ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه نودل سرد به سبک آسیایی؛ ساده، سالم و خوش‌طعم

برای شما علاقه مندان به آشپزی های بین المللی در این قسمت طرز تهیه نودل سرد را قرار داده ایم که شما علاقه مندان رسپی آن را آموزش می بینید‌.

طرز تهیه نودل سرد به سبک آسیایی؛ ساده، سالم و خوش‌طعم

نودل سرد یک غذای حاضری و ساده است که با دستورهای جدید تهیه می شود. شما با طرز تهیه نودل سرد را در ادامه آموزش خواهید دید. این نودل خوشمزه یکی از انواع غذاهای کره ای بوده و محبوبیت زیادی دارد.

طرز تهیه نودل سرد:

آماده کردن این نودل ساده است و در بسیاری از موارد این غذا با کیمچی تهیه می شود. طرز تهیه نودل میگو و نودل گوشت با دستورهای مخصوص دیگر را در لینک دنبال کنید.

طرز تهیه نودل سرد

مواد اولیه:

  • رشته: 250 گرم
  • کلم قرمز: 50 گرم
  • خیار: 80 گرم
  • کاهو: 50 گرم
  • هویج: 80 گرم
  • سس قرمز تند: 3 قاشق غذاخوری
  • کیمچی: 1 دوم فنجان
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

این رسپی نودل با استفاده از سبزیجات مختلف بوده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید همین نودل خوشمزه و عالی را با همین دستور تهیه کرده و نوش جان کنید. ابتدا باید سس مورد نظر برای این غذای خوشمزه را آماده کنید‌.

برای داشتن این نوع سس باید تمام مواد مورد نظر را با یکدیگر ترکیب کنید. درون ظرفی مقداری سرکه یا سرکه بالزامیک را به همراه کمی شکر، روغن کنجد و سس سویا ترکیب نمایید. برای داشتن یک سس فوق العاده می‌ توانید از مقداری آب سیب هم استفاده کنید که عطر و بوی بهتری به سس شما می‌ دهد.

طرز پخت نودل سرد

مقداری هم فلفل تند افزوده تا سس شما بهتر شود. افزودن یک حبه سیر هم موجب شده تا سس شما عطر و بوی بهتری داشته باشد. در ادامه سس آماده شده را درون یخچال قرار داده تا به خوبی مزه‌ دار شود.

در ادامه این مرحله از طرز تهیه نودل سرد باید به سراغ آماده کردن کیمچی و نودل خود بروید. برای تهیه کیمچی باید سبزیجات مورد نظر را استفاده کنید و برای نودل هم رشته‌ ها را آماده خواهید کرد. رشته‌ های مخصوص نودل را می‌ توانید از بازار تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید.

ابتدا بهتر است کیمچی را آماده کرده تا نودل‌ ها روی حرارت بیش از حد له نشود. برای داشتن کیمچین کلم هویج خیار را به خوبی شسته و بعد از اینکه آب آنها کشیده شد، به صورت نواری و رشته‌ای برش بزنید. برای این کار می‌ توانید از غذاساز استفاده کنید. شما آماده بوده و می‌ توانید درون سس مورد نظر آماده کنید  در ادامه باید نودل را تهیه نمایید.

مواد نودل سرد

یه مقداری آب جوش روی حرارت گذاشته و بعد از اینکه جوشیده شد، کمی نمک بزنید و نودل‌ ها را به آن اضافه کنید. نودل‌ های پخته شده را آبکشی کرده درون ظرفی بریزید و روی آن کیمچی‌ ها را قرار دهید.

در نهایت سس مورد نظر را سرو کرده در این مرحله می‌ توانید از چند دانه کنجد و روغن کنجد برای روی نودل‌ ها استفاده کنید. این نودل مخصوص طعم فوق العای داشته و یکی از ساده ترین انواع نودل ها است که با دستور ساده ای تهیه می شود. طعم این نودل بسیار خوشمزه و مخصوص است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان