در این مطلب طرز تهیه آش خرفه بسیار خوشمزه و متفاوت را برای شما همراهان گرامی گرد آوری کرده ایم، این آش خوش پخت را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.
پختن آش های مختلف برای خانم های خانه دار و سایر علاقه مندان به هنر آشپزی امری بدیهی است. آش خرفه نیز از جمله آش های خوشمزه و خوش طعم است که پخت آن می توان سفره ایرانی شما را رنگین تر کند. در این مطلب طرز تهیه آش خرفه را گرد آوری کرده ایم در ادامه با دستور پخت این آش خوشمزه همراه ما باشید.
تهیه آش کارده ، آش گندم و آش کلم از جمله آش های خوش طعمی هستند که در مطالب قبلی به معرفی آن ها پرداختیم. آش خرفه نیز می تواند گزینه مناسبی برای تنوع در آشپزی شما باشد.
مواد لازم :
- پیاز : 3 عدد
- آرد : 2 قاشق
- نخود : 1/4 پیمانه
- برنج : نصف پیمانه
- تخم مرغ : 1 عدد
- سینه مرغ : مقداری
- سیر : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- بلغور گندم : نصف پیمانه
- خرفه( سبزی تازه) : نیم کیلو
- کشک سابیده شده رقیق : مقداری
طرز تهیه آش خرفه :
برای درست کردن آش خرفه، ابتدا نخود را شسته، درون آب برای چند ساعت نم کرده و چند بار آب آن را تعویض نمایید.
بلغور گندم و برنج را داخل ظرفی ریخته روی آن آب بریزید، نخود را که از قبل نم کرده بودید آب آن را خالی کرده بشویید و به بلغور گندم اضافه نمایید، مقداری زرد چوبه و پیاز به آن اضافه کرده، و بگذارید روی شعله تا کاملا بجوشد و نرم شوند، سبزی خرفه را را خرد کرده و مرغ را که از قبل جوشانده اید ریش ریش کرده و سبزی و آب مرغ را درون قابلمه ریخته تا سبزی بپزد، وقتی سبزی خوب جا افتاد کشک را هم بزنید و آرد را درون آن ریخته هم بزنید و در آش بریزید، آش را هم بزنید تا نبرد در صورت بریده شدن آش یک عدد تخم مرغ درون آن بریزید.
بعد از پنج دقیقه شعله را خاموش کرده زمان دهید تا آش سرد و مقداری سفت شود و خودش را بگیرد، آش آماده شده را می توانید با پیاز داغ، سیر و نعناع داغ تزیین نمایید.
امیدواریم از طرز پخت آش خرفه نهایت استفاده را برده باشید، این آش خوش طعم را تهیه و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.