به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شینا انصاری رئیس محیط زیست شهرداری تهران در مراسم رویداد بین المللی کلیماتون 2019 که همزمان با تمام شهرهای جهان برگزار شد، اظهار کرد: محوریت اصلی رویداد کلیماتون 2019 تغییرات اقلیمی و گرمایش زمین است و مولفه اصلی آن پسماند است.
وی با بیان اینکه تولید گاز متان یکی از عوامل گرمایش زمین است، افزود: با افزایش تولید پسماند، گاز متان نیز افزایش خواهد یافت، به همین دلیل برای کاهش تولید پسماند باید مدیریت درستی داشته باشیم.
انصاری با اشاره به تولید پسماند در شهر تهران گفت: براساس آمار سازمان مدیریت پسماند شهر تهران، در 6 ماهه نخست امسال روزانه حدود 5 هزار و 300 تن زباله به سایت دفن پسماند آرادکوه منتقل شده است.
بیشتر بخوانید: سازمانهای مردم نهاد سفیران حمایت از محیط زیست و کاهش پسماند
وی بیان کرد: بر اساس همین آمار 68 هزار تن پسماند بیمارستانی و 37 هزار تن ساختمانی در شهر تهران تولید شده است.
انصاری با بیان اینکه تولید پسماند تبعات بدی برای زیست شهر دارد، گفت: هر چه تولید پسماند افزایش یابد، آلایندگیهایی از جمله هوا، آب، خاک و حتی بیماری برای انسان نیز افزایش مییابد.
وی افزود: قانون مدیریت پسماند در کشور از سال 1383 به تصویب رسید که مدیریت تفکیک از مبدأ توسط دستگاههای مربوطه در آن مشخص شده است.
رئیس محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به اینکه تفکیک زباله از مبدأ یکی از اقدامات شهرداری تهران برای کاهش پسماندهای خانگی بود، تصریح کرد: شهرداری تهران برای کاهش مصرف گرایی و تفکیک از مبدأ از نظرات پژوهشگران و متخصصان این حوزه و مشارکت مردم استفاده کرده است.
وی افزود: توجه به بازیافت و ارزش گذاری به پسماند نیز یکی از موضوعات مهم شهرداری تهران است.
تولید 68 هزار تن پسماند بیمارستانی در شهر تهران