ماهان شبکه ایرانیان

اسلحه جدید اینتل در نبرد ۵G؛ معرفی نسل تازه چیپ های اتم

شرکت اینتل امید زیادی دارد که با همه گیر شدن تکنولوژی نسل پنجم شبکه های مخابراتی (۵G) شاهد جهشی بزرگ از جهت سرعت انتقال و گستره شبکه های ارتباطی در این صنعت باشیم. با همین دیدگاه است که کمپانی مذکور با رونمایی از نسل تازه چیپ های اتم خود کسب سهمی قابل توجه از این آینده درخشان را طلب می کند.

اسلحه جدید اینتل در نبرد 5G؛ معرفی نسل تازه چیپ های اتم

شرکت اینتل امید زیادی دارد که با همه گیر شدن تکنولوژی نسل پنجم شبکه های مخابراتی (5G) شاهد جهشی بزرگ از جهت سرعت انتقال و گستره شبکه های ارتباطی در این صنعت باشیم. با همین دیدگاه است که کمپانی مذکور با رونمایی از نسل تازه چیپ های اتم خود کسب سهمی قابل توجه از این آینده درخشان را طلب می کند.

چیپ های اتم اینتل می توانند امکان بهره مندی از ارتباطات فوق سریع نسل پنجم را در شبکه های مخابراتی، پلتفرم اینترنت اشیا و سایر ابزارهای ارتباطی فراهم کنند.

اوایل همین هفته بود که چیپ ساز بزرگ نخستین مودم LTE گیگابیتی خود را با سرعت آپلود 225 مگابیت بر ثانیه معرفی نمود. اما چیپ های تازه معرفی شده اینتل برای بهره گیری از سرعت و پهناهای باندی چندین و چند برابر سریع تر از شبکه های سلولار فعلی طراحی شده اند.

چیپ های مجتمع جدید تحت سری C3000 عرضه خواهند شد و با مصرف انرژی بهینه خود می توانند در اندازه ها و قدرت های پردازشی کاملاً متنوع تولید و مورد استفاده قرار بگیرند. چیپست های جدید اتم شرکت اینتل قابلیت میزبانی حداکثر 16 هسته پردازشی را دارند و به لطف تکنولوژی مجازی سازی اختصاصی می توان عملکرد هرکدام از این هسته ها را به شکل مجزا تخصصی نمود.

بهره مندی چیپ های مجتمع جدید از تکنولوژی «QuickAssist» اینتل امکان رمزنگاری یا فشرده سازی اطلاعات خروجی با نرخ 20 گیگابیت بر ثانیه را میسر می سازد. «توان طراحی گرمایی» این چیپ های مجتمع برابر با 8.5 وات است، بنابراین می توان از آنها در محیط هایی با دمای بسیار پایین یا بسیار بالا استفاده نمود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان