به گزارش ایسنا، عبدالحمید امامی در جلسه شورای معاونین مالی و اقتصاد شهری مناطق و سازمانها گفت: معاونین مالی و اقتصاد شهری در مناطق و سازمانها در واقع نمایندگان اصلی ما به عنوان افرادی هستند که دستور العملها و ماموریتهای سازمانی را باید با برنامهریزی و نظارت عالیه به اجرا برسانند بنابراین تعیین صلاحیت و انتصاب این افراد از اهمیت بالایی برخوردار است. در همین راستا باید ارزیابی دقیقی از عملکرد مدیران در مناطق و سازمانها صورت گیرد و در واقع ملاک عمل برای ارتقاء و تغییرات در سطوح مختلف همین ارزیابی عملکرد خواهد بود.
امامی با اشاره به لزوم تشکیل جلسات کمیته درآمد در مناطق به صورت هفتگی افزود: کمیته درآمد مناطق باید به صورت هفتگی و با جدیت برگزار شود تا از این طریق بتوان منابع مشخصی را برای پرداخت دیون در نظر گرفت و این امر با سرعت بیشتری همراه شود.
وی ادامه داد: پرداخت دیون از مهمترین نگرانیهای مدیریت شهری است و ما امیدواریم با برنامهریزیهای مناسب این مهم تسریع شود و در این راستا پرداخت دیون تا سقف 5 میلیارد ریال را در اولویت قرار دادهایم.
معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در ادامه سخنان خود با اشاره به ابلاغ بخش نامه کاهش هزینهها در شهرداری تهران گفت: در این زمینه ستادی تشکیل شده تا با پایش و نظارت موثر نقش تاثیر گذاری در عملیاتی شدن این بخش نامه ایفا کند،هر چند این کاهش در برابر تعهدات مالی مدیریت شهری ناچیز است اما حرکت به سمت انضباط مالی می تواند رویکرد تاثیر گذاری داشته باشد که نتیجهاش در بلند مدت به سود مدیریت شهری و شهروندان خواهد بود.
امامی در ادامه گفت: در راستای ساماندهی استفاده از خودروها در سطح مناطق و نواحی نیز سهمیه خاصی واگذاری شده تا حد مناسبی از خودروها در اختیار مناطق و نواحی اختصاص داده شود.
معاون شهردار تهران همچنین با اشاره به موضوع راهاندازی تاکسیهای اینترنتی در شهرداری تهران گفت: هدف از این اقدام، ساماندهی کارکرد عزیزان خودرو سرویس در شهرداری تهران است و به هیچ عنوان مدیریت ارشد در شهرداری تهران به فکر از کار بر کنار کردن این عزیزان نیست و رانندگان خودرو سرویس هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.
امامی همچنین با اشاره به راه اندازی تالار معاملات شهرداری تهران و سامانه قراردادها گفت: راه اندازی سامانه قراردادها و تالار معاملات شهرداری از تحولات خوب در عرصه انضباط مالی و شفافیت خواهد بود که در این زمینه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا هر چه بیشتر در جهت شفافیت مناسبات مدیریت شهری گام برداریم.
به گزارش شهرنوشت، در این جلسه بررسی درآمد های مناطق و میزان اسناد باز و هزینه شده مناطق و سازمان ها صورت گرفت و تأکید شد تا در چند روز آینده میزان قابل قبولی از هزینه کرد بودجه های ابلاغی در سطح مناطق اعلام شود. همچنین آن دسته از سازمانها و شرکت هایی که هنوز نسبت به راه اندازی سامانه بهای تمام شده اقدام نکرده اند، تاکید شد تا نسبت به این امر مبادرت ورزند.