به گزارش ایسنا،احمد حسینی شامگاه یکشنبه در جلسه هیات امنای موزه انقلاب اسلامی و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در سالن جلسات امام جواد (ع) در استانداری قم عنوان کرد: تدوین این دانشنامه ضرورتی انکارناپذیر است و در برنامه های فرهنگی موزه انقلاب اسلامی اثر گذار خواهد بود. تاکنون 700 مدخل ویژه دانشنامه تخصصی دفاع مقدس احصا شده است و البته امکان افزایش مدخلها نیز وجود دارد و در جهت تدوین دانشنامه میتوان از ظرفیت پژوهشگران، نویسندگان، و محققین نیز بهره گرفته شود.
وب در ادامه اظهار کرد: پروژه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مصوب سفر رهبری بوده و امروز بسیاری از امکانات و تجهیزات آن در جهت تکمیل پروژه تکمیل است و در اجرای این پروژه فرهنگی از نظر تایمن امکانات لازم و سخت افزاری مشکلی وجود ندارد.
به گفته وی، همه استانها در جهت معرفی دفاع مقدس به نسل جوان اقدام به احداث موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس میکنند و تاکنون 17 استان از موزه برخوردارند و قم نیز امسال به جمع این استانها افزوده میشود. در اجرای موزه انقلاب اسلامی توجه ویژهای به استانداردسازی صورت گرفته و از این نظر دغدغهای وجود ندارد.ساخت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ظرفیتی فرهنگی است و باید نسبت به اجرای آن همه دستگاههای اجرایی تلاش کنند.