ماهان شبکه ایرانیان

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی خبر داد

درآمد روزانه ۷۰ هزار تومانی کودکان متکدی

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: از بین ۴۰۰ کودک متکدی پذیرش شده در مراکز بهزیستی غیر از سه مورد آنان، همگی دارای پدر و مادر بودند و روزانه بطورمیانگین بین ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان ، درآمد دارند

درآمد روزانه 70 هزار تومانی کودکان متکدی

معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: از بین 400 کودک متکدی پذیرش شده در مراکز بهزیستی غیر از سه مورد آنان، همگی دارای پدر و مادر بودند و روزانه بطورمیانگین بین 50 تا 70 هزار تومان ، درآمد دارند.


به گزارش به نقل از ایرنا، حبیب الله مسعودی فرید روز سه شنبه در پاسخ به افزایش آمار کودکان متکدی در سطح شهر، افزود: افزایش آمار کودکان متکدی در سطح شهر به عملکرد ما در سطح جامعه بازمی گردد، اگر در سطح خیابان برای کودک متکدی ، مشوق هایی وجود داشته باشد بطورمثال درآمدهای یکصدهزارتومانی طی یک روز که از سوی برخی مسئولان شهری مطرح شده است ، کودکان به سمت تکدی گری سوق داده می شوند.


وی تاکید کرد: برای مقابله و مواجهه با موضوع استفاده از کودکان برای کار یا تکدی گری ، باید اقدامات سازمان های حمایتی و قضایی ، سرعت و شدت پیدا کند و از سوی دیگر مردم نیز کمک های خود را به سمت خیریه ها ببرند.
وی اضافه کرد: مردمی که می خواهند به کودکان نیازمند کمک کنند بجای کمک به متکدیان، بهتر است به سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه کودکان، کمک کنند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از مردم خواست از کمک های مالی به کودکان متکدی خودداری کنند و بجای آن بطورمثال غذا یا لوازم التحریر به آنها بدهند.
مسعودی فرید افزود: کمک های غیرمالی به کودکان می تواند کمک کند تا بهره کشی و سودجویی از کودکان کم شود.
وی تصریح کرد: درآمد روزانه از 30 تا 40 هزارتومان تا 150 تا 200 هزار تومان بین کودکان متکدی دیده شده است اما بطورمیانگین بسته به منطقه ای که آنان هستند، بین 50 تا 70 هزارتومان کار می کنند.


وی درباره ساماندهی متکدیان نیز گفت: ساماندهی متکدیان برعهده شهرداری است است اما اگر موردی از تکدی گری به سازمان بهزیستی کشور مربوط شود مانند کودکان یا سالمندان یا بیمار روانی مزمن متکدی بعد از ارزیابی های اولیه به مراکز بهزیستی می روند.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: معمولا طبق آنچه در آیین نامه ساماندهی متکدیان مصوب 1378 آمده است ، متکدیان ابتدا باید در اماکنی که شهرداری تعیین می کند، بروند و 10 روز در مراکز اسکان موقت یا نگهداری موقت بمانند و ارزیابی اولیه انجام بگیرد و اگر سابقه جرم و بیماری واگیر و مساله حادی نداشته باشند بعد از ارزیابی اولیه مددکار بهزیستی مستقر در آنجا با حکم قاضی به مراکز بهزیستی می آیند.
مسعودی فرید اضافه کرد: همچنین افرادی ممکن است در راه مانده باشند که بر حسب حال متکدی به کمیته امداد ارجاع می شوند.
وی خاطرنشان کرد: 400 کودک متکدی در تهران جمع آوری شدند که همه آنان به غیر از سه مورد پدر و مادر داشتند و والدین آنها آمدند و با تعهدی ، کودکان به خانواده هایشان تحویل داده شد.


معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: اما ما همچنان مصر هستیم که ما علاوه بر آیین نامه متکدیان ، برای کودکان از آیین نامه ساماندهی کودکان استفاده کنیم و به همین دلیل مذاکراتی با دادستانی، اداره اتباع و وزارت امور خارجه داشتیم که براین اساس پس از ارزیابی خانواده های کودکان متکدی، اگر نیازمند باشند ، ما به آنها کمک می کنیم اما اگر دوباره خانواده ها ، این کودکان را به خیابان بفرستند باید اقدامات قضایی برای این موضوع صورت بگیرد که سلب حضانت پس از سه بار، یکی از این اقدامات خواهد بود.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان