شناسه : ۱۶۷۱۵۳۴ - پنجشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۱:۳۱
معاون فنی و عمرانی شهردار تهران در نشست خبری:
سالانه تهران به یک میلیون تن آسفالت نیاز دارد/ استفاده از ۲۵۰هزار تن آسفالت در تهران
به گزارش اقتصادآنلاین، صفا صبوری دیلمی در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اواخر سال گذشته، تغییراتی در حوزه عمرانی صورت گرفت و رویکرد این حوزه در ارتباط با معابر شهر تهران تغییر پیدا کرده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در آن مقطع شهرداریها مشکلاتی را در ارتباط با موضوعات مالی و اعتباری داشتند و مناطق با این موضوع درگیر بودند، در نهایت تامین آسفالت معابر برای آنها سخت بود و در نتیجه معاونت فنی عمرانی شهرداری مسئولیت تامین و تولید آسفالت معابر را برعهده گرفت و در این زمینه برنامهریزی را انجام داد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: در همین ارتباط این معاونت برآوردی را درباره نیاز معابر شهر تهران به آسفالت انجام داد و در نهایت 110 کیلومتر مربع از معابر شهر تهران برای آسفالتریزی و روکش و لکهگیری مشخص شد و در ادامه نیز با تامین آسفالت از سوی معاونت فنی و عمرانی و توزیع آن در مناطق، برآیند آسفالتریزی آغاز شد.
صبوری دیلمی گفت: طبق آمار و گزارشات عمر آسفالت حدود 10 سال است که البته این منوط به استفاده از آسفالت و کیفیت مناسب است و در حالی آسفالتریزی در مناطق مختلف تهران اعم از معابر و بزرگراهها در 12 اسفندماه سال 97 آغاز شد که در این زمینه برنامهریزی شد که تا پایان سال 98 یک میلیون تن آسفالت در معابر تهران استفاده شود.
وی تصریح کرد: طبق برنامهریزی به مناطق مختلف شهر تهران اعلام شد که آسفالت تهیه نکنند و آسفالت مورد نیاز توسط معاونت فنی عمرانی تهیه و در اختیار آنها قرار خواهد گرفت. بر همین اساس معاونت مربوطه آسفالت را در کارخانههای خود تولید و در اختیار مناطق قرار داد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران اظهار کرد: هدف ما آسفالتریزی به میزان یک میلیون تن در سال 98 بوده و طبق اعلام قبلی، قرار بود تا اوایل تیرماه یک چهارم این آسفالت یعنی 250 هزار تن مورد استفاده قرار گیرد که خوشبختانه روز گذشته اعلام شد که 250 هزار تن آسفالت در معابر و بزرگراههای شهر تهران مورد استفاده قرار گرفت.
به گفته صبوری دیلمی، این موضوع با تاخیر چند روزه انجام شد که البته مربوط میشود به اینکه 15 الی 20 روز در تهران بارندگی داشتیم و عملاً ما نمیتوانستیم کاری را انجام بدهیم. طبق برنامهریزی به وعده خود عمل کردیم و توانستیم در یک بازه زمانی مشخص 250 هزار تن آسفالت در معابر و بزرگراههای تهران بریزیم.
وی گفت: طی این مدت علاوه بر روکش آسفالت لکهگیری نیز در معابر و خیابانهای اصلی و فرعی انجام شده و 25 هزار نقطه در شهر تهران مورد مرمت قرار گرفتهاند و این در حالی است که تمامی بزرگراهها و مسیرهای بی آر تی، عکسبرداری و اسکن شدهاند تا نقاط خرابی آنها مشخص و در نهایت طی روزهای آینده معابر و مسیرها ترمیم شود. برنامهریزی این معاونت این است که تا پایان سال 98 یک میلیون تن آسفالت در شهر تهران در معابر و بزرگراهها بریزد. بر اساس برنامهریزی در طی 365 روز از سال، ما میتوانیم 330 روز آسفالت در معابر بریزیم و در واقع روزی سه هزار تن در معابر و بزرگراهها آسفالت ریخته میشود. این در حالی است که در ایام ماههای تیر، مرداد و شهریور این رقم به حدود 3 هزار و 200 تا 3 هزار و 500 تن میرسد.
صبوری دیلمی افزود: بر اساس برنامهریزیهای انجام شده در نقاطی که مسیر تردد اتوبوسهای بیآر تی است و با توجه به ترمز اتوبوسها، خرابیهایی را در مسیرها شاهد هستیم که بر همین اساس برنامهریزی برای ترمیم این خرابیها انجام شده است ضمن اینکه در نزدیکی ایستگاههای بی آر تی، زیرساختهای آسفالت نیز عوض خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که شناسایی معابر و لکهگیری خیابانها از چه طریقی استفاده میشود، گفت: بخشی از این کار توسط پیامهای شهروندان از طریق سامانههای 137 و 1888 و پیامهای آنهاست و بخشی دیگر مربوط میشود به پایشی که شهرداران مناطق و نواحی مسئولان مربوطه انجام دادهاند.
وی در رابطه با بیشترین مناطقی که آسفالتریزی شدهاند، تأکید کرد: در این زمینه میتوان به مناطق جنوبی تهران که بیشترین لکهگیری را داشتهاند اشاره کرد ضمن اینکه مناطق شمالی تهران کمترین لکهگیری را داشتهاند. منطقه 5 بیشترین روکش را در بین مناطق به خود اختصاص داده است.
صبوری دیلمی خاطرنشان کرد: سیستم پایش مکانیزه در فاز نخست آسفالتریزی معابر و بزرگراهها؛ یک میلیون متر مربع اجرای عملیات روکش اسفالت شده و 25 هزار نقطه مرمت موضعی خرابی آسفالت انجام شده و در همین زمینه تراش و روکش مکانیزه در بیش از 160 معبر اصلی انجام شده است.