محمد پرورش در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که آیا قانون قطع آب مشترکان پرمصرف در سال 1396 اجرایی میشود، گفت: در ارتباط با برخورد با انشعابات پرمصرف باید اذعان کنم که فرآیند آن در حال طی شدن است و اخذ مجوز آن باید از طریق وزارت نیرو پیگیری شود.
پرورش در خصوص اینکه روند احداث رینگ آب تهران در حال حاضر در چه وضعیتی است و چه زمانی به پایان میرسد، گفت: 90 درصد پروژههایی که در تهران در بخش آب اجرا میشود با هدف بالا بردن کیفیت آب تهران است هر چند اگر شهر تهران از لحاظ کمیت با کمبود مواجه شود مشکلاتی ایجاد میشود اما به هر حال کیفیت برای ما بسیار مهم است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران با تأکید بر اینکه پروژههای مختلفی برای بالا بردن کیفیت آب در تهران اجرا میشود، اظهار داشت: ما به دنبال این هستیم تا هر چه سریعتر رینگ آب تهران را با حضور و ورود بخش خصوصی به این پروژه نهایی کنیم.
پرورش ادامه داد: پیشنهاد ما به سایر شهرها این است که تمام شهرها همانند تهران به رینگ آب که هم از لحاظ پدافندی میتواند کمکهای بسیاری به شهر کند و میتواند موجب بالا رفتن کیفیت آب شود، مجهز شوند.
وی تصریح کرد: به هر حال تمام شدن پروژه رینگ آب تهران نیازمند منابع مالی زیادی است و تا کنون نیز چندین بخش آن مثل مسیر بعثت تا بهشت سلیمانی به بهرهبرداری رسیده است.
به گفته وی، اگر مسیر تصفیهخانه کن تا یافتآباد در قالب پروژه رینگ آب تهران نیز مرتفع شود نگرانی از پایداری آب جنوب غرب تهران نیز برای همیشه مرتفع خواهد شد بنابر این امیدواریم در شش ماهه اول سال 96 این پروژه نیز به بهرهبرداری برسد.