در این مطلب از چگونگی گرفتن ویزای مجارستان برایتان می گوییم. مجارستان کشوری است در اروپای مرکزی ، پایتخت آن شهر بوداپست است که یکی از زیباترین شهرهای اروپا محسوب میشود.برای سفر به مجارستان که عضو اتحادیه اروپا بوده و از بیست و یکم دسامبر سال 2007 عضو پیمان شینگن است و متقاضیان برای سفر به مجارستان باید قبل از سفر به مجارستان روادید (ویزای شینگن ) تهیه کنند. کشور مجارستان به دلیل برخورداری از جاذبه های متنوع به "پاریس شرق" شهرت دارد همچنین وجود ویژگی های منحصر به فرد همچون دسترسی به سایر کشورهای اروپایی ، فرهنگ و اقتصاد پویا این کشور را به مقصد ایده الی برای گردشگران تبدیل کرده است. در ادامه توضیحاتی برای مدارک ویزای مجارستان برای شما خواهیم داد.
سفارت مجارستان در تهران و چگونگی گرفتن ویزای مجارستان:
جهت درخواست ویزا و یا مدارک ویزای مجارستان برای تقریباً تمامی سفارت خانه ها نیاز به وقت قبلی می باشد و متقاضیان جهت تحویل مدارک، انجام مصاحبه و انگشت نگاری در روز تعیین شده به سفارت مراجعه می کنند. هر سفارت خانه ای سیاست خودش را جهت اعطاء نوبت دارا می باشد و بنا به درخواست ها ، روزهای مختلفی جهت اخذ ویزا به متقاضیان اعلام می کنند.
پرچم مجارستان
آدرس سفارت مجارستان و تحویل مدارک ویزای مجارستان در تهران: خیابان دروس- میدان هدایت- کوچه شادلو-پلاک10
تلفن سفارت مجارستان در تهران: برای برقراری تماس با سفارت مجارستان روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی11 با شماره 22550460و22550452(021) تماس بگیرید.
فکس سفارت مجارستان : 22550503-021
انواع ویزاهای مجارستان:
1.ویزای ملاقات با بستگان:
2. ویزای تحصیلی:
3.ویزای ورزشی:
4. ویزای شرکت در کنفرانس ها و سیمنارها:
5.ویزای تجاری:
6.ویزای توریستی:
مدارک لازم برای گرفتن ویزای مجارستان:
1. فرم درخواست ویزا
2. اصل گذرنامه با اعتبار حداقل 6 ماه
3. اصل شناسنامه
4. 2 قطعه عکس رنگی زمینه سفید
5.کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج(در صورتی که ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده اید.
6.نامه تمکن مالی( پرینت بانکی به ازای هر نفر 40 میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)
7. گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی(سندی که دال بر تمکن مالی متقاضی ویزا باشد)
8.بیمه نامه معتبر
9. سند مالکیت
10.واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما
ویزای شینگن در 4 نوع صادر می شود.
ویزای نوعA : ویزای تزانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد.
ویزای نوعB :ویزای عبوری است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و می تواند از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C: ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D: ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بزرگانان از آن استفاده می کنند.
ویزای شینگن
مدت اعتبار ویزا : حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن 90 روز (به صورت یکبار ، دوبار، چندبار ورود ) است. توجه داشته باشید که اگر بخواهید بیش از 90 روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید و باید در خواست اقامت بدهید، در ضمن اگر از 90 روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید حتما سه ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجداا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید.
نکته:
1. کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
2. حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مشاهده و انگشت نگایر الزامی است.
3. حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در حدود 20 روز کاری است.