ماهان شبکه ایرانیان

توزیع محلول ضدعفونی کننده ۹۹ درصد آب، توسط شهرداری بین اقشار نیازمند+ سند

شهرداری تهران به نام محلول‌های ضد عفونی کننده، مایعاتی را بین اقشار آسیب پذیر توزیع کرده که پس از آزمایش مشخص شد، بیش از ۹۹ درصد آن‌ها آب است.

توزیع محلول ضدعفونی کننده 99 درصد آب، توسط شهرداری بین اقشار نیازمند+ سند

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از شیوع ویروس کرونا در ایران بسیاری از نهاد‌های مردمی و دولتی در کشورمان، در راستای جلوگیری از ابتلای هموطنان به این ویروس، اقداماتی به منظور افزایش بهداشت عمومی ترتیب دادند، تا احتمال ابتلا به حداقل برسد.

توزیع ماسک و مواد ضدعفونی کننده یکی از همین موارد بود که برخی نهاد‌های مردمی و دولتی ضمن کمک به اقشار آسیب پذیر و نیازمند، آن را فرصتی برای معرفی نهاد‌های متبوعشان دانستند و بیشتر هم شاهد بودیم این قبیل کمک‌ها با برچسب‌هایی که نام نهاد کننده بر روی آن نوشته شده بود، به دست مصرف کنندگان می‌رسید.

این نوع اقلام اهدایی یک تفاوت اساسی با سایر اقلام اهدایی به نیازمندان دارد که آن هم کارکرد بهداشتی آن‌هاست، به این معنا که اگر محلول‌های ضد عفونی کننده از تأثیر ضدعفونی کنندگی مناسب برخوردار نباشند، مردم پس از ضد عفونی نقاط پر تماس مانند دست و وسایل مشترک، با خیال راحت از آن‌ها استفاده می‌کنند و بی اطلاع از ضد عفونی نشدن کامل خود را به دل خطر می‌برند.

چند ماه پیش معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران دو نوع محلول ضد عفونی کننده را که یکی برای سطوح و دیگری برای دست بود را به مناطق شهرداری ارسال کرد تا آن‌ها این دو محلول را به دست نیازمندان برسانند. چند نفر از شهروندان ساکن در منطقه 21 این محلول‌ها را به آزمایشگاه دادند تا مشخص شود، چه مقدار در آن ماده ضد عفونی کننده و چه مقدار هم آب وجود دارد.

سرانجام نتیجه آزمایش نشان داد بیش از 95 درصد محلول ضد عفونی کننده سطوح دارای آب است و محلول ضد عفونی کننده دست هم بیش از 99 درصد آب دارد.

اسناد انتشار یافته نشان می‌دهد، این مسئله در تیر ماه امسال برای مدیران ارشد شهرداری و شخص حناچی شهردار تهران محرز شده است. اینکه چه برخوردی با متخلفان شده است بماند. سوال اولیه این است که چرا بعد از کشف این اتفاق به مردمی که این اقلام را دریافت کرده بودند، اطلاع رسانی نشد و آن‌ها را از بی اثر بودن مواد اهدا شده مطلع نکردند.

ضد عفونی کردن سطوح آلوده به تصور اینکه واقعا ضدعفونی نشده‌اند، گروه‌های حساس نظیر سالمندان را در خطر مرگ قرار می‌دهد و معلوم نیست که طی این مدت چه تعداد از افراد به خیال اینکه محل‌های مورد تماس خود را ضد عفونی کرده‌اند، خود را در معرض ابتلا به کرونا یا حتی مرگ قرار داده‌اند.

برای دریافت پاسخ این سوالات بارها با آقای جوادی یگانه معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران و مدیر روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی تماس گرفته شد تا در این خصوص توضیح دهند، اما پاسخگو نبودند، البته باشگاه خبرنگاران جوان برای انعکاس توضیحات آن‌ها آمادگی دارد.

اما معینی معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 21 تهران در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این محلول‌ها توسط اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران از یک پیمانکار خریداری شده و به معاونت اجتماعی مناطق شهرداری تحویل داده شده است.

وی افزود: ما پس از تحویل، این محلول‌ها را به شرکت طیف سایپا دادیم تا آنالیز کنند و مشخص شد که کیفیت لازم را ندارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه 21 تهران تصریح کرد: این موضوع را از طریق حراست کل پیگیری کردیم و حناچی شهردار تهران هم دستور داد که توزیع محلول‌ها متوقف شود، لذا این محلول‌ها در اختیار هیچ مصرف کننده‌ای قرار نگرفته است.

معینی گفت: میزان محلول تهیه شده، 200 لیتر بوده است.

توزیع محلول ضدعفونی کننده 99 درصد آب، توسط شهرداری بین اقشار نیازمند +سند


بیشتر بخوانید


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی