ماهان شبکه ایرانیان

ذخیره اکسیژن مدام در حال کاهش است

نشت هوا در ایستگاه فضایی

مشکل خروج هوا و افت فشار به دلیل وجود سوراخ در بدنه ایستگاه فضایی از ماه اوت شروع شد. مرکز کنترل پرواز‌های روسیه می‌گوید، زمان در حال از دست رفتن است و این مشکل باید هر چه زودتر رفع شود.

نشت هوا در ابستگاه فضایی
 
ماه‌هاست که ایستگاه فضایی بین‌المللی دچار نشت هوا شده است. سازمان فضایی فدرال روسیه این نشت را بی‌خطر اعلام کرده، اما ذخیره اکسیژن مدام در حال کاهش است و فضانوردان بی‌صبرانه به دنبال محل نشتی. در بخش روسی ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) فضانوردان به دلیل وجود یک سوراخ در بدنه با مشکل تأمین هوا دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش "تاگس شاو"، خبرگزاری دولتی تاس بر اساس گفت‌وگوی مرکز کنترل پرواز‌ها در مسکو و ایستگاه فضایی بین‌المللی گزارش داده که فضانوردان این ایستگاه به دلیل کاهش فزاینده ذخیره اکسیژن باید هر چه سریع‌تر محل نشتی را پیدا کنند.

مشکل خروج هوا و افت فشار به دلیل وجود سوراخ در بدنه ایستگاه فضایی از ماه اوت شروع شد. مرکز کنترل پرواز‌های روسیه می‌گوید، زمان در حال از دست رفتن است و این مشکل باید هر چه زودتر رفع شود. سرگئی ریشکوف، فضانورد ایستگاه فضایی بین‌المللی گفته است، هوا از جایی در محل گذر به زیوزدا (ماژول ایستگاه فضایی)، از اجزای ایستگاه فضایی نشت می‌کند، اما محل دقیق آن روشن نیست.

در حال حاضر بحث بر سر نشت‌گیری این قسمت به نحوی است که تأمین هوا در این قسمت به خطر نیافتد. در ماه اکتبر سرنشینان ایستگاه فضایی بین‌المللی در جست‌وجو برای یافتن جای نشت توانستند با بستن اتاق ترانسفر و رها کردن یک چای کیسه‌ای در ماژول محل احتمالی این درز را کشف کنند.

در شرایط بی‌وزنی چای کیسه‌ای به سمت محل احتمالی این نشت پرواز کرد و حرکت این شئ که از طریق دوربین‌ها ثبت می‌شد ظاهرا مسیر جریان هوایی که از نشتی منتشر می‌شد را نشان داد.

در آن زمان این حفره چهار و نیم سانتی‌متری درزگیری شد، اما علت ایجاد آن معلوم نشد. بعد‌ها معلوم شد که نشت هوا باز هم ادامه دارد. در ماه نوامبر مأموریتی برای پی بردن به این معما در خارج از ایستگاه انجام شد که آن هم به جایی نرسید.

روس‌کاسموس، سازمان فضایی فدرال روسیه بار‌ها تأکید کرده که این نشتی خطر مستقیمی را متوجه فضانوردان ایستگاه فضایی نمی‌کند. ایستگاه فضایی بین‌المللی که قدمت آن به بیش از 20 سال قبل برمی‌گردد بار‌ها دچار اختلال و نقص فنی شده است. آخرین بار در تأمین برق تأسیسات توالت این مرکز مشکلاتی به وجود آمد.

در حال حاضر هفت کیهان‌نورد در این ایستگاه در 400 کیلومتری زمین به سر می‌برند که دو نفر از آن‌ها روسی و چهار نفر آمریکایی‌اند و یک نفر نیز ژاپنی است.
 
منبع: دویچه وله
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی