ماهان شبکه ایرانیان

دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان با خانواده شهید شفایی

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان گفت: پاسداشت نام و یاد شهدا فقط اختصاص به مناسبت‌های مختلف نداشته، بلکه باید در همه ایام سال راه و منش شهدا در امور مختلف جاری و ساری باشد.

دیدار رئیس جهاددانشگاهی واحد استان زنجان با خانواده شهید شفایی

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، مهدی عباسی در دیدار با خانواده شهید غلامحسن شفایی، اظهار کرد: هدف از دیدار با خانواده‌های شهدا، تجدید بیعت جهادگران جهاددانشگاهی با آرمان‌های شهدا است.

وی افزود: در موضوع شهدا دو بحث پیش رو داریم. عده‌ای شهدا را متعلق به دورانی می‌دانند که در محیطی پاک تربیت یافته و تنها برای شهادت ساخته شده بودند و این در حالی‌ است که اکثریت شهدا از هوش سرشاری برخوردار بودند. شهدا از هوش سرشار و شجاعت خاصی بهره‌مند بودند اما به‌راستی چه می‌شود که این افراد که در دوران خود خاص و ویژه بودند، همه چیز را در زندگی کنار زده و عازم جبهه می‌شوند و این در حالی ‌است که اگر امروز شهدا حضور داشتند، از جایگاه والایی در جامعه برخوردار بودند.

رئیس جهاددانشگاهی استان زنجان گفت: در این نهاد انقلابی بر این باور هستیم که باید راه شهدا را پاس داشته و این راه و اهداف آن را محدود به برگزاری برنامه‌های هفته دفاع‌مقدس و انقلاب اسلامی نکنیم.

وی افزود: متاسفانه امروز شاهد فاصله گرفتن نسل سوم و چهارم از خانواده شهدا هستیم که در این عرصه برخی از ارگان‌ها و دستگاه‌هایی که وظیفه معرفی و تبیین آرمان‌های شهدا به نسل‌های امروز را داشتند، به‌درستی به وظایف خود عمل نکرده‌اند.

در ادامه این دیدار، برادر شهید غلامحسن شفایی نیز اظهار کرد: جهاددانشگاهی با هدفی مقدس تشکیل شد. قرار دادن علم در خدمت محرومان جامعه یکی از اهداف والای این نهاد انقلابی محسوب می‌شود. این نهاد در اوایل انقلاب و با توسل به نیروهای دانشگاهی تشکیل شد تا در مواردی که خلاء در بخش‌های مختلف جامعه وجود دارد، وارد میدان کار شود.

وی افزود: در دوره‌ای که متخصصان خارجی، کشور را رها کردند، این نیروهای جهاددانشگاهی بودند که با جذب و فراخوان نخبگان جوان سعی در جبران کمبودهای کشور در عرصه‌های مهم داشتند.

شفایی اظهار کرد: در مقطع کنونی جهاددانشگاهی همواره در مسیر جهاد به معنای واقعی قرار دارد، زیرا جهادگران این نهاد انقلابی وارث خون و راه شهدا هستند و لازم است در این مسیر از اهداف والای شهدا پیروی کنند. موضوعی که باید مورد توجه مسئولان جهاددانشگاهی قرار گیرد، بهره‌مندی از توانمندی‌های دانشگاهیان است؛ زیرا امروز شاهد حضور نیروهای خوبی در فضای دانشگاهی هستیم که علاقه بسیاری به فعالیت با جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف دارند. ارتباط صنعت با دانشگاه موضوع بسیار مهمی است که در این امر جهاددانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی، جایگاه مهمی را در این عرصه ایفا می‌کند.

وی در ادامه یادآور شد: با گذشت 39 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، شائبه‌هایی در مورد احساسی عمل کردن شهدا در انقلاب اسلامی و رفتن به جبهه در جامعه کنونی وجود دارد، در حالی که شهید شفایی همواره سعی می‌کرد که این حرکت انقلابی و حضور در جبهه نبرد را یک حرکت منطقی و آگاهانه معرفی کند.شهید غلامحسن شفایی جزو فعالان در عرصه انقلاب و جهاد بود، وی در بحث انقلاب بر این باور بود که انقلاب اسلامی جزو ضروریات است؛ چراکه رژیم پهلوی اگر روال سابق را ادامه می‌داد کشور به سرانجام کنونی نمی‌رسید.

برادر شهید غلامحسن شفایی یادآور شد: حرکت انقلابی، حرکتی کاملا منطقی بود. در اوایل انقلاب احساسات نیز وجود داشت اما حرکتی که مردم در انقلاب انجام دادند بر اساس منطق بود. در اوایل انقلاب، مسئولان در گرفتن پست و مسئولیت احساس ترس داشتند که این نشان از تعهد این افراد داشت، تعهد در اینجا به معنی این است که وقتی چیزی را بلد نیستیم، نباید مسئولیت انجام آن را بر عهده گرفت.

به گزارش ایسنا،غلامحسین شفایی در سال 1339 در شهرستان زنجان متولد شد. تحصیلات مقدماتی را در زادگاه خود با موفقیت به پایان رساند و در آزمون سراسری سال 1357 دانشگاه‌ها در رشته ریاضی دانشگاه تبریز پذیرفته شد.

در سال 1356 با دانشگاه آشنا شد که از آن طریق وارد فعالیت‌های سیاسی شد و با نهضت مردم مسلمان ایرانی همراهی کرد.

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و بازگشایی دانشگاه‌ها به عضویت جهاددانشگاهی در آمد و مسئولیت کمیته علوم تجربی آن را به عهده گرفت که منشا خدمات زیادی در این قسمت شد. سپس برای فعالیت عقیدتی سیاسی وارد کمیته جهاددانشگاهی شد و همزمان با انجمن اسلامی دانشجویان، همکاری کرد که بعدها چندین بار به عضویت شورای مرکزی آن انتخاب شد.

باشروع جنگ تحمیلی بارها عازم میادین نبرد شد که در آخرین اعزام بر اثر اصابت ترکش خمپاره در عملیات کربلای پنج در پنجم اسفندماه سال 65 به شهادت رسید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان