سید مهدی طلایی مقدم، فرماندار ویژه طبس به خبرنگار مهر گفت: کار خوبی که شهرداری طبس انجام داد سر و سامان دادن به میدان امام خمینی(ره) طبس بود و اکنون یکی از بازارهای مهم طبس به شمار میآید در این بازار که در آن چند نفری مشغول فروش صنایعدستی هستند متاسفانه صنایع دستی طبس را بسیار کم میبینیم و بیشتر صنایع دستی اصفهانی دیده میشود. ما اعلام کردهایم که هر کسی بخواهد کمکش میکنیم تا به فروش صنایع دستی اقدام کنند.
وی گفت: من پیشنهاد کرده ام که یک برند برای صنایع دستی طبس داشته باشیم. ما چیزی به نام تولید بدون کارخانه داریم در بسیاری از کشورها یک محصول را تولید میکنند و اجازه میدهند که برندشان روی آن محصول قرار گیرد. ما میتوانیم صنایع دستی با کیفیت تولید کنیم و برند خودمان را روی آن بزنیم. برخی از برندها محلی برخی استانی و برخی کشوری و یا جهانی هستند ما یک برند جهانی در طبس داریم که همان یوز آسیایی است. من پیشنهاد دادم که یک هلوگرام از یوز آسیایی که در طبس دیده شده را برای صنایع دستی طبس طراحی کنند و از آن به بعد صنایع دستی طبس با این برند عرضه شود. اکنون دو خانم شروع به کار کرده اند.
طلایی مقدم بیان کرد: زمانی که بازار صنایع دستی را گرفتید از شهرهای دیگر نیز مراجعه میکنند و آن زمان است که میتوان صنایع دستی اصفهانی را از طبسی تفکیک کرد. اکنون صنایع دستی طبس حکاکی روی مس است. مسافری که به شهر میآید سینی طبسی را از اصفهانی تشخیص نمیدهد اما اگر روی صنایع دستی طبس برند مخصوص آن زده شود، در نظر مسافر بسیار ارزشمند خواهد شد. من گفتم که روی این موضوع کار کنند و اکنون اتودهای اولیه کار را هم زدهاند. ما اگر بتوانیم برند خوبی برای صنایع دستی مان داشته باشیم بقیه مسائل نیز در این حوزه حل میشود. حتی میتوان از لوگوی ژئوپارک نیز برای لوگوی صنایع دستی طبس استفاده کرد.