ماهان شبکه ایرانیان

کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف شیر و ماست کم چرب

بسیاری از مردم برای جلوگیری از اضافه وزن محصولات لبنی کم چرب را  نسبت به محصولات پرچرب ترجیج می‌دهند. همچنین تحقیقات جدید نشان می‌دهد که لبنیات کم چرب می‌تواند برای سلامت روح و روان مفید باشد.

کاهش خطر ابتلا به افسردگی با مصرف شیر و ماست کم چرب

بسیاری از مردم برای جلوگیری از اضافه وزن محصولات لبنی کم چرب را  نسبت به محصولات پرچرب ترجیج می‌دهند. همچنین تحقیقات جدید نشان می‌دهد که لبنیات کم چرب می‌تواند برای سلامت روح و روان مفید باشد.

در یک مطالعه بین 1000 نفر بزرگسال ژاپنی، محققان دریافتند افرادی که میزان بالایی از شیر و ماست کم چربی استفاده می‌کنند نسبت به دیگر افراد کمتر دچار علائم افسردگی می‌شوند.

افسردگی یکی از شایع‌ترین اختلالات سلامت روان در بیشتر کشور‌ها از جمله ایالت متحده است. به گفته موسسه ملی بهداشت روان، در سال 2015، حدود 16٫1 میلیون بزرگسال در ایالات متحده حداقل یک دوره افسردگی جدی را در طول 12 ماه گذشته تجربه کرده‌اند.

علائم افسردگی از فردی به فرد دیگر متفاوت است. ممکن است این افسردگی شامل غم و اندوه مداوم، احساس ناامیدی، احساس گناه،  درماندگی، تحریک پذیری، خستگی، مشکلات خواب، و افکار مرگ یا خودکشی باشد.

مصرف لبنیات کم چرب با کاهش علائم مربوط به افسردگی در ارتباط است.

این تحقیق شامل 1159 بزرگسال در ژاپن بین سنین 19 تا 83 سال بود که اکثریت آنها زن بودند. در یک پرسشنامه رژیم غذایی از شرکت کنندگان خواسته شد تا مشخص کنند هر چند وقت یکبار لبنیات کم چرب و پرچرب استفاده می کنند. مصرف پنیر، کره و دیگر محصولات لبنی گزارش نشد.

علائم افسردگی با استفاده از 20 آیتم مورد بررسی قرار گرفت. تیم تحقیق علائم افسردگی را در بین 31٫2 درصد ازمردان و 31٫7 درصد از زنان مشخص کردند.

در مقایسه با بزرگسالانی که هیچ مصرف محصولات لبنی از آنها گزارش نشد، نتایج نشان داد افرادی که بین 1 تا 4 بار در هفته شیر و ماست کم چرب استفاده کردند کمتر دارای علائم افسردگی بودند.

این نتایج همچنین پس از به حساب آوردن برخی فاکتور‌های مداخله‌گر مانند سن، جنس، رژیم غذایی، سبک زندگی و وضعیت سلامت، هیچ تغییری نکرد.

“نتایج نشان می‌دهد که مصرف میزان بالاتری از لبنیات کم چرب ممکن است با کاهش علائم مربوط به افسردگی در ارتباط باشد.”

همچنین تحقیقات نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی بین مصرف محصولات لبنی پرچرب و افسردگی وجود ندارد. ممکن است دلیلش وجود اسید‌های چرب ترانس در شیر‌های پرچرب باشد که جای یک نوع اسید آمینه در شیر به نام تریپتوفان را گرفته‌اند.

تیم تحقیق بیان کردند که این نتیجه گیری‌ها حتمی و صد درصد نیست و برای مشخص کردن دقیق مکانیسم‌های زیر بنایی ارتباط بین مصرف لبنیات کم چرب و کاهش خطر ابتلا به افسردگی، مطالعات بیشتری مورد نیاز است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان