ماهان شبکه ایرانیان

زنان به دنبال فریبا شدن هستند چون مردان فریباخواه شده‌اند

طاهره همیز کارشناس خانواده و استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه ما هنوز به زنان جامعه خود اهمیت نقش مادری را آموزش نداده‌ایم، اظهار داشت: زنان جامعه ما به سمت فریبا شدن متمایل شده‌اند چون مردان این‌گونه زنان را می‌پسندند، ما باید در آسیب‌های بخش زنان نوک پیکان را در برخی موارد به سمت مردان ببریم و به مردان هم آموزش دهیم که زن را در نقش مادری ارزشمند بدانند در حالی که این کار را نکرده‌ایم.

وی افزود: اگر یک زن به نقش مادری خود واقف باشدو آن را ارزرشمند بداند هر نوع تلاشی برای انجام بهتر نقش مادری خود انجام می‌دهد؛ کاری که خروجی آن می‌تواند بسیار مهم‌تر و بزرگتر از اشتغال آنها باشد.

همیز اضافه کرد: مخدری در جامعه ما تزریق شده که نتیجه آن این شده است که زنان وظایف اصلی خود را فدای وظایف فرعی خود کرده‌اند در حالی که این وظایف فرعی با جسم و روح آنها سازگار نیست و به تدریج آنها را افسرده و پژمرده می‌کند.

این کارشناس خانواده با بیان اینکه در فقه اسلام زن وظیفه‌ای برای درآمد ندارد، گفت، ما نقش‌ها را جابجا کرده‌ایم و بعد به دنبال این هستیم که تحلیل کنیم اشتغال بانوان آری یا خیر. در اینکه جامعه به زنان متخصص نیازمند است هیچ شکی نیست اما زن برای تامین معاش مسئولیتی ندارد و این درخواست ظلمی براوست چون زن تکلیف مهمی چون تولید نسل و تربیت فرزند دارد که روح او هم خواستار این کار است و با درخواست تلاش برای معاش، زن را از خواسته روحی واقعی خود دور می‌کنیم.

وی با بیان اینکه زنان خانه‌دار در رسانه‌‌های تصویری زنانی بی‌سواد و کم‌بهره از موقعیت اجتماعی نشان داده می‌شوند، تصریح کرد: ارزش متعالی مادری باید از نوجوانی به دختران آموزش داده شود؛ شخصاً 15 سال است که به دختران نوجوان ظرایف مادری، همسری و خانه‌داری را آموزش می‌دهم، کمترین مزیتی که در این دختران مشاهده شده است این است که به پسرانی که برای سوءاستفاده و دوستی به سراغ آنها می‌آیند، اهمیتی نمی‌دهند.

همیز خاطر نشان کرد: در مدرسه‌ای که برخی آسیب‌های اجتماعی در آن فراوان بود همسرداری را تدریس می‌کردم چند جلسه نگذشته بود که یکی از دختران با چشم گریان پیش من آمد و گفت من به این نتیجه رسیده‌ام که پسرانی که با آنها دوست بودم هیچ‌کدام به درد همسر بودن برای من و پدر بودن برای فرزند من نمی‌خورند به همین خاطر با همه آنها قطع رابطه کردم اما یکی از آنها مرا تهدید کرده است که کمکش کردم و آن تهدید بی‌اثر شد. باید قبول کرد که دانش‌آموزان دختر ما به اندازه کافی آموزش مادری و همسری نمی‌بینند، خواستگارهای آنها توسط خانواده رد می‌شود و نیاز روحی و جسمی آنها را به سمت دوستی‌ها و گاه شکست روحی می‌برد که نهایتاً برخی از آنها نمی‌توانند با این تجربیات، زندگی موفقی تشکیل دهند.

این کارشناس خانواده ادامه داد: اگر آموزش به موقع مهارت‌های مادری به دختران داده شود روح آنها برای مادر شدن آماده‌تر است و بیشتر به این کار متمایل خواهند بود حتی مشاهده شده است که آموزش برخی نکات خانه‌داری در افزایش اعتماد به نفس دختران هم موثر بوده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان