ماهان شبکه ایرانیان

بررسی اپلیکیشن بالونت؛ جایگزین بومی اسلک

برای برنامه‌ریزی‌های دقیق و همچنین دریافت بازدهی بیشتر، استفاده از اپلیکیشن‌های چت تیمی می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد

بررسی اپلیکیشن بالونت؛ جایگزین بومی اسلک

برای برنامه‌ریزی‌های دقیق و همچنین دریافت بازدهی بیشتر، استفاده از اپلیکیشن‌های چت تیمی می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد. متأسفانه بعد از آنکه اسلک کاربران ایرانی را تحریم کرد، کسب و کار‌های زیادی برای برنامه‌ریزی تیمی و برخی از هماهنگی‌ها با مشکل رو به رو شدند. اپلیکیشن بالونت نرم افزاری کاملا ایرانی است که برای پر کردن این خلاء روی کار آمده و پس از تحریم اسلک توسعه داده شده تا بتواند برای برنامه‌ریزی و مدیریت کسب و کارها در نقش جایگزین ظاهر شود.

در این مطلب نگاهی خواهیم داشت به ویژگی‌های پر شمار بالونت. پس تا پایان با ما همراه باشید.

اپلیکیشن بالونت از هر نظر یک نرم افزار کامل به شمار می‌آید. عرضه‌ی نسخه‌های اندروید، وب، ویندوز، مک و لینوکس این اپلیکیشن را مولتی پلتفرم کرده و باعث می‌شود به روش‌های مختلف به آن دسترسی داشته باشید. البته بالونت هنوز نسخه‌ی iOS را عرضه نکرده که احتمالا به زودی این اتفاق هم خواهد افتاد تا با یک نرم افزار کاملا مولتی پلتفرم رو به رو باشیم.

در بدو ورود به نرم افزار متوجه می‌شوید که امکانات مختلفی در اختیارتان قرار دارد، از ایجاد گروه‌های مختلف به سبک شبکه‌های اجتماعی گرفته تا ایجاد دفتر مالی و پروژه‌های مختلف برای محول کردن کار‌ها به دیگر همکارانتان. این ویژگی‌های متعدد در کنار استفاده از ظاهری مناسب باعث می‌شود حین استفاده از بالونت احساس خوب و مطلوبی داشته باشید.

بالونت از همان ابتدا اعلام می‌کند که تنها یک اپلیکیشن مربوط به برنامه ریزی و مدیریت کسب و کار نیست، بلکه خود را یک شبکه‌ی اجتماعی کامل می‌داند که علاوه بر ارائه‌ی امکانات معمول ویژگی‌هایی دارد که با استفاده از آن‌ها به خوبی می‌توانید به مدیریت پروژه و برنامه ریزی کسب و کارتان بپردازید.

اپلیکیشن بالونت

بالونت به شما اجازه می‌دهد تا مثل اکثر پیام‌رسان‌ها گروه‌های مختلف ایجاد کنید تا در آن به تبادل نظر، ارسال فایل و عکس و همچنین پیام‌های صوتی بپردازید. این گروه می‌تواند عمومی یا خصوصی باشد؛ در واقع همه‌ی بخش‌هایی که ایجاد می‌کنید می‌توانند عمومی یا خصوصی باشند. در گروه عمومی، کاربران با استفاده از جستجو قادر هستند تا به آن اضافه شوند و در صورت خصوصی بودن تنها با دعوت سازنده‌ی گروه، اعضای جدید وارد خواهند شد.

بخش دیگر کارگروه است که شباهت زیادی به گروه دارد اما با این تفاوت که در آن می‌توانید علاوه بر گفتگو و ارسال فایل‌های مختلف به انجام کار و ثبت تراکنش‌های مالی هم بپردازید. همچنین می‌توانید با استفاده از بالونت یک کانال ایجاد کنید تا به عنوان مدیر همه‌ی اطلاع‌رسانی‌های مد نظرتان را به گوش اعضا برسانید.

یکی از ویژگی‌های بسیار جالب و کاربردی بالونت امکان ایجاد گروه‌هایی برای تعریف پروژه و درج لیستی از کار‌هاست که به عنوان مدیر می‌توانید هرکدام را به یکی از اعضای گروه ایجاد شده‌تان اختصاص دهید. در واقع در این گروه شما یک پروژه تعریف کرده و به طور دقیق مشخص می‌کنید که تاریخ سررسید و مسئول آن چه کسی خواهد بود. همچنین می‌توانید برای انجام پروژه‌های مختلف چک لیست تعریف کنید.

اپلیکیشن بالونت

امکان ایجاد مخزن جلسه یکی دیگر از ویژگی‌های خوب بالونت است که با ایجاد یکی از آن‌ها می‌توانید اعضای مختلفی را به آن دعوت کنید و برنامه ریزی جلسات مختلف و همچنین درج دستور جلسه و صورت جلسه را در آن به انجام برسانید. یکی دیگر از بخش‌ها فرم نام دارد که با استفاده از آن قادر هستید یک فرم کامل طراحی کنید و آن را در اختیار دیگر اعضای گروه قرار دهید.

در نهایت یک گزینه تحت عنوان ایجاد شبکه در بالونت طراحی شده که می‌توانید همه‌ی موارد گفته شده را فقط برای یک سازمان یا یک شرکت ایجاد نمایید و بخش‌های مختلف مثل گروه‌ها، مخزن جلسه، دفتر مالی، کانال و ... را به صورت متمرکز در یک بخش جمع آوری کنید. با انجام این کار یک حالت جدید به انواع بخش‌ها علاوه بر خصوصی و عمومی اضافه خواهد شد که حالت داخلی نام دارد.

حالت داخلی شبیه به حالت عمومی عمل می‌کند اما جامعه‌ای که مورد بحث قرار می‌دهد همه‌ی اعضای حاضر در شبکه خواهند بود. به عنوان مثال شما با ایجاد یک شبکه برای شرکت خود می‌توانید گروه‌هایی خصوصی داشته باشید که اعضایش تنها با دعوت شما قادر به عضویت در آن هستند و همچنین می‌توانید گروه‌هایی ایجاد کنید که عضویت در آن به اختیار اعضای شبکه باشد. لازم به ذکر است که حتی در شبکه‌ها هم امکان ایجاد گروه‌های عمومی که همه‌ی کاربران بالونت قادر به عضویت در آن هستند نیز وجود خواهد داشت.

بالونت ظاهری جذاب دارد که به صورت پیش فرض پس زمینه‌ی آن سفید است و به طور کلی از تم روشن استفاده می‌کند. اما این امکان در اختیار کاربران قرار دارد که از تم تاریک آن هم برخوردار شوند. استفاده از این حالت در تاریکی و زمانی که نور کم است می‌تواند به شما کمک کند تا دیرتر خسته شوید و بازدهی بیشتری برای مدیریت کار‌های خود داشته باشید.

همانطور که پیش‌تر گفتیم بالونت خود را یک شبکه‌ی اجتماعی می‌داند و شاید به همین دلیل باشد که با ایجاد یک بخش به نام سیگنال تلاش کرده تا همه‌ی کاربران آخرین اطلاعات و اخبار مهم را به تفکیک هشتگ‌ها مشاهده کنند. در یکی از بخش‌های طراحی شده در این نرم افزار مشابه بخش ترند‌های توییتر می‌توانید آخرین اخبار مهمی که در محیط عمومی بالونت رد و بدل می‌شود را دنبال کنید. البته این بخش هنوز فعالیت قابل توجهی ندارد.

در این اپلیکیشن شما شاهد میز کار هم خواهید بود. در میز کار یک تقویم می‌بینید که می‌توانید در آن زمان‌های مشخص شده در پروژه‌های مختلف را مشاهده کنید. در این بخش روز‌هایی که باید پروژه‌ای تحویل دهید را مشاهده خواهید کرد و با کلیک کردن روی آن روز می‌توانید اطلاعات مربوطه را در پایین تقویم مشاهده کنید.

اپلیکیشن بالونت

اما این پایان کار بالونت نیست. در این نرم افزار بخشی تحت عنوان ویترین طراحی شده که با ورود به آن می‌توانید برخی گروه‌ها و کانال‌های عمومی طراحی شده را مشاهده کنید. کافیست وارد یکی از آن‌ها شوید و با دیگر افرادی که در آن‌ها فعالیت دارند به گفتگو بپردازید.

مثلا گروه توسعه دهنده‌ی بالونت گروهی عمومی ایجاد کرده که بالونکست نام دارد. شما با ورود به این بخش قادر هستید نقطه نظرات خود را راجع به بالونت و عملکرد آن در اختیار توسعه دهندگان قرار دهید. همچنین کانالی تحت عنوان بالونیوز ایجاد شده که آخرین اطلاعات مربوط به این نرم افزار را در اختیار کاربران قرار خواهد داد.

اپلیکیشن بالونت

نسخه‌ی وب

همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، بالونت یک نرم افزار مولتی پلتفرم است و استفاده از آن فقط به گوشی محدود نیست. این نرم افزار علاوه بر نسخه‌ی اندروید در پلتفرم‌های دیگر نظیر مک، ویندوز، و وب هم حضور دارد. همه‌ی نسخه‌های تولید شده در این نرم افزار امکانات مشابهی دارند و نمی‌توان گفت یکی از آن‌ها نسبت به دیگری کامل تر است.

برای استفاده از بالونت به هیچ عنوان نیاز به ساخت حساب کاربری و به خاطر سپردن رمز عبور نخواهید داشت. این نرم افزار برای ورود به حساب کاربری و مدیریت کسب و کار‌ها تنها از شما شماره‌ی تلفن همراهتان را می‌خواهد. برای ورود کافیست کد ارسال شده از طریق پیام کوتاه را وارد کنید. با هر شماره‌ی تلفن شما یک حساب کاربری مجزا خواهید داشت. پلتفرم‌های مختلف به طور کامل با یکدیگر همگام هستند.

البته لازم به ذکر است که یکی از معایب بالونت عدم عرضه‌ی نسخه‌ی iOS به شمار می‌رود که البته با توجه به سختگیری‌های اپل به خاطر تحریم‌ها طبیعی به نظر می‌رسد اما به هر ترتیب بسیاری از کاربران ایرانی از آیفون استفاده می‌کنند که فعلا برای برخورداری از بالونت باید از نسخه‌ی وب آن در گوشی بهره‌مند شوند.

اپلیکیشن بالونت

نسخه‌ی ویندوز

به طور کلی می‌توان بالونت را یک اپلیکیشن بسیار کامل با ویژگی‌های مختلف و متعدد دانست اما یکی از معایب قابل توجه آن عدم ارائه‌ی توضیحات کافی برای استفاده از بخش‌های پرشمار آن است. بالونت ویژگی‌های بسیار زیادی را ارائه می‌کند که کاربران برای آشنایی با آن‌ها نیاز دارند به طور دقیق راهنمایی شوند. به عنوان مثال بسیاری از کاربران در بدو استفاده از این نرم افزار متوجه وجود گزینه‌ی شبکه نخواهند شد.

البته بعید به نظر می‌رسد که تیم توسعه دهنده‌ی بالونت به این موضوع توجهی نداشته باشد، چرا که آموزش‌های نصفه و نیمه‌ای از بخش‌های مختلف در اپلیکیشن بالونت مشاهده می‌شود، اما شاید بد نباشد که تیم سازنده‌ی بالونت یک پرونده‌ی اختصاصی تهیه کند که همه‌ی بخش‌های مختلف نرم افزار را به طور کامل و دقیق توضیح داده باشد.

در آخر باید یک بار دیگر اعلام کنیم که بالونت نرم افزاری دقیق و پر از ویژگی‌های کاربردی است که می‌تواند برای کسب و کار‌ها مفید باشد. البته این نرم افزار در ابتدای مسیر به سر می‌برد و همیشه جا برای پیشرفت وجود خواهد داشت، اما اگر برای کسب و کارتان به دنبال نرم افزاری قابل اعتماد هستید بدون شک بالونت می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای شما باشد.

بالونت - شبکه اجتماعی کاری
  • بالونت - شبکه اجتماعی کاری
  • قیمت: رایگان
  • سازنده: زمین
  • سیستم عامل: اندروید
  • حجم: 20.3 مگابایت
دانلود

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان