به گزارش اقتصادآنلاین، سید صدرالدین صدری نوش آبادی اظهار داشت: دو نوع استخدام در قانون مدیریت پیش بینی شده است که نوع اول آن استخدام رسمی و نوع دوم آن پیمانی است.
وی افزود: استخدام رسمی برای مشاغل حاکمیتی در دستگاه های دولتی پیش بینی شده که در ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی کشور پیش بینی شده تحت شرایطی کارمندان پیمانی هم بتوانند به استخدام رسمی تبدیل وضعیت شوند.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور تصریح کرد: براساس دستورالعمل ابلاغی اول شرط تبدیل وضعیت این است که شغل فرد حتما از مشاغل حاکمیتی باشد. همچنین باید حداقل 5 سال از استخدام پیمانی فرد گذشته باشد. شرط دیگر استخدام فرد به صورت پیمانی از طریق آزمون های استخدامی است. یعنی کسانی که استخدام پیمانی آنها از طریق آزمون نبوده نمیتوانند از این طریق تغییر وضعیت دهند.
صدری تصریح کرد: شرط دیگر متوسط امتیازات ارزشیابی کارمند پیمانی در سه سال ماقبل تبدیل وضعیت به استخدام رسمی است و فرد باید 80 درصد امتیاز ارزشیابی را به دست آورده باشد.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: یکی دیگر از شروط تبدیل وضعیت کارمندان پیمانی به رسمی نداشتن محکومیت از نوع آنچه در قانون رسیدگی به تخلفات اداری پیش بینی شده است، میباشد.
وی خاطر نشان کرد: پس از حصول شروط گفته شده و سنجش شایستگی های فرد، دستگاههای اجرایی میتوانند با کسب اجازه از سازمان اداری و اتخدامی کشور برای تبدیل وضعیت کارمندان خود اقدام کنند.
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور تاکید کرد: از زمان ابلاغ دستورالعمل صادر شده همه دستگاهها میتوانند با کسب مجوز از این سازمان برای تبدیل وضعیت کارمندان خود اقدام کنند و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.