حال اگر در کنار این افزایش اجاره بها، افزایش قیمت کالا و خدمات را در نظر بگیریم و با توجه به روند کند افزایش درآمد در این شهر، متوجه میشوید که پس انداز کردن در این شهر برای مردم عادی عملاً کار غیرممکنی خواهد بود. همین مسئله باعث شده که عده زیادی از مهاجرانی که به دبی آمده بودند به خاطر قیمت بالای اجاره مسکن و مخارج زیاد به کشورهای خود بازگردند یا برای کنترل هزینه ها به خانه ی دوستان خود نقل مکان کنند. عده ی دیگری از این افراد به شهر عجمان امارات رفتند زیرا میزان اجاره خانه های آن تقریبا 50 درصد از دبی ارزان تر می باشد.
جرم و جنایت
شهر دبی یکی از شهرهای امن امارات است و حتی در عمل از شهرهای امن جهان نیز محسوب میشود. اگرچه افسران پلیس در این شهر عجله ای برای انجام وظایف خود ندارند اما رفتار آنها با افراد عادلانه و قابل قبول است. با این وجود شهروندان دبی باید رفتار خود را طوری تنظیم کنند که با هنجارهای یک کشور مسلمان هماهنگی داشته باشد. مثلا شهروندان این شهر باید به حقوق دیگران احترام بگذارند و در انظار عمومی رعایت هنجارها را کرده و از رفتارهای ناشایست دوری کنند. این قوانین باعث شده که شهروندان غیرمسلمان و خارجی زیاد راضی نباشند.به طور مثال یک شهروند تانزانیایی به دلیل چسباندن برچسب توهین آمیز روی اتوموبیل شخصی خود ، به شش ماه زندان محکوم شد و یک زن بریتانیایی یک ماه زندان را به خاطر بی احترامی به یک پلیس مخفی تحمل کرد.قوانین دبی همچنین درباره مجازات جرائم مرتبط با مواد مخدر بسیارسخت گیر است. مجازات این افراد بسته به شدت سنگین خواهد بود البته شدت مجازات افراد خطاکار به ملیت آنها نیز بستگی دارد. به طور مثال یک زن پاکستانی به علت همراه داشتن حشیش و تولید و پخش آن به اعدام محکوم گردید. اما یکی از شهروندان این شهر که ملیتی اماراتی داشت با جرم مشابه پس از درخواست تجدید نظر از دادگاه استیناف ، توانست حکم خود را به دوازده سال حبس کاهش دهد.در سفر به دبی با تور دبی و برگشت خوردن چک نیز مجازات زندان دارد. دارنده ی چک تا سه سال بعد از تاریخ برگشت خوردن چک شما فرصت دارد تا از شما شکایت کند. در حقیقت به دلیل تعداد بالای چکهای برگشت خورده در دبی، پلیس این شهر سازمان ویژه ای را برای کنترل و مدیریت این مسئله تأسیس کرده است.
بانک اطلاعاتی DNA
اواخر سال 2005 بود که دولت امارات برنامه ی ویژه ای برای تهیه ی نمونه DNA کلیۀ شهروندان امارات تدارک دید که بدون در نظرگرفتن ملیت ، شغل یا موقعیت اجتماعی افراد برای همه به صورت اجباری اجرا شد. اطلاعات این برنامه برای کنترل و کاهش میزان جرم و جنایت در امارات در اختیار نیروی پلیس داده شد. به این ترتیب هر شهروند اماراتی دارای شناسنامه ژنتیکی شد که امکان ردیابی خاطیان را در صحنه جنایت برای پلیس ساده تر کرد. کارت شناسایی مردم امارات در سال 206 صادر شد و اولین دریافت کننده ی آن حاکم امارات «خلیفه بن زاید آل نهیان» بود . چنانچه شما برای زندگی به دبی نقل مکان کنید باید یک کارت شناسایی داشته باشید که علاوه بر اطلاعات شخصی شما، اطلاعات دی ان ای و اثر انگشتتان هم در آن ثبت میشود. عده ای از آزادی خواهان داخل امارات از این طرح دل خوشی ندارند و از آن انتقاد میکنند و آن را دسترسی کامل نیروی پلیس کشور به زندگی افراد میدانند.
میزان محکومیت
قوانین گردشگران دبی در سفر به دبی با تور دبی و یا نسبت به شهروندان خود بسیار سخت گیر است. در کشورهای غربی افراد تنها به خاطر جرائم جدی و سنگین زندانی میشوند اما مردم دبی خیلی راحت و برای مسائلی مانند ناسزا گفتن، عدم وصول چک بانکی و مصرف داروهای غیرمجاز راهی زندان میگردند.حمل بعضی از مواد دارویی که در کشورهای دیگر آزاد میباشد در دبی جرم محسوب میشود و با مجرمین شدیدا برخورد میگردد. به عنوان مثال در سال 2005، یک زن 43 سالهی بریتانیایی که برای گذران تعطیلات به این شهر آمده بود، سوژهی خبری روزنامههای جهان شد. این زن به دلیل این که کدئین در نمونهی ادرارش وجود داشت، در دبی بازداشت شد. کدئین از جمله مواد غیرقانونی در امارات محسوب میشود. این زن ادعا میکرد که قرص مورد را نظر را برای درد کمرش مصرف کرده است که حتی آن را پزشکی در بریتانیا برایش تجویز کرده است.یکبار نیز دو ایرانی بالای 50 سال که برای تعطیلات به دبی رفته بودند، به دلیل به همراه داشتن داروهایی که در قانون امارات ممنوع تلقی میشود، بازداشت شدند. این دو نفر داروهایی مانند قرص و شربت برای بیماری خود حمل میکردند که توسط پزشکهای ایرانی برایشان تجویز شده بود.اما امارات قوانین خودش را دارد. پس هر دو نفر به جرم قاچاق داروهایی که دولت امارات آن را غیرقانونی میشمارد، به 7 ماه زندان محکوم شدند.
تلفن و اینترنت
در کشور امارات متحده عربی، و سفر به دبی با تور دبی هزینه های تلفن ثابت به شماره های ثابت این کشور رایگان است و هزینه تلفن همراه چه داخلی و چه بین المللی از کشورهای دیگر جهان بسیار ارزانتر است.خدمات تلفن و اینترنت امارات را دو شرکت Etisalat وEmirates Integrated Telecommunications Company تأمین میکنند.شرکت اتصالات (Etisalat) خدمات اینترنتی برخی از نقاط دبی را تأمین میکند که در صورت صلاحدید دولت، قادر به مسدود کردن بعضی از وبسایتهای مغایر با قوانین امارات نیز می باشد. در این کشور، وبسایتهایی که محتوای مستهجن و امور مربوط به قماربازی ارائه میکنند، مسدود میشوند. البته وبسایتهای مثل Flicker هم وجود دارند که بدون ارائهی محتوای غیر اخلاقی، در امارات مسدود شدهاند. همچنین نرمافزارها و اپلیکیشنهایی مانند Skype، Vonage، Google Talk و که تهدیدی برای انحصارخدمات ارتباطی امارات محسوب میشوند نیز توسط شرکت Etisalat، مسدود میشوند.
تربیت و پرورش کودکان در دبی
با وجود اینکه دولت امارات هیچ آمار و ارقام رسمی درمورد هزینههای پرورش کودکان در شهر دبی منتشر نکرده است، اما در سال 2005، مقالهای توسط پائولا له فلوئیک در نشریهی Emirates Woman منتشر شد که برای اولین بار، هزینههای آن را مشخص میکرد. بعد از انتشار این مقاله، عده ی زیادی از والدین دریافتند که برای بزرگ کردن کودکان خود در امارات، باید حقوقی برابر با درآمد یک بازیکن فوتبال داشته باشند! بعد از انتشار این مقاله، هزینههای مربوط به پرورش کودکان خیلی بیشتر از قبل شده و با افزایش شدیدی رو بهرو شد.از نکته های دیگری که باید قبل ازسفر به دبی با تور دب بدانید این است که، شما به عنوان والدین یک کودک میتوانید تا ابد از دختران خود پشتیبانی مالی کنید اما برای پسران، پشتیبانی و حمایت مالی فقط تا 18 سالگی آنان امکان پذیر است. این به این معناست که در این کشور زمانی که پسران به 18 سالگی میرسند، باید روی پای خود ایستاده باشند.
مدرسه
تعداد مدارس خارجی در شهر دبی تقریبا 85 واحد می باشد. این مدارس بریتانیایی، آمریکایی، کانادایی، فرانسوی، ژاپنی ، هندی و پاکستانی هستند که برای محصلان آنها درجه بندی های تحصیلی متفاوتی از ابتدایی تا دبیرستان وجود دارد.به خاطر شدت گرمای هوا در دبی، ساعات شروع کلاسهای این مدارس نیز متفاوت اند اما بیشتر آنها از 7:45 صبح تا 3 بعد از ظهر دایرند. در امارات دختران نیز مانند پسران میتوانند به تحصیل ادامه دهند. مدارس دولتی امارات که زمانی فقط مخصوص مردم این کشور بود، امروزه برای مردم ملتهای دیگر دنیا نیز رایگان است. در سفر به دبی همراه با تور دبی اگر قصد استفاده از مدارس این شهر را داشتید، یکی دیگر از قوانین مرتبط با مدارس موضوع شهریه می باشد. مدارس امارات اجازه دارند که هرسه سال یکبار هزینه خود را تا سقف بیست درصد افزایش بدهند.اما در سالهای اخیر به دلیل افزایش قیمت اجاره مسکن در دبی و تورم بالای این شهر تصمیماتی از سوی دولت برای حذف محدودیت افزایش قیمتهای مدارس اتخاذ شده است؛، بسیاری از مدارس هزینههای خود را تا 70 درصد بیشتر کردهاند. اگر این تصمیمات عملی شوند، مدارس دبی برای تعیین هزینهی خود، اختیار تام خواهند داشت.
پست
در دبی هیچ شرکت یا اداره ی مرتبط با خدمات پستی وجود ندارد. به این دلیل که در امارات آدرس رسمی وجود ندارد. آدرس شما همان کد پستی است که در اداره ی مرکزی پست شهر شما در امارات ثبت شده. بااینکه خیابانهای دبی هرکدام اسم خاص خودشان را دارند اما کمتر پیش می آید که کسی از این اسامی استفاده کند. به جز خیابانهای معروفی مانند «خیابان شیخ زاید» که بزرگراه اصلی مابین ابوظبی دبی و دبی-شارجه است، را به اسم صدا کنند. اگر بخواهید از آدرس محل زندگی کسی در سفر به دبی خود با تور دبی آگاه شوید، باید از او بخواهید نقشهی محل مورد نظر را برایتان ایمیل یا فکس نماید.
حیات گیاهی و جانوری دبی
به طور کلی کشور عمارات یک سرزمین بیابانی است اما سکونتگاه صحرایی این سرزمین نیز حیات وحش فوق العاده ای دارد که در همهی مناطق شهری این کشور و حتی در دبی دیده میشود. بیشتر حومه شهرهای امارات ساخته شدند و میتوان گفت دیگر در آن خبری از بیابان نیست. با این وجود چند گونه جانور خطرناک مثل عنکبوت سیاه یا عنکبوت پشتقرمز وجود دارند که باید در مواجهه با آنان، جوانب احتیاط رعایت شود. این عنکبوتها، بیشتر در باغها و لابلای سنگلاخهای درون شهر مخفی شده اند و به زندگی خود ادامه میدهند. اتفاقاتی مانند گزیدگی توسط عنکبوت در دبی بسیار نادر است، و هیچگونه پادزهری برای مقابله با خطرات احتمالی در بیمارستانهای این شهر وجود نداشت، تا این که یکی از روزنامه های معتبر جهان، این خبر را منعکس کرد و مسئولین امارات نیز به سرعت تمهیدات مورد نیاز برای رویارویی با چنین حوادثی را اتخاذ کردند. هم اکنون در بیمارستانهای دبی پادزهرهای مختلفی نگهداری میشود. از جانوران دریایی دبی میتوان به عروس دریایی و پرتوماهی اشاره کرد که در طول ماههای شهریور و مهر قابل مشاهده هستند.
خدمات درمانی
دولت امارات، خدمات درمانی کامل و تقریباً رایگان را در اختیار شهروندان خود قرار داده. زمانی که به یک فرد اجازه ی خرید یا اجاره مسکن در امارات داده میشود، یک کارت خدمات درمانی هم برای او صادرمیگرددکه با کمک آن فرد میتواند خدمات درمانی غیر اورژانسی خود و وابستگان خود را باهزینه ای بسیار کم و ناچیز دریافت کند. اگر این کارت به شما داده نشد میتوانید یک کارت خدمات درمانی غیر دولتی تهیه کنید. خوب است بدانید که در سفر خود به دبی همراه با تور دبی خدمات درمانی اورژانسی در «بیمارستان دولتی رشید»، بدون هیچگونه محدودیتی برای تمام مردم و گردشگرانی که در سفر به دبی با تور دبی به این شهر میروند هم رایگان است.
خدمات خانگی و نگهداری
در امارات و سفربا تور دبی نیز مانند بسیاری از کشورها، سازمانها و شرکتهایی وجود دارند که به صورت سازمان یافته افرادی را برای دریافت شغل در امور خدماتی منازل استخدام میکنند. حقوق این افراد برای هر ساعت کار20 درهم است اگرچه شهروندان میتوانند خودشان هم برای امور خانه افرادی را استخدام کنند اما مسئولیت هر اتفاقی که توسط این فرد رخ دهد برعهده خود فرد استخدام کننده خواهد بود. از قوانین صادره برای مستخدمین این است که صاحب خانه باید مکان خواب افراد تحت استخدامش را فراهم کند.. البته در بیشتر ساختمانها و ویلاهای بزرگ دبی اتاق ویژه ای برای این کار وجود دارد. دستمزد ماهانه این افراد هم بین 500 تا 1200 درهم متفاوت است و البته شامل یک بلیط هواپیما به کشور فرد مورد استخدام هر دو سال یکبار نیز میشود.
ماه مبارک رمضان
بر طبق تقویم هجری، ماه مبارک رمضان هرسال یازده روز زودتر از سال قبل از راه میرسد.در این ماه مبارک در کشور عمارات نیز مانند کشور ما خوردن و نوشیدن در انظار عمومی ممنوع است و کلیه افراد حتی گردشگران در سفر با تور دبی و افراد غیر مسلمانی که به این کشور سفر کرده اند نیز موظف هستند که این قانون را رعایت کنند. بر طبق ماده 313 قانون کیفری امارات متحده عربی، خوردن ، نوشیدن،جویدن آدامس، استعمال دخانیات یا هر عمل دیگری که در طول روز باعث باطل شدن روزه میشود جرم محسوب میگردد و مجازات آن نهایتاً یک ماه حبس یا پرداخت کردن دوهزار درهم جریمه نقدی می باشد. البته زنان باردار و کودکانی که به سن تکلیف نرسیده اند از رعایت این قانون مستثنی هستند.
بانکداری
بیش از 55 بانک داخلی و بین المللی در دبی مشغول به کارند. تعداد بسیار زیادی دستگاه خودپرداز نیز در این شهر وجود دارد. که دسترسی ساده به آن در هوای گرم تابستان یک نعمت است.بیشتر بانکهای دبی خدمات اینترنتی را به مشتری های خود ارائه میدهند که به این ترتیب پرداخت قبض های آب و برق و تلفن به سادگی مقدور میباشد. با این حال بد نیست بدانید که بانک های اماراتی در برابر بانکهای غربی انعطاف کمتری دارند.در دبی برای شروع هر کاری مثل اجارهی خانه، خرید خط تلفن ثابت، افتتاح حساب بانکی یا خرید خودرو، باید گواهی سکونت که در گذرنامهتان وجود دارد را به بانک ارائه کنید.
محیط زیست
اگرچه مردم بیشتر کشورهای دنیا برای محیط زیست خود ارزش قائل هستند و برای حفظ آن تلاش میکنند و مثلا خود را ملزم به قرار دادن زباله هایشان در سطل و حفظ نظافت محیط میدانند اما متأسفانه شهروندان دبی اهمیتی به این مسئله نمیدهند و از محیط زیست خود غافل هستند. یکی از دلائل این مسئله شاید چند ملیتی بودن ساکنین این شهر است که فکر میکنند نظافت شهر وظیفه افراد دیگری است. این مسئله به همراه پائین بودن سطح آموزش مردم بر زیبایی فضای امارات تأثیر بدی داشته است و منظره ی شهرهای مختلف را پر از زباله هایی مثل کیسه ی پلاستیکی و بطری است. گردشگرانی هم که با تور دبی به این شهر سفر میکنند باید این نکات مهم را در نظر بگیرند. «صندوق جهانی طبیعت»، اعلام کرده که مردم امارات بیشترین اثر را بر طبیعت و محیط زیست آن کشور دارند که نتیجه ی آن کاهش چشمگیر گونه های جانوری در این کشور بوده است. در حقیقت جانوران قربانی رشد بی رویه شهرهای امارات شده اند .از نمونه های این جانوران میتوانیم به مرغ ماهی خوار اشاره کنیم این پرندگان امروزه جمعیتی کمتر از صد عدد در امارات دارند. حتی سازمان ملل هم برای حفظ گونه های گیاهی امارات وارد عمل شده که به علت تصمیمات نادرست، در حال از بین رفتن است. سازمان محیط زیست و آب و فاضلاب امارات در اوایل سال 2007 اعلام کرد که به دنبال وضع قوانین جدیدی برای ساخت و ساز و بهتر شدن وضعیت محیط زیست است. گردشگران مناطق مختلف هم درسفر با تور دبی باید این مسائل رو در نظر داشته باشند.
تولید نیرو
با توجه به اینکه در طول سال چیزی حدود سیصد روز هوای دبی آفتابی است،طبیعی ترین راه حل این است که تامین انرژی این شهر از طریق انرژی خورشید صورت میگیرد.. اما در حقیقت به جز باطری های خورشیدی برای دوربین های ترافیکی در خیابانها و حتی چراغ های راهنمای بیرون مدرسه ها، در امارات و دبی اثری از انرژی خورشیدی دیده نمیشود. این سوال همواره وجود دارد که چرا کشور دبی برای تأمین انرژی خود از انرژی خورشیدی استفاده نمیکند در حالی که بیشتر کشورهای دنیا به دنبال انرژی پاک و ارزان قیمت خورشید هستند.ممکن است که راه اندازی تأسیسات انرژی خورشیدی در دبی در کوتاه مدت هزینه های بالایی داشته باشد اما نتیجه ی حاصل شده از این کار در بلند مدت مقرون به صرفه و اقتصادی می باشد. اگرچه گفته میشود که عدم آگاهی مردم و بی توجهی به مسائل محیط زیست در عدم تمایل دولت امارات برای استفاده از این انرژی بی تأثیر نبوده .
هزینه زندگی
در سالهای اخیر ، هزینه های زندگی در شهر دبی افزایش بسیاری داشته است. نتایج تحقیقی که سالانه انجام میشود نشان داد که در سال 2007 دبی سی و چهارمین شهر گران جهان محسوب میشده. این مسئله به دنبال نرخ تورم بالای این شهر و بالا رفتن هزینه های مسکن و مدارس در دبی به وقوع پیوسته .افرادی که برای سفر تور دبی و مهاجرت به این شهر میروند باید این نکات رو هم در نظر داشته باشند.