ماهان شبکه ایرانیان

گزارش خبرنگار مهر از روسیه؛

قطری‌ها هرگز نگفتند میزبانی مشترک با ایران/ روسیه رکورددار است

قطری ها از ایران برای برگزاری میزبانی جام جهانی ۲۰۲۲ کمک خواسته اند اما اینکه برخی عنوان کرده اند قرار است میزبانی مشترک صورت بگیرد، به هیچ وجه درست نیست.

قطری‌ها هرگز نگفتند میزبانی مشترک با ایران/ روسیه رکورددار است

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به روسیه، چندی قبل خبری در رسانه های ایران منتشر شد مبنی بر میزبانی مشترک دو کشور قطر و ایران که این موضوع از دیدگاه مسئول رسانه ای فیفا نه تنها صحیح نیست بلکه باعث خواهد شد مسئولان برگزارکننده قطری چنین فرصتی را هم در اختیار کشور ایران قرار ندهند.

مدیر رسانه ای فیفا در این مورد به خبرنگار مهر گفت: میزبانی مشترک حرف غلطی است. کشور آمریکا در جام جهانی 1994 میزبانی بازی ها را برعهد ه داشت و از کانادا برای برگزاری اردو کمک گرفت و در آن مقطع 13 کشور در کانادا اردو زدند. در همان زمان تیم های برزیل، مراکش، هلند، اسپانیا و آلمان با کانادا دیدار دوستانه برگزار کردند. ضمن اینکه به طور مثال در همان مقطع تیم های سوییس و بولیوی با هم دیدار دوستانه برگزار کردند تا با شرایط جغرافیایی آشنا شوند.

مهرداد مسعودی ادامه داد: در ضمن الان یک مساله در خصوص تعطیلی لیگ های اروپایی وجود دارد که بسیار تعیین کننده است. اگر لیگ ها یک هفته قبل از آغاز رقابت ها تعطیل شوند که عملا فرصتی برای برگزاری اردوها باقی نمی ماند اما اگر دو هفته قبل از مسابقات تعطیل شوند جزیره کیش می تواند با حفظ استانداردها، از اردوها میزبانی کند. 

مسعودی تصریح کرد:  این برای کشور و فوتبال ما فرصت خوبی است و نباید با اطلاع رسانی غلط چنین فرصتی را از فوتبال و کشورمان بگیریم. کمپ اسپایر قطر پیشنهاد داده بود که حاضر است کیفیت چمن ورزشگاه های کیش را ارتقا دهد تا آنها بتوانند میزبان اردوها باشند که این فرصت خوبی برای ارتقای کیفی و فنی ورزشگاه های ما به حساب می آید. اینکه گفته شود میزبانی مشترک باعث خواهد شد قطری ها از خواسته و پیشنهاد خود عقب نشینی کنند و این هدف بزرگ لطمه بخورد. 

مدیر رسانه ای فیفا با بیان اینکه سطح کیفی رسانه ای این دوره از رقابت ها در روسیه بالا است، گفت: روسیه از حیث پوشش خبری تا بدینجا رکورددار است. در حال حاضر 3800 خبرنگار و عکاس و 11 هزار نفر از شبکه های تصویری در این رقابت ها حضور یافته اند. شبکه فاکس آمریکا به عنوان مثال 758 نفر را به روسیه فرستاده ضمن اینکه شبکه خواهر آن یعنی تله موندو که به زبان اسپانیایی است 600 نفر را به روسیه اعزام کرده است. این در حالی است که تیم فوتبال آمریکا اصلا به جام جهانی راه پیدا نکرده است.

مسعودی افزود: رقابت های جام جهانی به لحاظ رسانه ای و پوشش تصویری روز به روز در حال توسعه است.  به عنوان مثال در فینال جام جهانی 1998 در فرانسه 36 دوربین حضور داشت در حالیکه الان هر مسابقه با 37 و بعضا با 39 دوربین پوشش تصویری داده می شود که این از اهمیت پوشش تصویری مسابقات حکایت دارد.

وی با بیان اینکه فوتبال و رقابت های جام جهانی این روزها با زندگی افراد جامعه گره خورده، گفت: وقتی قرار شد جام جهانی 2010 در کشور آفریقای جنوبی برگزار شود، من به فیفا پیشنهاد دادم باید برنامه ای ساخته شود تا در کنار فوتبال به معرفی موسیقی، فرهنگ، غذا و حتی موضوع آپارتاید پرداخته شود. این کار در نوامبر سال 2009 یعنی یک سال قبل از آغاز جام جهانی با پخش 17 برنامه انجام شد.  موفقیت این برنامه به قدری بود که تعداد این 17 برنامه برای جام جهانی 2014 برزیل به 36 برنامه ارتقا پیدا کرد. 

مدیر رسانه ای فیفا گفت: در سال 2011 هم من فیلمی را کارگردانی کردم تحت عنوان Our South Africa  (آفریقای جنوبی ما) که درباره همه طبقات …

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان