به گزارش ایسنا، دکتر حسین مطلبی که در برنامه "انقلاب ماندگار" رادیو گفتوگو، سخن میگفت، با بیان اینکه انقلاب اسلامی تحول بزرگی در جهان سیاست ایجاد کرد، گفت: بسیاری از تحولات سیاسی جهان به خصوص تحولات خاورمیانه به تبع انقلاب اسلامی ایران ایجاد شدند و اگر ادعا کنیم انقلاب اسلامی ایران در تاریخ سیاسی جهان یک نقطه عطف است، ادعای گزافی نکردهایم، بلکه بسیاری از جامعهشناسان دنیا حتی کسانی که نمیخواهند به این حقیقت اعتراف کنند، ناچار شدند این حقیقت را اعتراف کنند.
وی با تاکید بر اینکه امام خمینی(ره) صرفا رهبر یک جنبش سیاسی نبود که فقط یک جنبش بیرونی را ایجاد کند، بلکه اندیشه سیاسی را عرضه کرد که آن اندیشه، مردم را به حرکت در آورد و مردم بلند شدند و خواستند آن اندیشه را پیاده کنند، افزود: از این جهت بسیار لازم است وقتی که ما میخواهیم گفتمان اسلامی را مطالعه کنیم آن اندیشه را بشناسیم.
این پژوهشگر عرصه اندیشه سیاسی افزود: با توجه به تلاشهایی که برای وارونه جلوه دادن این اندیشه انجام می شود تا روند انقلاب اسلامی را به انحراف بکشند، باید در باب اندیشه حضرت امام(ره) و مخصوصا اندیشههای سیاسی ایشان، تکثر کار شود.
دکتر حسین مطلبی با اشاره به تلاشهایی که برای تحریف اندیشه حضرت امام(ره) صورت می گیرد، این تلاشها را به دو گونه در نظر گرفت و عنوان کرد: گونه اول، میخواهند اصل اندیشههای امام(ره) را به گونهای مضمحل کنند و به طور آشکارا خودشان را در تقابل با این اندیشه نشان دهند و دشمنی خودشان را با این اندیشهها مخفی نمیکنند و از طرفی قوت این اندیشهها باعث میشود که نتوانند آن را به صورت صریح و بدون انحراف با مردم در میان بگذارند و لذا سعی میکنند اندیشه های امام(ره) را به صورت کاملا وارونه جلوه دهند که امام(ره) طرفدار خشونت های خاصی بودند و غیره.
وی تاکید کرد: گرچه این جریان وجود دارد ولی جریان قدرتمندی نیست و نمیتواند در جامعه اثرگذاری خودش را داشته باشد چون مردم دلبسته اندیشههای امام(ره) هستند.
پژوهشگر مرکز مطالعات راهبردی به جریان دوم اشاره کرد و گفت: در جریان دوم، دانسته میخواهند با تحریف اندیشه های امام(ره) ، مسیر اصلی انقلاب اسلامی را منحرف کنند. چرا ما باید دائما اندیشههای امام(ره) را بررسی کنیم چون این انقلاب از مسیر خودش خارج نشود.
وی افزود: این جریان سعی میکنند تقریر جدیدی از امام(ره) ارائه دهند که با آن چیزی که واقعیت امام(ره) است همخوانی ندارد. این جریان در جریانهای سیاسی جامعه ما و جریانهایی که بعضا در خارج از کشور هستند، سعی میکنند خودشان را دلبسته به اندیشهها و آرمانهای امام(ره) نشان دهند.
دکتر مطلبی با اعلام اینکه نگاه امام(ره) به سیاست، هدایت مردم بود، اظهار کرد: امام سیاست را ابزاری برای هدایت مردم میدانستند.
ابوالحسن حسنی با اشاره به یکی از نگرانیهای امام(ره) ، گفت: یکی از مشکلاتی که حتی همین الان با آن مواجه هستیم و حضرت امام(ره) از ابتدای کار به این مسئله خیلی توجه داشت و نگران بود، این بود که خیلی از مومنین و مقدسین تصورشان این است که اسلام و سیاست دو امر جدا از هم هستند و این اندیشه ای است که استعمار برای آن تلاش بسیار کرد تا در میان مردم جا بیاندازد.
برنامه "انقلاب ماندگار" با موضوع (بررسی اندیشه سیاسی امام خمینی (ره) و حاکمیت در اندیشه سیاسی امام(ره) با حضور دکتر حسین مطلبی پژوهشگر مرکز مطالعات راهبردی و ابوالحسن حسنی پژوهشگر عرصه اندیشه سیاسی به روی آنتن رفت.
فایل صوتی برنامه "انقلاب ماندگار" از سایت شبکه قابل دریافت است.