ماهان شبکه ایرانیان

معاون اجتماعی دادگستری کل استان مرکزی:

خدمات به ساخت و سازهای غیرمجاز اعطا نشود

معاون اجتماعی دادگستری کل استان مرکزی در کارگروه پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد استان گفت: خدمات به ساخت و سازهای غیرمجاز اعطا نشود.

خدمات به ساخت و سازهای غیر مجاز اعطا نشودبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان مرکزی، کارگروه پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت‌های ناکارآمد استان مرکزی با ریاست حجت الله درودگر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی برگزار شد.

درودگر در این نشست گفت: ما برای اجرای قانون در عرصه‌های مختلف تلاش می‌کنیم، اجرای طرح‌های کارآمد به گسترش خدمات ارائه شده کمک می‌کند.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه گسترش بافت‌های ناکارآمد ضریب بروز آسیب‌های اجتماعی را افزایش می‌دهد لذا در نظر داریم از توسعه بافت‌های ناکارآمد جلوگیری کرده و همان مناطق را از آلودگی پاک و رفاه نسبی را لحاظ کنیم.

معاون اجتماعی دادگستری استان مرکزی تأکید بر اجرای طرح هادی روستا‌ها را امری مهم برشمرد و تصریح کرد: برخی روستا‌ها در زمینه‌های مختلف فعالند و مهاجر فرست به مراکز شهرستان یا مرکز استان نیستند.
 
معاون اجتماعی دادگستری کل استان مرکزی در کارگروه پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد استان گفت: خدمات به ساخت و سازهای غیرمجاز اعطا نشود.

درودگر با تأکید بر اینکه روستا‌های در معرض تخریب شناسایی شوند، اضافه کرد: برای برخی از روستا‌های در معرض تخریب طرح هادی با اولویت بیشتری اجرا می‌شود. بازنگری برخی طرح‌های هادی براساس اولویت در روستا‌ها باید انجام پذیرد. ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حال رخ دادن است که باید از وقوع این امر قبل از ساخت و ساز غیرقانونی جلوگیری کرد.

سید رضا صدری، مدیرکل دفتر ثبت اسناد و املاک استان مرکزی، نیز در این جلسه گفت: از سال 76 بحث کادستر در سازمان ثبت مطرح شد از این سال تا کنون بیش از 85 درصد کادستر شهری انجام شده است. در انتهای سال 93 مجلس مصوبه‌ای مبتنی بر اینکه طی سال 94 تا 99 کادستر کشور اعم از شهر و روستا مانند منازل، باغات، زمین‌های مزروعی برداشت شود. سه سال از بازه زمانی در نظر گرفته شده می‌گذرد و اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: طی سه سال گذشته بیش از 200 هزار سند کاداستری تک برگ صادر شده است. در استان 500 هزار پلاک ثبتی وجود دارد و از این تعداد 120 هزار سند در اراک و 380 هزار پلاک در سایر شهر‌ها وجود دارد. از 500 هزار پلاک قریب به 160 هزار پلاک سند کاداستری تک برگ صادر شده و در شرف اقدام برای باقی مانده پلاک‌ها نیز هستیم.

صدری با بیان اینکه بیشترین مشکل ما برای بافت‌های ناکارآمد است اضافه کرد: در بافت ناکارآمد شهری اراک نقشه کادستر موجودست، اما مشکل این است که افراد حقیقی و حقوقی باید مراجعه کنند. افرادی که متقاضی صدور سند مالکیت هستند به اداره راه و شهرسازی مراجعه و تشکیل پرونده دهند و پرونده‌ها برای گرفتن سند مالکیت به سازمان ثبت ارایه شود. از این طرح استقبال نشد. اداره کل ثبت آمادگی صدور مالکیت دارد. سند مالکیت در روستا‌ها باعث ماندن روستاییان در روستا‌ها شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان