ماهان شبکه ایرانیان

سرنوشت ۹ میلیارد تومان دریافتی دولت برای صدور کارت سوخت

با افزایش سرسام آور قاچاق سوخت، پس از ٦ سال دولت تصمیم گرفت مجددا کارت سوخت بنزین و گازوئیل را فعال کند

سرنوشت 9 میلیارد تومان دریافتی دولت برای صدور کارت سوخت

با افزایش سرسام آور قاچاق سوخت، پس از ٦ سال دولت تصمیم گرفت مجددا کارت سوخت بنزین و گازوئیل را فعال کند. استفاده از کارت سوخت قرار است بزودی اجباری شود.
شرکت پست در قبال این‌ که کارت‌های سوخت جامانده در این شرکت را به مالکان ارائه می‌کند، به ازای هر کارت سوخت 10 هزار تومان از مالک خودرو دریافت می‌کند و با توجه به این ‌که 924 هزار کارت سوخت در این شرکت مانده، جمع مبلغ اخذ شده از مردم، بیش از 9 میلیارد تومان می‌شود.
سیاستگذاری درباره بنزین در ایران همواره موضوعی پرچالش بوده و تبدیل شدن این محصول به کالایی شاخص در نگاه جامعه سبب شده تا قیمت‌گذاری آن ابعاد اقتصادی، سیاسی و اجتماعی گسترده‌ای پیدا کند.

بعد از آن‌ که بازگشت کارت سوخت به چرخه سوخت‌گیری الزامی شد، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی اعلام کرد که 924 هزار کارت سوخت متعلق به خودروهایی که از سال 1393 تا 1397 شماره‌گذاری شده اند، به دلایل مختلف به دست صاحبان خودرو نرسیده و در شرکت پست مانده‌اند. مالکان می‌توانستند از طریق سایت اینترنتی شرکت پست به نشانی  (WWW.POST.IR) از این‌ که کارت سوخت آن‌ها در شرکت پست است یا خیر، اطلاع کسب کنند.
در این راستا زمانی که مالکان برای دریافت کارت سوخت از شرکت پست اقدام می‌کنند، این شرکت از هر یک از این افراد 10 هزار تومان هزینه دریافت می‌کند. هزینه‌ای که به گفته زیبا اسماعیلی - سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - هزینه صدور کارت و متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است.

کارت سوخت

یک محاسبه سرانگشتی نشان می‌دهد اگر از 924 هزار نفری که کارت سوخت آن‌ ها در شرکت پست مانده است، 10 هزار تومان اخذ شود، بیش از 9 میلیارد تومان به حساب شرکت ملی پخش می‌رود.
در این راستا، سید محمدرضا موسوی‌ خواه - مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - با تایید این موضوع که هزینه‌ای که شرکت پست از مردم می‌گیرد، به حساب این شرکت واریز می‌شود، اظهار کرد: البته این مبلغ متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیست، بلکه صرف هزینه صدور کارت، هزینه پست و هزینه شخصی‌سازی می‌شود. در واقع شرکت ملی پخش مبلغی دیگر هم به این مبلغ اضافه می‌کند تا بتواند هزینه تامین کارت را انجام دهد.
بر اساس گفته هاى وى این هزینه متعلق به زمان حال نیست و از روز نخست به این صورت بوده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: هر کارت، نزدیک به دو درهم خریداری می‌شود و علاوه بر آن، برای هر کارت 400 یا 500 تومان هزینه می‌کنیم و جمع هزینه حدود 12 هزار تومان می‌شود. هزینه پست را هم باید نظر گرفت که با این اوصاف کل هزینه‌ها بیش از 16 هزار تومان می‌شود، اما 10 هزار تومان از مردم گرفته می‌شود و سایر هزینه‌ها را شرکت ملی پخش تامین می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان