ماهان شبکه ایرانیان

بانک‌ها به چه کسانی وام کرونا ندادند؟

خبرگزاری ایسنا: پرداخت تسهیلات حمایتی به فعالان اقتصادی و شاغلان کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا در 14 رسته منتخب و شناسایی شده از سوی وزارت کار از 13 خرداد آغاز شد. بر این اساس 14 رسته شغلی منتخب که بیشترین آسیب از شیوع ویروس کرونا را متحمل شده و دارای لیست بیمه در قالب کارفرمایی یا خویش فرمایی بودند، توانستند در سامانه کارا ثبت نام کنند و برای گرفتن وام به بانک‌ها معرفی شوند.

فارغ از رسته‌های شغلی، وزارت کار یک میلیون واحد اقتصادی آسیب دیده از کرونا را هم شناسایی و با ارسال پیامک، آن‌ها را مشمول دریافت تسهیلات حمایتی کرونا اعلام کرد.

آنطور که معاون اشتغال وزارت کار گفته روند ثبت نام متقاضیان در هفته‌های اخیر شدت گرفته؛ به طوری که 64 هزار مورد ثبت‌نامی طی هفته آخر انجام شده و دریافت تسهیلات با استقبال بیشتری از سوی متقاضیان همراه بوده است.

در این بین بانک‌ها به کسانی که مدارک هویتی خود را تکمیل نکرده یا مدارک را در وقت مقرر تحویل ندادند یا از گرفتن تسهیلات منصرف شدند، تسهیلاتی پرداخت نکرده اند.

پیش از این کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، مهلت ثبت نام وام کرونا را برای صاحبان مشاغل بیمه شده تا 15 شهریور و صاحبان مشاغل فاقد بیمه تا پایان شهریور تمدید کرد تا با مراجعه به سامانه کارا به نشانی https://kara.mcls.gov.ir/ نسبت به ثبت نام خود در سامانه اقدام کنند.

این کارگروه همچنین شرط "نداشتن چک برگشتی" را از شروط دریافت همه تسهیلات کرونایی حذف کرد تا پرداخت تسهیلات کرونا به متقاضیان و کسب و کار‌های آسیب دیده از کرونا با سرعت بیشتری دنبال شود.

مطابق اعلام معاونت اشتغال وزارت کار، دولت تاکنون بیش از 2400 میلیارد تومان تسهیلات به 14 رسته شغلی به شدت آسیب دیده از کرونا پرداخت کرده است.

بیشترین تسهیلات پرداخت شده در میان رسته‌های کسب‌وکار‌های آسیب‌دیده از کرونا متعلق به رانندگان بوده است.

در بحث تعداد تشکیل پرونده نیز رانندگان با بیش از 177 هزار فقره، بیشترین تعداد پرونده را به خود اختصاص داده و در صدر قرار گرفته اند؛ رسته‌های حمل‌ونقل عمومی و آرایشگاه‌ها نیز در رده بعد از آن قرار دارند.

به گزارش ایسنا، تاکنون 115 هزار نفر از شاغلان غیر رسمی برای دریافت وام کرونا ثبت نام کرده اند که حدود 1519 میلیارد ریال اعتبار به متقاضیان پرداخت شده است. وزارت صنعت، معدن و تجارت با 41 هزار و 741 مورد ثبت نامی و وزارت کشور با 35 هزارو 570 مورد ثبت نامی، دارای بیشترین تعداد شاغلین غیر رسمی متقاضی دریافت تسهیلات حمایتی بوده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی