ماهان شبکه ایرانیان

رئیس انجمن رادیولوژی ایران تاکید کرد؛

نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص مشکلات عضلانی و مفصلی

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص بیماری‌ها، گفت: بیماری های عضلانی و مفصلی از جمله بیماری هایی است که به خوبی توسط رادیولوژیست‌ها تشخیص داده می‌شود

نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص مشکلات عضلانی و مفصلی

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص بیماری‌ها، گفت: بیماری های عضلانی و مفصلی از جمله بیماری هایی است که به خوبی توسط رادیولوژیست‌ها تشخیص داده می‌شود.

به گزارش به نقل از مهر، دکتر جلال جلال‌شکوهی در آستانه برگزاری سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی ایران اظهار داشت: این کنگره 11 تا 14 اردیبهشت 97 ( 1 تا 4 می 2018) در برج میلاد تهران با حضور اساتید و صاحب‌نظران داخلی و خارجی همچون آمریکا و اروپا برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: رادیولوژی کودکان، رادیولوژی دستگاه ادراری، رادیولوژی دستگاه گوارش و رادیولوژی بخش‌های عضلانی و مفصلی از اصلی‌ترین مباحثی بود که در این کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و جدیدترین دستاوردها و یافته‌های علمی نیز در آن ارائه خواهد شد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران با اشاره به نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص به موقع بیماری‌ها گفت: بیماری‌های عضلانی و مفصلی نه تنها فرد را دچار مشکل می‌کند بلکه محیط کار و خانواده نیز درگیر بیماری فرد شده و کارایی فرد کاهش می‌یابد.

جلال‌شکوهی اضافه کرد: ام‌آر آی میدان وسیعی در تشخیص بیماری‌های مفصلی و عضلانی به ما ارائه می‌دهد و با تشخیص دقیق می‌توان به فرد کمک کرد تا هر چه سریع‌تر به محیط کار خود بازگردد.

وی افزود: از کار افتادگی در محیط کار به دو صورت عمده بوده که در دسته اول فرد بیمار است و نمی تواند در سر کار حاضر شود و در دسته دوم افرادی بوده که برای سوءاستفاده در محیط کار، خود را بیمار تلقی می‌کنند که تشخیص رادیولوژیست و انجام ام‌آرآی در این زمینه می‌تواند این دو دسته را از هم جدا کند.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران عنوان کرد: تمارض به بیماری در محیط کار بیشتر در محیط‌های نظامی و حتی کلاس‌های درس شایع بوده که نقش رادیولوژی در تفکیک افراد واقعا بیمار و کسانی که تمارض به بیماری کرده‌اند، بسیار اهمیت دارد.

جلال‌شکوهی تصریح کرد:‌ام‌آرآی میدان وسیعی از استخوان، عضلات و عروق نشان می‌دهد و مشکلاتی همچون کمردرد و زانودرد از شایع‌ترین بیماری‌هیا مرتبط با عضلات و مفاصل بوده که افراد اصولا از سن 40 سالگی بیشتر گرفتار آن می‌شوند.



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان