ماهان شبکه ایرانیان

مدیر مسئول روزنامه وطن امروز:

بانک‌ها حکمران واقعی کشور هستند/ مشکلات مردم زیاد است

قم - مدیر مسئول روزنامه وطن امروز گفت: بسیاری از مسئولان حوصله تصمیم گیری ندارند و یا دچار روزمرگی شده‌اند، مشکلات معیشتی مردم بسیار زیاد است و باید به آنها رسیدگی شود.

بانک‌ها حکمران واقعی کشور هستند/ مشکلات مردم زیاد است

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد بذرپاش ظهر چهارشنبه در دیدار با آیت الله العظمی نوری همدانی، با اشاره به اینکه بعد از 37 سال از انقلاب وقت خوبی است که کارنامه کشور را ارزیابی کنیم، اظهار کرد: 3 تهدید امروز کشور را تهدید می‌کند که اصلی‌ترین آن ناکارآمدی اقتصادی است که کسی نیست در کشور به آن اذعان نداشته باشد.

وی افزود: دومین تهدید ما تهدید هویت است که مبتلا به نسل جوان است و با آمدن شبکه‌های اجتماعی و دریای شبهات دامن گیر ما شده است و سومین تهدید هم تزلزل اجتماعی است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما به دست خودمان روش‌هایی برای کار نکردن ایجاد کرده‌ایم، تصریح کرد: در بسیاری از مواقع اگر دولت‌ها از سر کار کنار بروند کار راحت‌تر انجام می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه حوزه عملکرد بانک‌ها معضلات و مصیبت‌های بسیاری برای ما ایجاد کرده است، افزود: سیستمی را ایجاد کرده‌ایم که خودمان هیچ جوابی برای سؤالات مردم نداریم.

بذرپاش تأکید کرد: بانک‌ها امروز دولت اصلی هستند، 20 هزار میلیارد تومان منابع عمومی کشور است که همه نهادها سرآن دعوا دارند اما بانک‌ها سالی 300 هزار میلیارد تومان سرمایه گردشی دارند، یعنی چیزی بالغ بر 15 برابر منابع عمومی کشور که نشان می‌دهد بانک‌ها حکمران واقعی کشور هستند.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: 120 هزار میلیارد تومان نقدینگی است که بانک مرکزی اعلام کرده است، چه کسی باید این مدیریت را برعهده بگیرد، بانک‌ها این میزان تسهیلات می‌دهد و مدیریت نقدیندگی کشور هم بر عهده آنها است در صورتی که یک جوان برای شروع یک کار با مشکل مالی مواجه است.

مدیر مسئول روزنامه وطن امروز بیان کرد: اصلی‌ترین تهدید برای ما این است که جوان‌ها به این اصل برسند که جمهوری اسلامی نمی‌تواند سیستم اقتصادی را مدیریت کند.

می‌توان سالیانه 300 تا 400 هزار شغل در قم ایجاد شود

وی با اشاره به برنامه توسعه کشور، افزود: در برنامه توسعه هم همین وضعیت وجود دارد، بر اساس این برنامه یک هفتادم 200 هزار میلیارد تومان باید در قم هزینه شود، یعنی می‌تواند سالیانه 300 تا 400 هزار شغل در قم ایجاد شود، اما چرا این اتفاق نمی‌افتد.

بذرپاش با بیان اینکه برای بنگاه‌های خرد و کوچک امکان رشد و توسعه فراهم نمی‌شود، افزود: یک انقلاب درونی و متفاوت در حوزه ساختارها می‌خواهیم، خود برنامه توسعه برنامه تغییر است اما عملاً هیچ تغییری در نتیجه آن ایجاد نشده است.

وی یا بیان اینکه باید محافظه کاری و خستگی و بی‌حوصلگی که بر کشور حکمفرما شده است را کنار بگذاریم، گفت: بسیاری از مسئولان حوصله تصمیم گیری ندارند و یا دچار روزمرگی شده‌اند، مشکلات معیشتی و گرفتاری‌های مردم بسیار زیاداست و نیاز است که به مشکلات آنها رسیدگی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان