به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، شرکتها و مراکز اداری با استفاده از پارتیشنبندی توانستهاند فضای دفتر کاری خود را تغییر دهند زیرا با این کار هم میتوانند به نتیجه ی دلخواه خود دست یابند و هم میتوانند محیط جدیدی را در دفتر خود ایجاد کنند که نوعی تنوع در محیط نیز محسوب میشود.
امروزه از صنعت پارتیشن استقبال زیادی شده و تقریبا تمامی مدیران ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی از این نوع پارتیشنبندی در بخشهای اداری و محیط کاری خود استفاده میکنند و این استقبال باعث شده که پارتیشنهای اداری به مانند مبلمان اداری به یک صنعت جداگانه تبدیل شود.
معماری در پارتیشنبندیها
پارتیشنبندی جز جدانشندی معماری است و در معماری به اجزایی که یک بخش یا قسمتی را از هم تفکیک میکند، پارتیشن میگویند. پارتیشنها در اندازهها و ابعاد مختلفی طراحی و سپس ساخته میشوند. مهمترین مسالهای که در پارتیشنبندی یک بخش اداری باید به آن دقت و توجه ویژهای داشته باشیم، نور است؛ نکتهای که جز اصلیترین و مهمترین ویژگی یک پارتیشنبندی است زیرا فضای محیط کاری و ادرای باید از نور مناسب و کافی برخوردار باشد.
پارتیشن اداری
اصلیترین ساختار در یک پارتیشن اداری شیشه است زیرا نور به خوبی میتواند از شیشه عبور کند و شیشه از نوردهی مناسبی برخوردار بوده، به همین دلیل شیشه در پارتیشنبندی از جایگاه خاصی برخوردار است. وجود نور کافی در اتاق به طراح پارتیشن ادرای این فرصت را میدهد که بتواند طرح پارتیشنبندی خود را در فضا به خوبی پیاده کند.
نقش شیشه در پارتیشنبندی
یکی از ویژگیهای شیشه شکستن آن است که میتواند یکی از معایب و یا به عبارتی خطر برای محیط باشد، بنابراین باید با دقت اول بررسی کرد که در کجا باید نصب شوند تا در صورت شکستن خطرات احتمالی به بار نیاورند. با روشهای زیر میتوان جلوی خطرات شکستن شیشه در پارتیشن دوجداره را گرفت:
* بستن مناسب شیشه
* فریم کردن شیشه
* ابعاد مناسب
* اندازه استاندارد مناسب با فضا
* سکوریت کردن شیشهها
* جنس باکیفیت شیشهها