پزشکان کرم کدوی دو متری را از معده یک مرد بیرون کشیدند.
تصویری که در بالا مشاهده میکنید پزشکانی را نشان میدهد که در حال بیرون کشیدن کرم کدوی خوک از دهان یک بیمار هستند. در تصویر پایین کرم کدوی دستنخورده را بعد از خروج از معده بیمار میبینید. طول این کرم 1٫88 متر بود.
پزشکان هندی یک کرم کدوی گوشت خوک را که در معده یک مرد بود بیرون کشیدند. اسم علمی این کرم Taenia solium است و حدود 2 متر طول دارد. این بزرگترین کرمی بود که دکتر فیلیپس، پزشک معالج این فرد و متخصص کبد در بیمارستان PVS هند، تا به حال دیده بود.
بیمار 48 ساله به پزشکان گفت که قبل از مراجعه به پزشک، حدود دو ماه درد شکم داشته است. پزشکان پس از انجام کولونوسکوپی، بخشی از یک کرم پیچخورده را در روده این مرد تشخیص دادند.
در بیمارانی که کرم کدو دارند، معمولاً پزشکان قسمتهایی از کرم را در شکم پیدا میکنند. اما در این مورد خاص، تکهای از انگل در روده مرد بود که این خود بخشی از ماجرا بود.
در مرحله بعد، پزشکان اندوسکوپی انجام دادند؛ به این معنی که یک دوربین را وارد شکم و قسمت بالای روده کوچک بیمار کردند تا بخش بالای سیستم گوارشی این فرد را بررسی کنند.
پزشکان بسیار متعجب شدند که دیدند کل بدن کرم در بخش بالای روده کوچک مرد چمبره زده و جمع شده است.
تیم پزشکی با تلاش فراوان توانست کرم را از دهان مرد بیرون بکشد. این کرم دستنخورده 1٫88 متر طول داشت!
طول کرم کدو میتواند به بیشتر از 3٫5 متر هم برسد و سالهای سال در معده و روده بیمار زندگی کند. از آنجا که کرمهای کدو معمولاً علامتی ندارند، ممکن است مردم آلوده شدن به این میکروب را متوجه نشوند. در برخی موارد کرم کدو میتواند منجر به شکمدرد شود.
تمام عمل اندوسکوپی و بیرون کشیدن انگل یک ساعت و نیم طول کشید. فرد بیمار در طول مدت عمل بیحسی موضعی را تجربه میکرد.
وقتی کرم کدو بیرون کشیده شد، به بیمار داروهای ضدانگل داده شد تا باقیمانده کرمهای کدو (در صورت وجود داشتن) کشته شود. یک ماه پس از برداشتن کرم کدو، بیمار دیگر هیچ گونه علائمی نداشت.
در ماه اکتبر، پزشکان نیویورکی متوجه افزایش انواع متفاوت از آلودگی به این نوع کرم کدو شدند. این کرم زمانی در بدن بروز میکند که شخص تخمهای کرم کدوی گوشت خوک را بخورد یا قورت بدهد. این تخمها میتوانند در سراسر بدن شامل مغز کیستهایی را تشکیل دهند. به گفته نویسنده این گزارش، هنوز دلیل بروز این نوع عفونت خاص را تشخیص ندادهاند.