ماهان شبکه ایرانیان

۷۳۰ کودک روهینگیایی در میانمار کشته شده‌اند

پزشکان بدون مرز از کشته شدن بیش از ۹ هزار مسلمان روهینگیایی طی ماه‌های اوت تا سپتامبر ۲۰۱۷ خبر داده است.

خبرگزاری تسنیم: پزشکان بدون مرز از کشته شدن بیش از 9 هزار مسلمان روهینگیایی طی ماه‌های اوت تا سپتامبر 2017 خبر داده است.

به گزارش  خبرگزاری آناتولی، پزشکان بدون مرز روز پنجشنبه اعلام کرده است که حداقل 9 هزار مسلمان روهینگیا در استان راخین توسط نیروهای امنیتی و ارتش میانمار کشته شده اند. این آمارها مربوط به ماه های اوت تا سپتامبر است.

این آمارها پس از انجام تحقیقات توسط پزشکان بدون مرز در اردوگاه های آوارگان روهینگیا در بنگلادش منتشر شده است.

این گزارش نشان می دهد که بیش از 71 درصد موارد مرگ و میر مسلمانان روهینگیا معادل 6700 نفر بر اثر اعمال خشونت بوده است. این آمارها شامل 730 کودک زیر 5 سال است.

در این گزارش آمده است: بیش از 647 هزار مسلمان روهینگیا از اواخر اوت تاکنون به بنگلادش گریخته اند. آمارهای سازمان ملل این تعداد را 656 هزار نفر اعلام کرده است. آوارگان روهینگیا برای در امان ماندن از حملات خشونت بار نیروهای امنیتی و ارتش میانمار مجبور به ترک خانه و کاشانه خود شده اند.

پزشکان بدون مرز افزود: ما با نجات یافتگان خشونت در میانمار دیدار و گفتگو کردیم، کسانی که اکنون در اردوگاه های شلوغ در بنگلادش پناه گرفته اند.

در بین کودکان زیر پنج سالی که جان خود را از دست داده اند، بیش از 59 درصد آنها با شلیک گلوله نیروهای امنیتی میانمار کشته شده اند، 15 درصد بر اثر آتش سوزی خانه هایشان، جان باخته اند و 7 درصد نیز بر اثر ضرب و شتم کشته شده اند و 2 درصد نیز بر اثر انفجار مین جان خود را از دست داده اند.

دکتر سیدنی وونگ مدیر کل پزشکان بدون مرز در این باره گفت: افزایش چشمگیر تعداد قربانیان روهینگیایی همزمان با تازه ترین عملیات پاکسازی نیروهای امنیتی میانمار بوده است.

وی افزود: شلیک گلوله عامل اصلی 69 درصد مرگ و میرهای مسلمانان روهینگیا بوده است. امضای توافقنامه برای بازگشت آوارگان روهینگیا بین دولت های بنگلادش و میانمار، زودتر از موعد و زودرس است. آوارگان روهینگیا نباید برای بازگشت به خانه های خود مجبور شوند.

میانمار مسلمانان روهینگیا را به عنوان یک گروه قومی و قبیله ای به رسمیت نمی شناسد و آنها را فاقد صلاحیت لازم برای حقوق شهروندی می داند. دولت میانمار آنها را بنگالی می خواند و معتقد است که آنها مهاجران غیرقانونی هستند.

آمریکا و سازمان ملل این اقدامات خشونت آمیز ارتش میانمار را پاکسازی قومی دانسته اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان