به گزارش ایسنا، در این مراسم سردار جواد خضرایی مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بیان کرد: اعتقاد داریم که همواره با برخورداری و بهرهمندی از بهترین اقدامات توسط همکارانمان زمینه مساعدی برای رشد و شکوفایی این موزه را فراهم کنیم؛به همین خاطر همکارانم در بخشهای مختلف تلاش کردند که این موزه از بهترین اقدامات بهرهمند شود.
وی افزود: تحقیق و پژوهش برای دستیابی به راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و ارائه کارکردهای دفاع مقدس دو سطح از فعالیتهای ما را تشکیل داده است. به لطف خدا هم اکنون نیز موفق شدیم به عنوان دوستدار محیط زیست لوحی را دریافت کنیم. امیدوارم که این موزه در سایر زمینهها تلاش کند تا به عنوان یک موزه خوب معرفی شویم.
خضرایی گفت: با بضاعت اندکی که داریم تلاش میکنیم تا بخشی از تاریخ کشورمان را که در آن حدود 240 هزار نفر برایش جان سپردهاند به نسلهای مختلف معرفی کنیم. در حقیقت موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گوشهای از ایثارگری و فداکاری این عزیزان را بازگو میکند و نگاه ما مانند نگاه سایر موزهها به اشیاء دفینه نیست بلکه ما میخواهیم اقدامات و ایثارگریهای مردم را به جامعه معرفی کنیم. در این راستا کارشناسان بخشهای مختلف و تخصصی نیز باید به ما کمک کنند و نقطه نظرات خودشان را بگویند چرا که دشمن آمده بود که تمدن بزرگ ایران را در سیطره عرب جاهلیت قرار دهد اما افرادی از این منسئله جلوگیری کردند. اگرچه همه مردم در جبهه حضور نیافتند اما بیشتر جامعه به عنوان پشتیبانی کننده جنگ ایفای نقش کردند. بنابراین کمکی که متخصصان موزه و ایکوم دارند در حقیقت صرفا محدود به کمک به موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیست بلکه در سطح بینالمللی نیز مطرح خواهد شد.
سردار خضرایی درباره موضوع کارکرد دشمنشناسی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توضیح داد: ایجاد شرایط برای ایجاد احساس مقاومت نسبت به جایگاه موزه اهمیت بیشتری خواهد داشت. خوشبختانه این مجموعه از محتوا و اسناد بسیار خوبی برخوردار است و آنچه ما اکنون نیازمندیم در حوزه کارکردی موزه است.
به گزارش ایسنا، در بخش دیگری این مراسم، گلمکانی، رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران بیان کرد: این بسیار خوب است که مجموعهای به غیر از ساختمانهای شخصی برای ارتقای شاخصهای محیط زیست تلاش میکنند. موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در راستای حفظ محیط زیست و توجه به آن ملاحظات محیط زیستی را در نظر گرفته است و چه خوب است که افرادی که ایثارگر و پیشکسوت ایثار و شهادت هستند در زمینه ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست همراه شدهاند.
وی یادآور شد: در حقیقت ساختمانهای دوستدار محیط زیست به طور داوطلبانه شاخصهایی را در رابطه با حفظ محیط زیست در پروژهها و ساختمانهایشان در نظر میگیرند و فرایندهای کاری خود را با محیط زیست تطبیق میدهند. در این زمینه ما توانستهایم یک مدل بومی براساس معیارها و شاخصهایی پیرامون صرفهجویی در مصرف آب، معماری، مدیریت پسماند و استفاده از مصالح ساختمانی برخوردار شویم. در این زمینه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس موفق به دریافت لوح نقرهای دوستدار محیط زیست شد.