ماهان شبکه ایرانیان

چقازردی خبر داد

رشد ۸۱درصدی سپرده های بانک سپه در دو سال گذشته

مدیرعامل بانک سپه از رشد ۸۱ درصدی کل سپرده های این بانک در دو سال گذشته خبر داد.

رشد 81درصدی سپرده های بانک سپه در دو سال گذشته

به گزارش ایسنا، محمدکاظم چقازردی در دیدار با اعضای فراکسیون شاهد مجلس از دستاوردهای بانک در دوران پسابرجام گفت و مشارکت بانک در پروژه های ملی را بیانگر حضور اثرگذار بانک سپه در عرصه کلان اقتصادی عنوان کرد.

وی در این دیدار با بیان این که بانک سپه بعد از دو سال بالاترین رشد عملیات ارزی را در بین بانک ها به خود اختصاص داده است اظهار کرد: بانک سپه با درک عمیق از وضعیت اقتصادی و سیاسی کشور و به منظور بهره مندی حداکثری از ظرفیت اقتصادی پسا برجام، برنامه محوری را به عنوان اصلی ترین رویکرد مدیریتی مورد توجه قرار داده است.

کسب رتبه نخست در شبکه بانکی از لحاظ حجم فعالیت های ارزی

رئیس هیأت مدیره بانک سپه در ادامه گفت: براساس اعلام بانک مرکزی، بانک سپه در دوره پسابرجام از ابتدای سال 1395 تا پایان آذر ماه امسال از لحاظ حجم فعالیت های ارزی (تعداد و مبلغ) شامل گشایش اعتبارات و بروات اسنادی و صدور حوالجات ارزی با دارا بودن سهم حدود 14 درصدی رتبه نخست را در بین تمامی بانک های کشور به خود اختصاص داده است.

رشد 81 درصدی سپرده های کل بانک 

وی به بررسی اهم شاخص های عملکردی بانک در مقطع زمانی آذر 1394 تا آذر امسال پرداخت و گفت: در دو سال گذشته کل سپرده های بانک سپه 81 درصد رشد داشته است. 

چقازردی همچنین با اشاره به رشد 81 درصدی سپرده های مؤثر بانک سپه افزود: سپرده های مؤثر این بانک با 80.8 درصد رشد از 419 هزار و 945 میلیارد ریال در آذر 1394 به 759 هزار و 297 میلیارد ریال در پایان آذر ماه امسال رسیده است.

رشد 7.4 برابری سرمایه پایه بانک


او با اشاره به افزایش 7.4 برابری سرمایه پایه بانک سپه افزود: سرمایه پایه بانک با رشد 7.4 برابری با 11 هزار و 181 میلیارد ریال افزایش در آذر ماه 1394 به 82 هزار و 438 میلیارد ریال در پایان آذر ماه امسال رسیده است. نسبت کفایت سرمایه این بانک نیز از 2.12 درصد در آذر ماه 1394 با 8.35 واحد درصد رشد به 10.47 درصد در پایان آذر ماه امسال رسیده است.

به گفته وی، مانده کل سپرده های بانک سپه از 445 هزار و 750 میلیارد ریال در آذر 1394 با 81 درصد رشد به 807 هزار و 38 میلیارد ریال در پایان آذر ماه امسال رسیده این در حالی است که نقدینگی طی این دوره حدود 52 درصد رشد داشته است.

رشد 42 درصدی تسهیلات پرداختی طی دو سال گذشته
مدیرعامل بانک سپه هم چنین درخصوص رشد 42 درصدی تسهیلات اعطایی در مقطع دو ساله گفت: تسهیلات اعطایی بانک از 320 هزار و 380 میلیارد ریال در آذر 1394 با 135 هزار و 449 میلیارد ریال افزایش، رشد 42.3 درصدی را تجربه کرده و به 455 هزار و 829 میلیارد ریال در آذر ماه امسال رسیده است.
وی با بیان اینکه بانک سپه طی مقطع دو ساله تعداد 904 هزار و 944 فقره تسهیلات به مبلغ 395 هزار و 395 میلیارد ریال به متقاضیان بخشهای مختلف اقتصادی پرداخت کرده است تصریح کرد: بانک سپه 139 هزار و 785 فقره وام قرض الحسنه ازدواج به مبلغ 13 هزار و 687 میلیارد ریال مدت دو سال پرداخت کرده است. همچنین بانک سپه تا پایان آذر ماه امسال 82 هزار و 208 میلیارد ریال تسهیلات به 36 هزار و 840 بنگاه اقتصادی کوچک و متوسط پرداخت کرده است.

عاملیت بانک سپه در ابرپروژه مهار آب های مرزی
چقازردی با اشاره به عاملیت بانک سپه در ابرپروژه مهار آب های مرزی اظهار کرد: بانک سپه 171 هزار و 426 میلیارد ریال بابت 97 طرح به منظور مشارکت در ابر پروژه های مهار و تنظیم آب های مرزی و شبکه های اصلی و فرعی آبکشی و زهکشی پرداخت کرده است.
مدیرعامل بانک سپه با بیان اینکه این بانک در تامین منابع مالی طرح تضمینی خرید گندم مشارکت دارد افزود: اعطای مبلغ 6000 میلیارد ریال تسهیلات به شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران به منظور پرداخت مطالبات گندم کاران طی سال جاری از جمله دیگر اقدامات این بانک برای حضور در عرصه کلان اقتصادی و کمک به دولت است.
او با اشاره به کاهش 2.38 واحد درصدی نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات اعطایی گفت: نسبت مطالبات غیر جاری به تسهیلات اعطایی بانک سپه در پایان آذر ماه سال 1394 بالغ بر 13.36 درصد بود که با 2.38 واحد درصد کاهش در پایان آذر ماه سال جاری به 10.98 درصد تنزل یافته است و با هدف گذاری انجام شده در برنامه جامع عملیاتی سال 1396، نسبت مذکور تا پایان سال جاری به کمتر از 10 درصد کاهش خواهد یافت.

رشد 395 درصدی فروش املاک مازاد بانک سپه
وی همچنین از رشد 395 درصدی فروش املاک مازاد بانک سپه خبر داد و با اشاره به حضور فعال این بانک در بازار بین بانکی یادآور شد: با توجه به نقش حیاتی بازار بین بانکی در سیاست گذاری بانک مرکزی و به تبع آن تأمین نقدینگی بانک ها و مؤسسات اعتباری، بانک سپه با تکیه بر مدیریت بهینه منابع و مصارف، نسبت به نقش آفرینی مؤثر در این بازار اقدام کرده و همواره در موقعیت وام دهی قرار داشته است.

رشد 387 درصدی نقدینگی بانک سپه در بازار بین بانکی
رئیس هیأت مدیره بانک سپه درباره رشد 387 درصدی نقدینگی این بانک در بازار بین بانکی اظهار کرد: نقدینگی بانک در بازار بین بانکی از 10 هزار و 450 میلیارد ریال در آذر ماه 1394 با رشد 387.4 درصدی به 50 هزار و 930 میلیارد ریال در آذر ماه امسال بالغ شده است.
وی با بیان این که تعداد دستگاه های خودپرداز بانک سپه از 2786 دستگاه با رشدی معادل 41.7 درصدی به 3949 دستگاه رسیده است افزود: تعداد پایانه های فروشگاهی بانک نیز با رشد 83.6 درصدی به 340 هزار و 77 دستگاه افزایش یافته است.

رشد 127 درصدی گشایش اعتباری اسنادی بانک سپه
وی در رابطه با رشد فعالیت های ارزی بانک گفت: میزان گشایش اعتبارات اسنادی بانک 127 درصد رشد، بروات اسنادی 24 درصد رشد و حواله های ارزی صادره 122 درصد رشد داشته است.

ایجاد روابط کارگزاری با 116 بانک خارجی
چقازردی درخصوص اقدامات عملکردی بانک در حوزه فعالیت های ارزی به افتتاح تعداد 60 فقره حساب نزد 32 بانک خارجی و ایجاد روابط کارگزاری با 116بانک خارجی اشاره کرد و افزود: گشایش اعتبار اسنادی یک میلیارد دلاری طرح پالایش گاز بید بلند که بزرگترین طرح سندیکایی نظام بانکی کشور است، با عاملیت بانک سپه صورت پذیرفته است.
وی با بیان اینکه اتصال مجدد بانک سپه به سیستم جهانی سوئیفت و برنامه ریزی برای ایجاد حداکثر انطباق از فعالیت ها با قوانین و مقررات بین المللی برخی از اقدامات بانک برای بهره برداری از شرایط پسابرجام در حوزه ارزی است گفت: بسترسازی برای انجام فعالیت های ارزی از طریق تجهیزات سخت افزاری و سامانه های نرم افزاری در بخش های صف و ستاد بانک و آموزش پرسنل ارزی و افزایش سرمایه هر یک از شعب خارج از کشور بانک طبق مقررات کشورهای میزبان و اتصال شعب خارج از کشور به سیستم تارگت 2 از دیگر اقدامات بانک در حوزه ارزی است.

وی ادامه داد: بانک سپه در راستای تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی و همسویی و همگامی با راهبردهای اقتصادی دولت تدبیر و امید، در تامین مالی پروژه های کلان اقتصادی در اقصی نقاط کشور مشارکت داشته و حمایت مجدانه از پروژه های ملی و زیربنایی را مدنظر قرار داده و در این مسیر گام های اساسی برداشته است. این پروژه ها به لحاظ اهمیت راهبردی، نقش کلیدی در کمک به تأمین منافع ملی داشته و عمدتاً در حوزه توسعه میادین نفتی، گردشگری و تولید محصولات استراتژیک بوده است.

رئیس هیأت مدیره بانک سپه با اشاره به مشارکت بانک در تأمین مالی پروژه های کلان اقتصادی یادآور شد: برخی از مهم ترین طرح ها و پروژه هایی که با مشارکت بانک در حال انجام است، نفت و گاز صبای اروند، نفت و گاز صبای کنگان، پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، مهندسی و توسعه سروک آذر، حفاری دانا کیش، پتروشیمی لردگان، تولید برق ماهتاب کاسپین، فولاد کاوه اروند، مولد نیروگاهی هریس، سیمان مارگون، شرکت خوشه دشت، شرکت کشت و صنعت پیوند بیستون پارس، سیمان تیس چابهار، سرمایه گذاری گروه هتل های ملل و هتل اسپینانس پالاس است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان