به گزارش ایسنا، در این مراسم حجتالاسلام شهیدی گفت:علم بدون خودسازی در آینده مشکلاتی به بار خواهد آورد بنابراین نخبگان شاهد و ایثار برای اینکه به موفقیتهای کاملتری دست پیدا کنند با دو بال تعلیم و تزکیه حرکت کنند.
وی همچنین اظهار کرد: بیانصافی است اگر عدهای بگویند فرزندان شاهد و ایثارگر در دانشگاههای جای آنها را گرفتهاند. زیرا همانطوریکه برای همه ثابت شده است،فرزندان شاهد و ایثار با تواناییهای علمی خودشان بارها رتبههای بالایی را در آزمونهای مختلف دانشگاههای به دست آوردهاند.
شهیدی ادامه داد:بنیاد شهید در راستای ارتباط قویتر با نخبگان شاهد و ایثارگر از طریق باشگاه دانشپژوهان با آنها در ارتباط است و به مسائل و مشکلات آنها از این طریق پاسخ میدهد.
حجتالاسلام کاویانیراد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم گفت:در سال جاری 46 هزار دانشآموز شاهد و ایثارگر در 1347 مدرسه و همچنین 158 هزار دانشجو دانشگاهها و 2405 طلبه در مدارس و حوزههای علیمه مشغول تحصیل هستند.
به گفته وی در سال 1397 بیش از 60 هزار ایثارگر در آزمون سراسری شرکت داشتند که نسبت به سال گذشته 29 درصد افزایش نشان میدهد که بدون استفاده از سهمیه و حمایت خاصی رتبههای بالایی کسب کردند.از سوی دیگر 6٠ درصد دانشآموزان و ٢٠ درصد دانشجویان جزو نخبگان محسوب میشوند. و در حال حاضر 2194 نفر از ایثارگران عضو هیات علمی دانشگاهها هستند.طیر سه سال اخیر 5٨ نفر از فرزندان شاهد و ایثارگر رتبههای تک و دو رقمی کنکور را به دست آوردهاند که آمار سال ٩٧ نسبت به سال قبل از آن 5٠ درصد افزایش نشان میدهد.
کاویانیراد در ادامه اظهارکرد:در راستای ارتقای کمی و کیفی سطح علمی دانش آموزان ایثارگر چند برنامه مد نظر داریم که از جمله آنها میتوان به برگزاری جشنواره ملی جایزه ایثار و ارتباط با دستگاههای ذیربط اشاره کرد. از جمله دغدغههای ما در این زمینه نیز میتوانیم به ارتقای سطح علمی و اخلاقی،مهارتهای اجتماعی وزمینهسازی برای حضور فعال نسل ایثارگر در عرصه اشتغال اشاره کنیم.
دراین مراسم،خدایی رئیس سازمان سنجش نیز گزارشی را از شرکت فرزندان شاهد و ایثارگر و رزمندگان در آزمونهای سراسری ارائه کرد.