به گزارش چهارشنبه تارنمای وزارت نفت، «سلام امینی» افزود: با توجه به خروج آمریکا از برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) و مذاکره هایی که بین ایران و کشورهای اروپایی در جریان است، وزارت نفت وظیفه سنگینی بهعهده داد. از این رو همه باید سعی کنیم موانع موجود را از سر راه این وزارتخانه برداریم، نه اینکه خود نیز چالشآفرینی کنیم.
این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: نبود شماری از فناوریهای روز صنعت نفت در ایران، اجرای برخی طرح های این صنعت را با مشکل روبرو میکند.
وی تصریح کرد: وزارت نفت پس از امضای توافق برجام نسبت به جذب سرمایه برای این صنعت اقدام کرد و بسیاری از شرکتهای خارجی علاقه خود را برای سرمایه گذاری در صنعت نفت و گاز ایران اعلام کردند.
امینی ادامه داد: به نظر میرسد با وجود تهدید و فشارهای آمریکا، هنوز کشورهای اروپایی خواهان حفظ سرمایهگذاری در این بخش هستند.
به گزارش ایرنا، «دونالد ترامپ» که از بهمن سال 1395 به عنوان رییس جمهوری آمریکا بر سر کار آمده است، شامگاه هجدهم اردیبهشت ماه خروج از برجام را اعلام کرد
توافق هسته ای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) بیست و سوم تیرماه سال 1394 (چهاردهم ژوئیه 2015) در وین بین نمایندگان جمهوری اسلامی ایران، اتحادیه اروپا و گروه 1+5 شامل انگلیس، فرانسه، آمریکا، روسیه، چین و آلمان امضا شده بود.
اقتصام*3065*1961*