ماهان شبکه ایرانیان

وقتی پا به درد می آید!

اسپاسم ها یا گرفتگی ها در عضلات پا ممکن است در نتیجه استفاده بیش از اندازه یا کم آبی شکل گرفته باشند.

درد در ناحیه پا ممکن است تنها نشان دهنده نیاز به استراحت بیشتر باشد و یا در موارد جدی تر می تواند خبر از مشکلی حاد بدهد که حتی جان شما را تهدید می کند.

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "ریدرز دایجست"، پا دردها می توانند در نتیجه کار کشیدن بیش از اندازه از این اندام ها یا واکنش به التهاب شکل بگیرند. در ادامه با برخی دلایل شکل گیری درد در ناحیه پا و چگونگی درمان آنها بیشتر آشنا می شویم.

درد و ورم ساق پا

وقتی پا به درد می آید!

اگر در قسمت جلو پا یا زانو احساس درد دارید، این اغلب نشانه ای از درد ساق پا بوده و تقریبا همیشه با استفاده بیش از اندازه مرتبط است. این شرایط به ویژه هنگامی که مردم ورزش یا فعالیت جسمانی را آغاز می کنند یا به سرعت بر شدت آن می افزایند، شکل می گیرد. این درد می تواند نشانه ای از ورزش کردن بیش از اندازه شما باشد. در روزهای آغازین ورزش یا یک فعالیت جسمانی نباید بیش از اندازه به خود فشار وارد کنید زیرا بدن آمادگی لازم برای تحمل این فشار را ندارد. همچنین، نباید شدت فعالیت های خود را به ناگاه زیاد کنید. به پاهای خود استراحت دهید، از کمپرس یخ برای کاهش تورم استفاده کنید و در صورت نیاز مسکن های ضد التهاب مصرف کنید. همچنین، سطوح ویتامین D بدن خود را زیر نظر داشته باشید و اگر با کمبود این ویتامین مواجه هستید با پزشک خود درباره چگونگی افزایش آن صحبت کنید.

گرفتگی عضلات پا

وقتی پا به درد می آید!

اسپاسم ها یا گرفتگی ها در عضلات پا ممکن است در نتیجه استفاده بیش از اندازه یا کم آبی شکل گرفته باشند. گاهی اوقات پیاده‌روی بسیار طولانی‌تر از میزانی که همیشه انجام می دهید ممکن است زمینه ساز گرفتگی پا شود. گرفتگی های عضلانی روتین به طور معمول تنها چند ثانیه یا چند دقیقه طول می کشند و با گرم کردن، استراحت، و انجام حرکات کششی تسکین می یابند. اما تمایز میان آنها و ترمبوز سیاهرگی عمقی مهم است. ترمبوز سیاهرگی عمقی به طور معمول با درد مداوم عمیق و تورم همراه است. اگر نسبت به این شرایط مشکوک هستید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

زانو درد

وقتی پا به درد می آید!

اگر هنگامی که زانو را بلند می کنید یا فشار می دهید، درد در این ناحیه را تجربه می کنید و یا مفصل متورم شده یا قرمز رنگ به نظر می رسد، ممکن است به بورسیت مبتلا شده باشید. استراحت، کمپرس یخ، و مسکن هایی که بدون نسخه پزشک قابل خریداری هستند می توانند بورسیت را درمان کنند. اگر به طور مدوام مجبور هستید زانو بزنید یا زانو در تماس با سطوح سخت قرار دارد از یک بالشتک استفاده کنید. اگر درد و تورم با انجام درمان های خانگی بهبود نیافت یا بدتر شد به پزشک مراجعه کنید.

سیاتیک

وقتی پا به درد می آید!

دردی که از کمر به سمت پاها حرکت می کند ممکن است به واسطه فشار بر عصب سیاتیک شکل گرفته باشد. این شرایط در مردانی که کیف پول سنگین در جیب عقب شلوار خود حمل می کنند، بسیار دیده می شود. با کاهش فشار بر این عصب درد نیز اغلب بهبود می یابد.

آسیب تاندون آشیل

وقتی پا به درد می آید!

درد در بالای استخوان پاشنه نشانه ای شایع از آسیب تاندون آشیل است. به پا کردن کفش های پاشنه بلند و استفاده بیش از اندازه از پاها می توانند این آسیب ها را موجب شوند. استراحت و کمپرس یخ می توانند به بهبودی تاندون کمک کنند. هیچ گاه درد را نادیده نگرفته و فعالیت های خود مانند دویدن، پیاده روی قدرتی، یا تمرینات دیگر ادامه ندهید. اگر توجهی به درد نداشته باشید ممکن است آسیب های جدی‌تر مانند پارگی تاندون شکل بگیرند که نیازمند جراحی هستند. گوش دادن به بدن و توجه به نشانه های هشدار دهنده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

درد ناشی از رشد

وقتی پا به درد می آید!

کودکان اغلب با گرفتگی پا و درد در این اندام ها از خواب بیدار می شوند. همان گونه که استخوان کودکان رشد می کند، تاندون ها کشش بیشتری را تجربه می کنند و این شرایط به شکل گیری درد در بخش هایی که به استخوان متصل شده اند، منجر می شود. کمپرس یخ، مسکن ها و حرکات کششی می توانند این دردها را کاهش دهند.

درد در ناحیه ران

وقتی پا به درد می آید!

کارگران ساختمانی، افسران پلیس، و افراد دیگری که کمربندهای سنگین می بندند، اغلب از درد در ناحیه ران پا شکایت دارند. دلیل این درد ممکن است فشار کمربند بر عصبی باشد که کفل را احاطه کرده است. درد به سمت ران پایین می رود. راه حل بلند مدت برای این شرایط کاهش وزن کمربند برای کاهش فشار بر عصب است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان